VIP Brother 2 - 3

• 45 546
  • 1 407
  •   1
Отговори
# 1 035

Laughing Ето, Лейди... Виж го/я каква е сладурана... И с кокетно нацупени устнички...

Уф, ма то 'убост ли е да го опишеш, пу- пу да не и е уроки Flutter

# 1 036
Вие още ли не сте разбрали, че Венета ще гепи парите?  newsm78

.. Ако изобщо вотът на гласуващите има някакво значение де... Laughing
estestveno,4e nqma zna4enie,ne stavai sme6na Grinning

# 1 037
бляяяяяя, Венета е ИЗУМИТЕЛНО куха лейка ooooh! ooooh! ooooh!

# 1 038
Според мен Венетка преиграва с този рев заради стриптизьорките... Като сме я виждали как само като скръцне на Тишо и той се явява моменталически по заповед на щуката.
По-скоро е стратегия - "ох, колко съм ранима, нещастна и ако може дайте на мен наградата".
Първо ВИнетка се жалеше как ходела с едни и същи обувки, и зиме и лете, и пътувала с градския транспорт. После ревеше дали ще направи добър репортаж ... Сега пък реве защото "милото" се кефи на голи мацки. Ама, моля ви се.... ще си позволя да се усъмня в сълзите на таз особа.

Последна редакция: нд, 01 апр 2007, 23:01 от Anette

# 1 039
  • София
ще си позволя да се усъмня в сълзите на таз особа.

и аз така

# 1 040
Венета , Тишо , Здр. и Христина пак коментират стрипризьорките
Азис и Десислава пак пеят  Simple Smile Simple Smile
Росито пак е вкарала , ама леко

# 1 041
аз мисля, че десислава трябва да спечели.
толкова е нормално това момиче, как си личи , че е добро,
балансирано, оня ден как се опита да ги помири там политика и росица, пее невероятно ( кви народни песни пяха преди малко....), не се пази от работа в къщата... супер са. с азис двамата просто заслужават да останат докрая.
( и дори не харесвам чалга)

катето евро е интригантка, извинявайте, преди как я подкокоросва роси, дава оценки, има един мръсен речник, говори на п.у..ки и тн. смее се ужасно дразнещо.

# 1 042
  • София
като я слушах снощи Росир според мен има сериозен проблем с алкохола

# 1 043
аз мисля, че десислава трябва да спечели.
толкова е нормално това момиче, как си личи , че е добро,
балансирано, оня ден как се опита да ги помири там политика и росица, пее невероятно ( кви народни песни пяха преди малко....), не се пази от работа в къщата... супер са. с азис двамата просто заслужават да останат докрая.
( и дори не харесвам чалга)

катето евро е интригантка, извинявайте, преди как я подкокоросва роси, дава оценки, има един мръсен речник, говори на п.у..ки и тн. смее се ужасно дразнещо.

Lennie просто си ми написала мислите  Peace Hug

А Венета дали играе театър или не-и в двата случая ми е ужасно противна,злобна невестулка.

# 1 044
А Венета дали играе театър или не-и в двата случая ми е ужасно противна,злобна невестулка.

Cold bitch. Имам чувството, че и в секса е такава.

# 1 045
  • Ямбол
Не усещате ли, че Венета се опитва да заформи групичка срещу Азис, Деси, Евро. Постоянно говори срещу тях, а като се има предвид скорошните номинации....

# 1 046
Леле, как злобеят в момента Младоженците и Кръстниковците......

# 1 047
Ех тази Венета взе да интриганства вече, наближават номинации и  Laughing

# 1 048
  • София
Венета ме дразни с разсъжденията си, че тея, които пеели, го правели в моменти, в които усетели, че някой друг става център на внимание и за да върнат прожекторите пак към себе си почвали да пеят.... Явно много се притеснява за собствената си звездност и се дразни, че хората се веселят.

# 1 049
  • Варна
Леле, Венета е ужасна.  ooooh!
Такава злоба виждам за пръв път в живота си... непровокирана, ей тъй, от вътре си и иде...

Общи условия

Активация на акаунт