VIP Brother 2 - 3

• 45 678
  • 1 407
  •   1
Отговори
# 1 005
 Венета и Тишо защо са се карали?  newsm78

# 1 006
Нали за Анн Джи се говореше, че ще влиза?
Макар че точно нея не ща да гледам, ама кой ме пита Confused

# 1 007
  • София
Номинациите са утре.

Венета и Тишо защо са се карали?  newsm78
Ами Венета се разтрои от това, че Тишо бил казал "бейби" на стриптизьорката и въобще, за това че е останал на ергенското парти. ТО не беше точно разправия, ами Венета беше много ядосана на мъжа си.

# 1 008
Божеее, тя била ревнива  Mr. Green

# 1 009
Утре ако Данов излезе, няма да има номинации.

# 1 010
Тишо коцкър ли е? newsm78
Уж като го гледаш един такъв никакъв, пък първия сезон награби Мел, докато другите се ослушваха Mr. Green

# 1 011
Забелязахте ли какви манипулатори са редакторите на предаването - .....

Забелязвам,че има ОГРОМНА разлика между живото и манипулираното предаване...... За едни гласуваш ако си гледал нон-стоп и за съвсем други - ако си само на традиционните предавания по Нова... Следователно - победителят не е истинският, а този,който ти налагат по ТВ... Защото кои други - освен нас - следят толкова добре 24 часа Къщата???(а и да има други - бройката е незначителна на фона на зрителите, гледащи само Нова....)

Ще има ли първа брачна...?

# 1 012
  • София
Защо?Гледах го на живо,вечерта,когато Христина влезе.ББ му беше казал,че независимо от излизането му номинации ще има.

# 1 013
  • София
И на мен Ан Джи ми е неприятна, а и е спорен въпроса колко е ВИП  Confused

# 1 014
Чудех се дълго време на кого ми прилича Христина. Преди малко мъжът ми ме светна, че всъщност булката прилича на Пеньо... И като се вгледах - прав е... Е, малко по-лицеприятен вариант на Пеньо... Laughing
Ммммм, да и аз все се 4удех на кого ми прили4а, има нещо пеньовско в нея  Sick

# 1 015
Защо?Гледах го на живо,вечерта,когато Христина влезе.ББ му беше казал,че независимо от излизането му номинации ще има.

Ще видите, мога да се обзаложа  Wink

# 1 016
Чудех се дълго време на кого ми прилича Христина. Преди малко мъжът ми ме светна, че всъщност булката прилича на Пеньо... И като се вгледах - прав е... Е, малко по-лицеприятен вариант на Пеньо... Laughing
Ако искаш вярвай,но моят мъж го каза същото.И сега му прочетох,че и други мислят като него и той се кефи!
А тази Христинкаааа....................к'ва е злоба.Беше сервитьорка навремето,а аз тогава без ангажименти,по цял ден по магазини и накрая с приятелки в заведението,където работеше тя.Като се случеше тя да ни обслужва,казвам ви,ставаше ми зле.Такава злоба и завист струеше от това момиче към цялата ни женска компания,че после трудно преглъщах кафето.

# 1 017
  • София

Ще видите, мога да се обзаложа  Wink
Аааа,казвай бързо,знаеш някаква тайна май! Laughing

# 1 018
Слушайте другарката Кармен как пее... Била без бельо....

# 1 019
Тя май работи там , само агитира в полза на предаването ...
ние като скокнахме срещу влизането на  Христина , тя взе да го защитава

Общи условия

Активация на акаунт