Какво направих днес за себе си? тема 23

• 31 453
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Взех си сутрешен душ и започнах деня свежа и в добро настроение.

Г-жа Рамацоти и TuЛи, благодаря ви от сърце за милите думи! ❤

Пролетно цвете, честит рожденик! Да ви е здрав и щастлив!

# 601
  • Варна/Благоевград
Купих си нов тефлонов тиган, за да мога да си правя яйцата и пилешкото филе без никаква мазнина . Изчистих перфектно целият апартамент , направо го облизах и съм буквално цялата мокра, все едно съм тренирала. Сега пуша и влизам да се къпя. Ще обядвам после и ще си почета малко книжка ,докато стане време да излизаме с малката на площадката , пък ако вземе да завали и да ми се размине,ще съм безкрайно доволна 😂
Отчитам и минус 3.90 кг за 3 дни, остават ли още 4 кг ,да махна от освинването и продължавам с още нови 20 кг , надявам се до рд ми края на ноември да съм ги постигнала. Наливам се и яко с вода, гледам да ги докарам до 3.5-4 л вода, предните дни ми се получи .

П.п. изобщо не е по темата , ама се чудя дали дали поръчам берберин с черен пипер , някой използвал ли е ? Не за отслабване естествено , холестерола ми е малко висок , а кръвната ми захар е в горната норма ,дали би ми помогнало да го сваля малко, някой пробвал ли е ?

Последна редакция: пт, 22 авг 2025, 13:49 от sisonka_

# 602
Прекарах приятно време с родителите ми.

# 603
  • Козлодуй
Аз ползвам берберин от СоФармаци го взех изгодно за кръвната захар. И аз се боря с килограми но моите са много.
По темата днес получих една поръчка с две блузки и чанта и много им се радвам - чантата има толкова много джобове, че се изгубваш в нея - много я харесвам Simple Smile

# 604
  • София
И аз пия, но не знам дали съм доволна, не виждам някакъв осезаем ефект.
По темата - днес си облякох рокля и се понагласих.
Чета интересна книга.

# 605
  • Бургас
Нагушках си едно хубаво малкия син и гледахме филм заедно, в леглото сгушени!
Боже, как ги обичам тези моменти....
А стават все по редки....
Времето лети....

# 606
Ползвам берберин уж да овладее кортизола, но за мен няма ефект отслабване.
Мисля че и за кортизола няма. Ашвагандата за 3м. - никакъв ефект също, ну ла.

Много неща направих за себе си тия дни, но най-любимото ми е СПА всяка вечер след спорт.

# 607
  • Пловдив
Реформър пилатес, вредна храна, маска на лицето.

# 608
Кандидатствах за нова работа.  Дано стане!

# 609
  • Odense
Станах много рано и имам "quiet morning" -  капучино и време само за себе си. При мен вече е доста хладно и това ме радва, обичам смяната на сезоните.

# 610
  • някъде другаде
Димис , късмет. Ще стискам палци.
Снощи излизах с дъщерята и племенника на заведение. Много се смях , а хапнах и хубава торта.

# 611
  • София
Поръчах си две книги. Хапнах сладолед. На вилата сме и следобедното кафе ще си го пия на двора.

# 612
Снощи бях на концерт на БТР и Ахат. Напълни ми се душицата със спомени. Не успях да заспя до късно и върнах поне за малко младостта.
Днес успяхме с ММ (моето магаре) да останем насаме, танцувахме, слушахме музика и си направихме романтична вечеря по селски Joy

# 613
Ходих си на село. Връзката с природата ми дойде доста добре.

# 614
  • Mediterraneo
Снощи бяхме на концерт с изпълнители от 90те. Огромна дискотека на открито, имаше 15 хиляди човека, които танцуваха като луди на музиката от младостта ни. Абсолютно страхотно изживяване!

Общи условия

Активация на акаунт