Какво направих днес за себе си? тема 23

• 31 416
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
  • Sofia
Днес мързеливичък ден за мен, почетох си книга и изгледах и последния епизод на Декстър презареждане.  Не броя сутрешните палачинки и следобедните питки, че хлябът ни свърши, но това не ми попречи за малко да си вляза в релаксиращата зона.

# 721
И аз си направих украса. Поръчах си книга и есенен тишлайфер🍁🍂

# 722
  • При децата ми
Почивните дни бях на юбилей в друг град. Това в съчетание с приятна разходка и посещение на забележителности ми се отрази много добре. Голям плюс беше и вкусната храна! Вчера дежурните домашни задачи - чистене, готвене и т. н. ... Направих си и маска на косата.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 11:24 от Hrispa76

# 723
Домъкнахме си багажа ето тук. Заслужава си "усилията". Ще се поизмъчим още седмица.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 15:12 от Пролетно цвете

# 724
  • София
Заредих се с маски за лице и пачове. Купих си и крем за ръце.

# 725
Не мога да се оплача, 4 дни boot camp, много спорт, всеки ден СПА след спорта.
Като се прибрах - видимо отслабнала, а същите килограми Grinning

# 726
Боядисах косата си с къна. Обожавам усещането, загряването на скалпа и резултата след това! Взех си топъл, отпускащ душ и накъдрих косата си с ролки.

# 727
И аз днес ще се боядисам и ще редя багаж за почивка

# 728
  • София
Кой?
Цял ден не съм излизала. Имах нужда от точно такава почивка. И нито стотинка не съм похарчила Grinning
До Дивотинския манастир 'Света Троица". Видях се с приятелка днес добре ни дойде Simple SmileFlowers Hibiscus

# 729
Само 50 лева събрахме на родителската среща. И им казах, че пари за албум няма да дам. Учудващо, и другите не бяха съгласни да дават пари за глупости. Доволна съм.

# 730
След 3 дневна екскурзия до другия край на България, днеска пълен релакс. Не съм излизала никъде, не съм похарчила дори стотинка, а това рядко се случва. Четох, гледах филм, търкалях се на спалнята и на дивана, починах си добре. Утре вече на тръстиката, ужас!!!

# 731
  • Пловдив
Взех си кутията на Бгбокс, книгата от Бениториал, подариха ми яке 🥰
Сега мързелувам с книжка на дивана.

# 732
  • При децата ми
Вчера се видях с майка ми и обядвахме. Heart

# 733
Събудих се рано и се погрижи за себе си: маска за лице и коса и педикюр. Дребна работа, а доставя удоволствие.

# 734
Купих си баничка и капучино от закусвалнята до нас. Не знам как правят това кафе, но ароматът му е просто страхотен и денят ми винаги започва добре с него, колкото и да не съм сe наспала през нощта! Grinning
Поразчистих стари дрешки от гардероба и ги приготвих за рециклиране.

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 14:45 от Ray.Of.Sunshine

Общи условия

Активация на акаунт