VIP Brother 2 - 3

• 45 404
  • 1 407
  •   1
Отговори
# 1 125
Китайчето взе се смее нещо и искаше да се завива и Азис му вика: не искам да влизам под юргана с теб" на висок глас .Китаеца:"млък"   и го спряха пак.

Китаеца се смее , защото Роси пее " катерино моме " или ''Хубава си моя горо'' , в този момент Simple Smile
при мен не го спират , няма нищо интересно около тях

# 1 126
кой пее?

# 1 127
# 1 128
това беше за днес  Joy

# 1 129
  • Някъде там...
ми май май Tired

white_r  браво 4:1 за вчера Sunglasses Hug

# 1 130
понеже не ми се спи  и се чудя какво да правя ..ето какъв анализ намерих

тук

вчера голям ден , да , след три загуби от тях , най-накрая победа , хеттрик на Крауч , голове - красота Simple Smile

# 1 131
  • Tам през Атлантическия океан
понеже не ми се спи  и се чудя какво да правя ..ето какъв анализ намерих

тук

мн.добър профил им е направил тоя   Rolling Eyes  и то 1 ден след влизането на Виповете  newsm78

# 1 132
И въпреки всичко, браво на тях, че до сега не е имало конфликти за това кой да измие съдовете, изглежда не толкова разхвърляно, чистичко(кога го правят и кой не дават, което значи, че не са дребнави в това отношение и не се коментират кой колко е чист или мръсен)
А и кога и кой готви -не дават -само как ядат. Кога се уговарят какво ще е менюто и неща от този сорт в другите брадъри ми бяха омръзнали и сега се чудя ....
Страхотни випове са всички щом се издигнаха клюките и коментарите над битовизмите.....
А за номинациите да кажа-не е честно прав е Данов.
Щом е сезона на двойките, да бяха влезли само двойки и да се състезават като семейства (щяха да изплуват много интересни социални отношения), също така и да се номинират и гонят като двойки.
А сега щом едни са сами, а други по двама-тея по двамата и да ги гонят по двама, а да гласуват като един (нещо подобно на тризначкиното положение)

# 1 133
BIG BROTHER e eлементарно предаване, което по елементарен начин манипулира зрителя, като Ви чета гледам, че и при Вас добре действа замисъла на играта.

# 1 134
BIG BROTHER e eлементарно предаване, което по елементарен начин манипулира зрителя, като Ви чета гледам, че и при Вас добре действа замисъла на играта.
Гледай "Панорама" - там не манипулират. 

# 1 135
Гледай "Панорама" - там не манипулират. 

Още ми е рано за Панорама.
Но тука просто става смешно вече, и в 3 теми едно и също се меля, всеки недоразрбал го мързи да чете и пита едно и също, през 2 реда едно и също се повтаря.
Да не говориме за оценките, които се дават на участниците.

# 1 136
Всеки в интернет е свободен да изразява мнението си. Тук, така или иначе, не работи брояча и колкото и мнения да изпише човек, не му помага за статуса.
Телевизията е начин за забавление, аз лично се забавлявам, като гледам ВИП Брадър.
На мнение съм, че всеки човек сам избира какво да гледа и като темата е за ВИП Брадър се предполага, че точно това се обсъжда, включително участниците.

# 1 137
Въпросът за "брояча" не ме вълнува особено.

# 1 138
Но тука просто става смешно вече, и в 3 теми едно и също се меля, всеки недоразрбал го мързи да чете и пита едно и също, през 2 реда едно и също се повтаря.
Да не говориме за оценките, които се дават на участниците.

ами защо четеш,като всичко е манипулирано,  ясно е че става въпрос на Вип брадър, на мен ми интересно ,затова го обсъждам  Whistling

# 1 139
  • Ямбол
Въпросът за "брояча" не ме вълнува особено.
Тази тема е за ВБ и какво друго те вълнува - нас не ни интересува!

Общи условия

Активация на акаунт