VIP Brother 2 - 3

• 45 755
  • 1 407
  •   1
Отговори
# 990
# 991
# 992

До колкото знам са утре.

# 993
Баси - Христинка не само че получи безплатна сватба, но и няма да бъде номинирана... Яд ме е...
А Венетка и на приятелка се прави... Божкееее...

# 994
Много ми е смешен Данов,защо се чувства засегнат newsm78Така или иначе е в дъното на класацията...

# 995
nqkoj може ли да ми обясни защо този човек утре излиза?
тоест, той защо иска да излиза

# 996
ей сега си казва по Нова

# 997
Гледате ли по НОва Венета какви глупости дрънка на Христина?! Лелееее....
Всички се забавляват,пеят и си купонясват и Христина вика на Венета,че много обичала да пее,но като ги слушала се подтискала и Венета и каза:Те знаеш ли кога пеят?! В такива моменти.Понеже ти тази вечер като влезе беше малко или много звездата и те започнаха да пеят за да станат те звездите на вечерта....

# 998
Чудех се дълго време на кого ми прилича Христина. Преди малко мъжът ми ме светна, че всъщност булката прилича на Пеньо... И като се вгледах - прав е... Е, малко по-лицеприятен вариант на Пеньо... Laughing

# 999
Всички се забавляват,пеят и си купонясват и Христина вика на Венета,че много обичала да пее,но като ги слушала се подтискала.........
Кое беше глупавото?Каза си момичето какво го притеснява

# 1 000
Е на мен все пак ми се промени мнението за Христина от предния сезон насам.Сега ми допада  Rolling Eyes

# 1 001
за тези, които сте към Центрум груп - ако превъртите на 6ти канал дават Биг Брадър директно от къщата!!

# 1 002
Всички се забавляват,пеят и си купонясват и Христина вика на Венета,че много обичала да пее,но като ги слушала се подтискала.........
Кое беше глупавото?Каза си момичето какво го притеснява

Ти преди да ми извадиш фразата прочете ли цялото изречение? Става въпрос за това,което каза Венета,а не Христина.

# 1 003
  • София
Забелязахте ли какви манипулатори са редакторите на предаването - по Нова акцентираха на реакцията на Азис за влизането на стриптизьорката, но не показаха разправията между Венета и Тишо. Само показаха как Венета е разплакана в леглото... Хората, които не гледат он-лайн или по Нова + ще останат със съвсем друго впечатление...

# 1 004
Аз само едно нещо не разбрах, сега като излезе Веселин Данов на негово място ще влезне ли някой друг. Някой може ли да ме светне по този въпрос.
А кога са номинациите?

Общи условия

Активация на акаунт