Какво направих днес за себе си? тема 23

• 30 733
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Започнах нова книга. Междувременно си поръчах друга. Оправих и педикюра.

# 706
Стягам куфара и вечерта тръгваме на море. Толкова много чаках този ден!

# 707
Направих резервация за почивка в Италия този месец, и си намерих и чанта към обувките, които купих преди няколко дни.
Щастлива съм!

# 708
  • Mediterraneo
Две вечери подред с ММ гледаме филми. Рядко ни се случва да имаме заедно свободно време.

# 709
Вчера съвсем сама преборих четиридесетгодишен мокет в една стая...рязах го на ленти, навивах на рула и приготвих в чували за контейнера за строителни отпадъци. Помагах малко в къртенето на плочки в тоалетната.
Намирам още скрити съкровища из апартамента.- телефон с шайба, още купи за салата и кристални чинийки, стара ютия и древна прахосмукачка, която удивително работи и ще ми е от голяма помощ в ремонта.
Днес ще режа още мокет и ще разглобявам стари мебели.

# 710
  • на брега на морето
На аквапарк с мм и децата. Един от любимите ми видове релакс- децата приятно ангажирани, аз и мм с книжки на шезлонгите. Grinning Nature Sunny

# 711
Спонтанна “късна” вело разходка в близката гора.
Макар и кратка, страхотно ме зареди.

# 712
  • София
Разходка до манастир Heart

# 713
Кой?
Цял ден не съм излизала. Имах нужда от точно такава почивка. И нито стотинка не съм похарчила Grinning

# 714
  • София
Вчера и онзи ден цял ден на хамака с книжка, днес панаир на книгата планирам. Ще ми излезе през носа целия този мързел, ама не ми пука!
Този месец имам рожден  ден и всяка поръчка си я наричам за подарък. Поръчах си велурени ботуши, а сега мисля и рокля към тях. Въобще, много съм щедра към себе си, ама го заслужавам, пък! Sunglasses

# 715
Изчистих апартамента.
И си сътворих в единия ъгъл на дневната есенна аранжировка.

Планувам и разходка в парка.

# 716
  • София
С приятелка букнахме екскурзия до Албания. Купих си дрехи, парфюм, книга. Спортувах, чувствам се прекрасно.

За довечера имаме резервация с компанията в едно любимо заведение.

# 717
Днес се разходих до Килифаревски манастир - имаше храмов празник. Много приятно и спокойно място.

# 718
  • София
Овършах панаира на книгата, скромно "само" 4 книжки за мен, децата също си избраха. След това накупихме дрехи и маратонки за училище. Скапана съм от обикаляне, но доволна.
След малко слагам да се готви и влизам да се къпя, мисля да се разкисна хубаво, после маска, педикюр и тн. глезотии. Simple Smile

# 719
Разчекнах се от работа събота и неделя, буквално подпалих прахосмукачката. Онази сделана в СССР, на която толкова се зарадвах, наистина взе, че се запали Joy
Днес мързелувам, всяко мускулче ме боли и ходя на една страна като рак, но виждам как постепенно ми се нареждат плановете и това ми харесва. Нямам търпение да тръгна да купувам плочки, това ми е най-любимото занимание.
Имам купувачи за един имот в съсобственост. Дано се получат нещата, че парите ще са ми от голяма полза.

Общи условия

Активация на акаунт