VIP Brother 2 - 3

• 48 735
  • 1 407
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Сигурно сте казали вече, но нямам възможност да чета много напред.  На колко е Яница?

# 136
  • София
Е стига сте нищила това подписване, при Бай Брадър всичко е възможно, та един печат не мисля че е проблем  Peace
Който гледа он-лайн или по друг начин моля   Praynig да сподели новинки из къщата. Благодаря предварително  Hug

# 137
новини май няма- нарочно дават здравко и детето, а не другите от къщата
там вероятно се готвят за сватбата утре
абе добре почна вип брадър, ама сега тия филми са  Tired

# 138
Да , мой познати се ожениха в ресторанта и това стана в София, при това ги ожени техен приятел, кмет на едно село, и всичко си беше легално, без да ходят абсоллютно никъде другаде.

Да не разбере бате ви Бойко, че да видиш какъв пердах ще му дръпне на този селски кмет... как така ще се намъква на чужда територия... без избори даже  Mr. Green

# 139
  • София
новини май няма- нарочно дават здравко и детето, а не другите от къщата
там вероятно се готвят за сватбата утре
абе добре почна вип брадър, ама сега тия филми са  Tired
А довечера ще има ли ергенско парти на Здравко  newsm78 Искам купон, Азю и Деси да пеят.
А сватбата на живо ли ще я дават  newsm78

# 140
# 141
да бе, утре на живо ли ще дават, иначе с какво ще  залъгват на глледащите наживо? newsm78

# 142
Хоп,а?Я виж на 09.03. кво съм написал..
А другата невлязла двойка чака..Мдаа..

Ай стига с Христина и Здравко, да погадаем коя ще е лесбо двойката  newsm78
ама сигурно ли е че ще има лесбо двойка? То голяма навалица ще стане вътре ако влязат още двама души.... hahaha

Ами то ако вкарат и лесбо двойка, остава само да вкарат и Кузов и ще се заформят всички социално извратени казуси ..............

Последна редакция: сб, 31 мар 2007, 18:18 от haley

# 143

Лятото ще стане на 2 години , но не знам точно кога.

# 144
  • Някъде на път....

Преди няколко страници писаха, че през юни ще стане на 2г.

Последна редакция: сб, 31 мар 2007, 17:49 от tilieva

# 145
  • София
Абе мисия нямат ли тези хора  Thinking Нали от понеделник са вече на бюджет, та как ще си го изкарат, ако не са правили мисия.
Тази мисия с нареждането за популярност нали беше за деня и си спечелиха вечерята  ooooh!

# 146
За тази изненадваща сватба  newsm78
не се ли подават документи в Общината, медицински свидетелства, други документи  #Crazy
и как така от петък посреднощ (демек в извънработно време) всичко се урежда за неделя  Thinking
Сигурно Астор има пръст у тая работа, или пък Дейвид Копърфийлд   newsm53
Баси изненадата  Whistling

И аз туй се питам! Никакъв легален брак няма да е това, ако тези двамата не излязат от къщата и не подпишат в някоя зала! В София печатът на кмета няма право да напуска рутиалните зали и всички са длъжни да се подпишат официално в зала! Баш ми ти бая милионерът, дето му пя Джо Кокър на сватбата, се разходи до залата, а тези двамата как така ще ги оженят в къщата?

Ако е за едната веселба и аху-иху като при Азис, ясно, но ако е лагелан граждански брак-не минава!

Нищо подобно! Брак може да се сключи навсякъде, стига да е пред длъжностно лице по гражданското състояние. И липсващите документи от предварителните формалности също не са пречка. По закон няма недействителен брак!

# 147
  • София

Преди няколко страници писаха, че през юни ще стане на 2г.

Благодаря ви!   bouquet

# 148
Яница е като един малък Здравко  Crazy

# 149
Пон ся Росито ша има повод да са нафирка  Sick

Общи условия

Активация на акаунт