VIP Brother 2 - 3

• 45 358
  • 1 407
  •   1
Отговори
# 1 140
А и кога и кой готви -не дават -само как ядат. Кога се уговарят какво ще е менюто и неща от този сорт в другите брадъри ми бяха омръзнали и сега се чудя ....
Страхотни випове са всички щом се издигнаха клюките и коментарите над битовизмите.....

и аз съм доволна от поведението им - с изключение на Венета. А за готвенето- катето Евро готви, Азис май помага, Маги също готви. Общо-взето не бягат от кухнята.

# 1 141
Венета е малко злобвичка, но като цяло не преиграва...Петя да не би да е по-добре с това инфантилно поведение и за всяко нещо се прави на малоумна и недоразбрала.

# 1 142
Благодаря ти   bouquet
didimka Христина и Яница ще останат.Разбрах също,че ще гонят двама в Понеделник и Петък.
Иначе на мен Здравко ми е симпатяга,Яница още-повече а Христина не ме кефи.
Много се кефя на Катето,Азис,Китаеца,Деси Слава и Маги

[/quote]

От мен Нова вече няма да види Ес-ем-еси. Дано Здравко и Христина са платили добре за ”незнанието” си, че там ще се оженят. Оляхте се този път и развалихте иначе приличното шоу.
Tакава сбирщина от селяндури,че да се отвратиш.нагли тарикати и отрепки драпат и си разкарват подпухналите физиономий и кореми най-церемонно пред камерите.безобразие.
Здравко е пълен селяндур, простак и селски хитрец...както и повечето от тези в къщата, а и изобщо в България.А бе каква е тази простотия с тази сватба,що се не ожени тоя селяндур през тези 2 години а сега?Защото всичко е нагласено и има глупаци да вярват!Толкова е измислен тоя от Приморско че няма на къде-чак пък Сваровски камъни по роклята на Христина...

# 1 143
"Май първата сватба във ВБ по цял свят "  изигра лоша шега на продуцентите.
СМС никога не съм пускала за ББ и няма да пусна. Вярвам, че специално за СМС-ите нещата са доста манипулирани и те си решават кого ще изгонят, независимо от СМС-ите.

# 1 144
и кво, Здравко сложи нов памперс на дъщеря си, а после Христина я изкъпа Simple Smile

много е сладко това малкото Simple Smile

# 1 145
  • София

СМС никога не съм пускала за ББ и няма да пусна. Вярвам, че специално за СМС-ите нещата са доста манипулирани и те си решават кого ще изгонят, независимо от СМС-ите.

Точно така е. Знам го от първоизточник, че те решават кой да изгонят и кой да остане, особено пък накрая.

# 1 146
Някой ще ме просветли ли , защо по време на ергенското парти жените ревяха в спалното?

# 1 147
Кви ги е вършила снощи пак Роси, че я обсъждат рано- рано?

# 1 148

Точно така е. Знам го от първоизточник, че те решават кой да изгонят и кой да остане, особено пък накрая.

И какъв е интереса на продуцентите да спечели примерно миналия сезон Вяра или там, която беше, а не Лиляна или Палома??

# 1 149
Добро утро, ВИП-мами! Как спахте? Заредихте ли се с енергия,че днес ни чака лайф..... Снощи не съм изпуснала много, сега като чета......

Пускам си АДСЛ-а да гледам вече... Приятно гледане и на вас през днешния ден! Едно кафенце за събуждане   food010  food010 Coffee

И да не забравите,че он-лайн ще има и по ТВ....

# 1 150
  • Ямбол
Кви ги е вършила снощи пак Роси, че я обсъждат рано- рано?
Не ги остави да спят, пя им, прави се на ку-ку, заяжда се с тях, караха й се. Много се беше наквасила. Почти всички й правиха забележка, а тя - това си е моя работа, ще пия колкото си искам и ще правя каквото си искам.

# 1 151
Добро утро, ВИП-мами! Как спахте? Заредихте ли се с енергия,че днес ни чака лайф..... Снощи не съм изпуснала много, сега като чета......

Пускам си АДСЛ-а да гледам вече... Приятно гледане и на вас през днешния ден! Едно кафенце за събуждане   food010  food010 Coffee

И да не забравите,че он-лайн ще има и по ТВ....

добро утро и от мен! Simple Smile

# 1 152
Вижте какво прочетох в линка на white_r:

"Венета на кой ги разправя тия сълзливи истории, че 10 години ходила с един чифт обувки,била бедна,ама майка й казала еди какво си....Пръдла! Всички които живеем в София и сме що годе в някакво публично пространство, помним с колко народ преспа "сиромашката"! То не бяха Кошлуковци, Ванковци, ЛюбоГаневци, петима мутри от които двама отстреляни вече, още поне трима действащи и до днес депутати....абе, и т.н. Кариерата й на телевизионна журналистка пак я свързва с две легла-едно продуцентско и едно на възлов човек в Нова. Като цяло, от целия този антураж, половината в състояние на "две ракии" казват че са я натирили защото била страшно проста,меркантилна и за нищо не ставала в секса. А претенции до небето!"

Колко е вярно не знам, но няма да се учудя ако е така.

Последна редакция: пн, 02 апр 2007, 10:26 от криста

# 1 153
За Венета- имам същите данни, не от кой да е , а от нейни приятелки.

# 1 154
  • Разпиляна във въображението
Прави ми впечатление, че са доста добре организирани в домакинските работи - Браво на тях.
Мисля, че Роси си е втълпила, че участва във филм, репликите й ми звучат много заучено, особено когато е пила, и жестовете й също.
Това с Христина и детето - мисля, че развалиха купона като цяло. Не беше необходимо още едно детенце да влиза в къщата. Дано да са първите изгонени - семейството, което се ожени - имат право на меден месец извън Биг Брадър.

Общи условия

Активация на акаунт