VIP Brother 2 - 3

• 45 254
  • 1 407
  •   1
Отговори
# 1 245
Венета-журналистка?!  Joy  Joy  Joy
Шегуваш се,нали?

# 1 246
Лени, не си ли гледала предавания на Венетка?  Laughing Повечето от въпросите й започват с "Аз чух за теб, че..." или "На мен ми казаха..." и продължават с " Я кажи сега...", "Кажи де, кажи - лесбийка ли си..." и т.н. Венетка си е пародия на журналист, ама самочувствието й до небесата...

# 1 247
добре де, прави сте.  Peace
но тя разказва за документален филм, който са правили.
разказът едно, че не е верен от историческа гледна точка (т.е нищо не е разбрала), и второ речника й е бе -зу- мен.

тая жена излиза на екран , води незнам си какво предаване.
ок, гледат я хора. много хора, известна е ( сравняват я с ОПРА Shocked)
не могат ли да я изпратят вместо в Шарм на екскурзия на някой, който да я научи как да говори, тя говори като девойка в 10ти клас с не много мозък в туиквуната. да се отърве от 'примерно', 'квот', 'такова', 'нали' и тн...

'божи гроб едно такова".  баси разказа

# 1 248
Лени,май не си си идвала отдавна,а  Laughing
Венетка е Опра,колкото Азис е Мадона..
А аз съм Брат Пит,забрави ли?

# 1 249
Никога не съм гледала Опра, ама съм чувала, че е една от най-успелите и авторитетни жени в журналистиката, така че сравнението Венетка-Опра ме озадачава... Който е гледал и двете, да каже - имат ли нещо общо? Rolling Eyes
Иначе Венета наистина има доста зрители, известна е, ама пък и предаването й е жълто-клюкарско, та явно не смята за необходимо да е взискателна към езика си. И все пак... дори в такова предаване елементарният й изказ прави лошо впечатление...
Документалния й филм не съм го гледала, ама като чета отзивите, май се е надценила и се е нагърбила с трудна задача...

# 1 250
...Честно казано, не мисля че това е причината. Според мен чат-пат се уморява от целия театър, в който сам се е вкарал. Може би му липсва и бременната Галка отвънка. Азис е оставил в мен впечатлението, че е много над нещата. И такива неща като червената рокля на Вената или сватбата на Здравко и Христина, не мисля че могат да му скапят настроението. Мисля, че всички сме наясно, че той, Деси и Катето Евро изнасят това шоу на гърба си. И мисля, че и той го знае...

Много хубаво написано  Peace.

# 1 251
Аз съм гледала "документалния и филм", нали забелязвате размера на кавичките. Беше повече от пародия на филм, Венетка с микрофон в ръка говори глупости, повечето от които "ох, колко съм притеснена, представете си, това е едно от най-светите места..." и нищо като факти, история и т.н. Тя и сега показа, че нищо не знае. Не може да отидеш да се прекръстиш на Стената на плача, не може и да не знаеш каква е тази стена... Поне от обща култура, като тръгнеш нанякъде ще се запознаеш с мястото, на което отиваш, културата, географията... нещичко. Венетка разказа всичко  с такава гордост, мен щеше да ме е срам, ако бях на нейно място.

# 1 252
Никога не съм гледала Опра, ама съм чувала, че е една от най-успелите и авторитетни жени в журналистиката, така че сравнението Венетка-Опра ме озадачава...

аз имам на опра дискове от последните десетки години и дъ бест предавания, както и обществената й дейност.
има общо опра с венета, колкото аз с наоми кембъл.

тони, да де, май много искам. тази жена говори, като простакеса.

# 1 253
Венетка разказа всичко  с такава гордост, мен щеше да ме е срам, ако бях на нейно място.

е за това става въпрос. тя си мисли, че е супер.
и хората в къщата с интерес я слушат.
като се замисля - никой и не я поправи Wink

# 1 254
Куца ти пунктуацията  hahaha Joy
[/quote]

Какви са тия небългарски думи бе неграмотник?
'Пунктуацията' ?  Ха, ха, ха ... Парцаливец.

# 1 255
  • София
Венетка разказа всичко  с такава гордост, мен щеше да ме е срам, ако бях на нейно място.

Ами кой да я поправи  - Азис и Деси сигурно не знаят на кой континент сме Joy

# 1 256
Кой да я поправи?! Те са от един дол дренки!

Ами кой да я поправи  - Азис и Деси сигурно не знаят на кой континент сме Joy
Азис и Деси може и да знаят, ама Петка едва ли... милата.

# 1 257
  • София
Кога ще дават кадри от сватбата?

# 1 258
Кога ще дават кадри от сватбата?

май тази вечер  Laughing

# 1 259
Сега е адски любопитно. Венета сипе житейска мъдрост... И понеже довечера ще има лайФ, каза, че трябвало да се "ОблекАт и натокат!", по подражание на... на тризначките ли?!
Не мога да се въздържа, Венета Райкова е толкова неприятна... но пък сега е сботи Прада, не че не и завиждам, но колко струват едни такива боти... Сигурно някоя от вноските за прословутия им апатрамент. И, горканка, постоянно разправя колко трудно е в днешно време за младите семейства... Е, трудно е, особено ако трябва обувките да са ти все Прада, Гучи, Шанел...

Общи условия

Активация на акаунт