VIP Brother 2 - 3

• 45 277
  • 1 407
  •   1
Отговори
# 1 155
Христина пък непрекъснато го плаши и изнудва детето с някакъв "Дино".Толкова ли не може да го нахрани или преоблече без да го заплаши с Дино ?!  Close

# 1 156
  • Paris
Кви ги е вършила снощи пак Роси, че я обсъждат рано- рано?
Аз гледах до към 1 часа, тя льокаше пак много яко и Катето водеше преговори с нея да спре да пие, а пък Роси каза,че и на нея не и е приятно да слуша цинизми-хуй-муй, и се споразумяха тя да не пие, те да не говорят глупости.
После Калин  и обясняваше  как тя пречела на всички с пиенето си, а тя ги нарече комунисти. Той се отказа и си легна.
После Христина говори с нея, ама разговор не се получи и тя я остави и си легна.
Накрая Роси май се отказа да пие и тя си легна. Свали си полата и съответно долу няма бельо. Задника и цъфна.
Петя я е страх да си легне до нея като че ли.
това е което видях аз.

# 1 157
  • Paris
криста аз пък се Учудих!
Айде на помията от "приятелки, близки и роднини"

# 1 158
Христина пък непрекъснато го плаши и изнудва детето с някакъв "Дино".Толкова ли не може да го нахрани или преоблече без да го заплаши с Дино ?!  Close
още като влязоха, ме издразни с този дино. Той е някакъв еквивалент на баба Яга явно, но тя не влага дори особена емоция в споменаването му, говори за Дино с един равен тон, колкото да покаже репертоар пред камерите  ooooh! а тази сутрин и за шамари спомена, а не видях какво толкова правеше детето. Определено не беше за шамари.

# 1 159
Деси и Калин с кой спят, че нещо ми се губи тази информация? newsm78

# 1 160

СМС никога не съм пускала за ББ и няма да пусна. Вярвам, че специално за СМС-ите нещата са доста манипулирани и те си решават кого ще изгонят, независимо от СМС-ите.

Точно така е. Знам го от първоизточник, че те решават кой да изгонят и кой да остане, особено пък накрая.

И какъв е интереса на продуцентите да спечели примерно миналия сезон Вяра или там, която беше, а не Лиляна или Палома??
Interesyt e v broq  sms i. Kolko mnogo hora glasuvaha za drugite,za da ne spe4eli trizna4kata.i sega cqla bg 6te trygne da glasuva,za da ne spe4eli veneta.

# 1 161
Ние сме най-перфекните майки.С това го  научила с това го плаши.Много добре си го гледа детенцето.

# 1 162
Коритаров не ви ли прилича на Карлсон? (малко встрани от темата, но гледах на живо от къщата сутринта в неговото предаване)

# 1 163
  • Разпиляна във въображението
Деси спи с Меги мисля

# 1 164
Христина като е влязла с детето, сега ще трябва да си понесе критиките колко лоша майка е .  Grinning  
В крайна сметка никой не е съвършен, но на екран и дребните грешки вадят очи .  Mr. Green

Венета , когато интервюираше Миро от ББ , сама призна ,че ако влезела с мъжа си принципно , ще си изгради стратегия, не би влязла без стратегия.....
А че е спала с Ванко 1 , самият той еднозначно намекна, когато му взе интервю от затвора.  Simple Smile

# 1 165
  • Ямбол
Ние сме най-перфекните майки.С това го  научила с това го плаши.Много добре си го гледа детенцето.
Там е работата, че Яница не се плаши и въобще не разбира кой е Дино, но майка му продължава да го повтаря за щяло и нещяло.

Дадоха им почистващите уреди и започват да чистят. Калин е на прахосмукачката. Китаецът му вика като му омръзне да му отстъпи.

# 1 166
ъм, ако имате предвид моя коментар за Христина - и аз смятам, че си гледа детенцето сто пъти по-добре от Виолета Здравкова. Но не мога да се въздържа да не й търся кусури, ами тъй де, тъкмо ми е паднало.
Да поясня за неразбралите - в случая изобщо не видях смисъл да плаши детето с нещо.

и изобщо, след като ще ме занимават по цял ден с поредната майка с детенце, ще им търся кусури колкото си искам Simple Smile  а можеше просто да ни оставят Азис и Десислава.....

# 1 167
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Христина като е влязла с детето, сега ще трябва да си понесе критиките колко лоша майка е .  Grinning  
В крайна сметка никой не е съвършен, но на екран и дребните грешки вадят очи .  Mr. Green

Венета , когато интервюираше Миро от ББ , сама призна ,че ако влезела с мъжа си принципно , ще си изгради стратегия, не би влязла без стратегия.....
А че е спала с Ванко 1 , самият той еднозначно намекна, когато му взе интервю от затвора.  Simple Smile

Да вметна,че Венетка е преспала  и  с няколко футболиста от Левски hahaha hahaha/ не че ние сме девствени,ама не се жалвахме две години че не правим секс - а точно тогава обработваше Левски Joy, и не се правим на мъченици - видите ли , сама си го постигнах - да, сама си го постигнала, ние не бяхме с теб в леглата на всички ония,които тя някак си забравя да спомене Mr. Green/ И винаги съм и се чудила - ок, спала си,правила си разни работи - ми мълчи си ма сестро,кво се жалваш  - после как да не я оплюем мощно,а hahaha hahaha hahaha

# 1 168
  • Ямбол
Да поясня за неразбралите - в случая изобщо не видях смисъл да плаши детето с нещо.
И аз да поясня за какво ставаше дума - сутринта Яница повтаряше "Мако, мако, мако, ...(мляко), явно беше гладна, а майка й я обличаше и й вика - "Ей каква си глезла, сега ще извикам Дино дето не слушаш!"

# 1 169
  • Tам през Атлантическия океан
Коритаров не ви ли прилича на Карлсон? (малко встрани от темата, но гледах на живо от къщата сутринта в неговото предаване)
да, да  Laughing пораснал Карлсон  Joy

Общи условия

Активация на акаунт