VIP Brother 2 - 3

• 48 818
  • 1 407
  •   1
Отговори
# 270
  • някъде там
Този Данов много ме дразни. Егати плампалото,не млъква за минутка.... и все едни ги ръси.... ooooh!

# 271
Азис не е гей, моя позната водеше едно светско предаване по някоя от кабеларките и тя го е интервюирала няколко пъти. Каза, че си е съвсем нормален човек, но всичко това, докато не види камерата.

# 272
А тя от няколко интервюта е разбрала, че не е гей ли?  newsm78

# 273
  • Варна
данов каза на христина, че ако иска да спечели брадъра да обяви в понеделник, че се развежда  Grinning, къде на майтап, къде наистина .....

# 274
А тя от няколко интервюта е разбрала, че не е гей ли?  newsm78

Разбрала е, че поведението му пред камера е доста фалшиво, в къщата в момента също се прави, всичко е обмислено предварително
А дали е гей и защо не е разисквахме в предишните теми.

# 275
Без Азис нищо вече няма да е същото #Puppy dog Дано да остане Laughing

За мен пък си е чисто театро караницата между двамата. Докато говореше Китаеца, като че очите му го издаваха, че му е смешно. Азис пък е великолепен артист и влиза много бързо в роля Grinning Пък и то се знаеше, че планират раздяла в къщата.
Всъщност цялата им история е много объркана. Уж се обичали, уж правели секс, после пък не правили, Китаеца бил хетеро, после бил би, после пък не харесвал мъже, обичал Азис, но пък не бил спал с мъже. Азис го раздава "жена", т.е. пасивен, а преди това си прави операция за уголемяване на пениса. Така са я завъртяли, че хората постоянно да недоумяват, да човъркат и да говорят за тях /респ. Азис/. Абе добре си е опекъл работата човека Grinning

# 276
Искам Данов да излезе или Росица Crossing Arms
И аз си мисля ,че е нагласена история това с Христина и Здравко Crossing Arms

# 277
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Може да сте го обсъждали понапреда, ама много бързо се пълнят темите и не сварвам да чета всичко, та:
Кога ще излъчват Сватбата?!!

# 278
Сватбата е утре, ще я дават в понеделник.

# 279
а не беше ли ясно предварително,че Азис влиза за малко и после на негово място щеше да влиза друг?

# 280
  • Варна
в момента казват на роси, че като и гасне цигарата това означав, че някой гаснел по нея: маги - еее, роси да не би да ходим на друга сватба, внимавай ако не ни поканиш; азис - роси, ще ми е приятно да се запозная с мъжа ти; маги - внимавай как ще се запознаеш  hahaha

# 281
Според мен Китаеца хем го боли,хем го сърби Mr. Green
Не иска да изпусне паричките които получава от Азис,пък не иска и да го мислят за гей hahaha

# 282
Тази сватба ми се струва една голяма Първоаприлска...... Laughing

# 283
Тая Венета не се ли усеща, че прекалява вече. То бива самочувствие,бива, но нейното е нещо страшно. Най-известната водеща, но друг път.И само ходи да потпитва хората, за да ги коментира после.Това с роклята и грима тотално ми развали мнението за нея. Crossing Arms
Дано Василка не излезе.

За тези който не разбраха не Василка -Азис иска да излиза
а в Понеделник 110% излиза Васил - Политика от Варна
защото снощи към полунощ като гледах обясняваше на Тишо Винетка -магистралата ,Азо и Китайчето ЧЕ не е честно да вкарват така нагласено Христина и детето защото става неравностойнна играта той мисли така защото ще занимават с материали във вечерните емисии нас зрителите основно със сватбата и Василеви и детенце поне една седмица ще ни проплакват съзнанието с тях / между другото е прав не че сам му фенка но е умен/ и остават още 2 седмици но след като сме гледали сватби милинки дечица и 50% вече сме в капана на драмата Василеви  Rolling Eyes а всъщност на Здравко идеята му е с цялата тая лигоч да се кандидатира за кмет на есенните избори в Приморско !!
сори ама както беше тръгнал брадара мноо ме кефеше сега  Sick имам си 3 деца в къщи неща деца да гледам искам ВИПОВИ !!

# 284
Тази сватба ми се струва една голяма Първоаприлска...... Laughing
врно,че е 1ви април утре- голяма пързалка!

Общи условия

Активация на акаунт