Какво направих днес за себе си? тема 23

• 30 729
  • 747
  •   1
Отговори
# 735
В Родопите съм. Най- хубавата планина Heart И Спа има, какво повече да искам

# 736
Много се издразних на една тъпа пуйка. А аз рядко се ядосвам. Замина на вятъра цял ден отпуск, без полза, ще ми се забавят делата и ще гърмя още отпуск заради нечия некомпетентност и извънредна, нагла арогантност. Обикновено това ме държи извън релси много часове, но днес като се върнах вкъщи и бях сама  на глас й теглих задочно всички каруцарски благословии, които знам. Олекна ми, да ви кажа Joy

# 737
  • Mediterraneo
Успях да взема билети за концерта на The Weeknd в Мадрид догодина! Голямо вълнение беше дали ще успея.
Отивам да правя новата тема.

Моля някой да пише след мен, че не ми дава да копирам заглавния пост, благодаря!

Последна редакция: чт, 11 сеп 2025, 14:25 от Тарталета

# 738
  • София
Сутринта започнах с пачове под очите, после бързи 5000 крачки в парка.

# 739
  • Пловдив
Останах доволна, че зарадвах мъжа с един ъглошлайф от Лидл 🤦🏽‍♀️ не ми се беше случвало да чакам пред магазин преди да отвори и почти да бягам до артикул /имаше заредени 4бр само/. В магазин, който отваряше по-рано в 8:30 вече нямаха наличност.
Спасих една пеперуда от затворено пространство - стана ми хубаво.

# 740
Днес утрепах рибата с десетчасов работен маратон, направих продажби за мноооого пари, после родителска среща и вървях пеша през целия град с раницата с учебници. Налях си една ракия, преди това долазихдо кварталния магазин,  взех два кренвирша и кутийка млечна салата. За сам чиляк толкоз.

# 741
  • София
Купих си нова книжка за 100 обекта. Получих подарък от приятелка. Heart Eyes и се уговорих с комшийката да се разходим до панаира на книгата. Дано намерят намислена книга за подарък.

Последна редакция: чт, 11 сеп 2025, 20:48 от Karen Clark

# 742
Изгледах  супер як сериал (руски) за формирането на бандите в Казан в края на 80- те/ началото на 90- те. До голяма степен формиран на реални събития и герои. Брутален- буквално.
“Слово пацана” се казва.

# 743
  • Варна
Участвах в игра на А1, която в темата за игрите съфорумка сподели. Спечелих тениска с още неща, надявам се скоро да си я получа.

Днес ми се обадиха и за втората спечелена игра за август. Бях спечелила годишен абонамент за списание, та си дадох адреса да ми го изпратят. За жалост е на всеки 3 месеца, т.е. 4 бр., но пък е за пътувания и лайфстайл. Та информацията от него винаги може да ми послужи.

# 744
Видях се с една приятелка. Мисля, че животът ми след тази среща няма да е същия... В добрия смисъл на думата. Изключително много ми помогна да прозря някои неща, които ме бяха докарали до много ниски нива на психиката.

# 745
  • При децата ми
Взех си новия гащеризон от шивачка. Трябваше да се скъси, понеже съм от високите! Smile Страхотно стои!

# 746
  • София
Бутам, колкото да оцелеем

# 747

Общи условия

Активация на акаунт