НОЕМВРИйски моми и юнаци месят с мама козунаци

• 8 471
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, с пожелания за сладки сънища на бебони, бебоци и мамчета.. малко снимки от ухилени Варненки.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=88900&photo=65
Днес ходихме, ходихме, ходихме... абе към 5-6 часа само това правихме... Ама като не сме се виждали от миналата седмица Wink
Роня, а и за всички, които не оцениха, или просто пропуснаха, пускам сайта на японския учен, който доказва, че водата се влияе от нашето отношение към нея - като я замразява и показва прекрасните снежинки. 
https://www.hado.net/watercrystals/index.php
Това е отново доказателство, че ако повториш 100 пъти на някого че е прасе, най-накрая ще загрухти... А на какво ли сме способни, ако ни казват че сме прекрасни Simple Smile

# 166
мноооооооооооого сте сладки, бре Hugморски!зайци... Hug

# 167
Направо не мога да повярвам - толкова малко да се пише...  Laughing
Варненки - страхотни сте - ама вие си го знаете, нали?  Hug

Днес съм рано-ранила  Mr. Green както никога, защото искам да сготвя преди да излезем на продължителна разходка. Няма като вчера чак в 3... Naughty

Хайде ставайте!!!!  Party

# 168
  Добро утро и от мен  bouquet
  Аз седнах с нагласата,че ще чета....ще чета....а то-такава ниска активност вчера WinkТака,така-времето беше хубаво/и днес такова се очертава  Nature Sunny,а от сряда- Wear Umbrella и   typeuu
  При нас-нищо ново,вчера дадох тиква на София-хареса й,но тя досега и нищо не е отказала Laughing-ако има злояди деца,елате да ви разядем Mr. Green
   Ей,варненски мами.....много сте хубави lovekissЩе ви посетя аз през май-юни Winkнали съм от Добрич родом,мисля да си направя една разходка из този край Grinning
   Сега отивам да правя пюре,след това-на разходка,по-късно ако мога ще се включа пак Wink
   Хубав ден newsm51много усмивки newsm47 и цунки на бебунки Kissing Heart

# 169
Добро утро, мами! Влизам да ви почерпя виртуално за нашия голям батко, който днес става на 8  cook Довечера ще бъдем в къщи, а детското парти ще е в събота (както той каза - в събота ще стана на 9  Mr. Green)
При нас днес е доста мрачно и май ще пропуснем разходката, вчера пък беше слънчево, а после заваля...В общи линии февруари беше по-топъл от април  Confused А Дани така се точеше да се разхождаме през ваканцията...

# 170
Ола амигос  Hug   bouquet

Sophi, ще се радваме да ни дойдеш на гости   Hug Всички сте добре дошли  Hug А май юни е иделаен за разходки в Морската градина Laughing
Вчера наистина доста повървяхме, но не усетих нито разстоянието, нито времето, тъй като деня мина в сладки приказки и смех  Joy

Аз също ви препоръчвам да отворите сайта с водните кристали! Тази сутрин го разгледах, много е интересен и се доказва колко е огромно влиянето на мисълта и думите. Ами да, аз бях някъде на 17, когато една вечер ми хрумна тази мисъл (тогава нямаше толкова литература по въпроса) и започнах да си пиша - за мисълта, за страха, колко е деструктивен и такива неща .. писанията си не съм запазила, но извода ми беша, че Мисълта е най-силното оръжие и трябва само да се научим да я използваме правилно!
В този смисъл най-доброто, което можем да направим за децата си, а и за нас самите е да ги обграждаме с много любов и топли гушки, да ги подкрепяме и им вдъхваме самоувереност.

Роси, благодаря ти, ние говорихме същото с момичетата вчера. Ще задействаме нещата по документите пък каквото сабля покаже. А аз писах в темата, която си пуснала в Клюкарника. Името ти освен на цветето Росен е със славянски произход и означава Малка росна капка ... много е нежно!

Петя, да ти е жив и здрав рожденника  smile3525
Хубав ден  Simple Smile

# 171
 Hug Добро утро!
Карил, много ти благодаря за предложението да ми купиш обиколник!  Heart Eyes
На нас вчера ни подариха  Party и вече съм мноого щастлива.
Ей така като пишем по-малко по се ядва. По едно време не можех да ви насмогвам да ви изчитам...
Пам, да ти е жив и здрав рожденника!!!
Искам и аз на морето  Mr. Green
Днес явно пак ще става за разходки
Хубав ден ви желая  Hug

# 172
Добро утро, мами! Влизам да ви почерпя виртуално за нашия голям батко, който днес става на 8  cook Довечера ще бъдем в къщи, а детското парти ще е в събота (както той каза - в събота ще стана на 9  Mr. Green)
При нас днес е доста мрачно и май ще пропуснем разходката, вчера пък беше слънчево, а после заваля...В общи линии февруари беше по-топъл от април  Confused А Дани така се точеше да се разхождаме през ваканцията...

Пам, да ви е жив и здрав баткото!!! Да расте щастлив и обичлив, и да има много късмет в живота!!!   bouquet
За април - все си мисля че ще се оправи тепърва времето. Тук тези два дни е хубаво - ама нали утре ще се разваля... А и нали знаеш - има ли "Р" в името...  Mr. Green

...
Роси, благодаря ти, ние говорихме същото с момичетата вчера. Ще задействаме нещата по документите пък каквото сабля покаже. А аз писах в темата, която си пуснала в Клюкарника. Името ти освен на цветето Росен е със славянски произход и означава Малка росна капка ... много е нежно!
...
Изабела - видях, благодаря ти! Такава съм си аз.. .една малка, нежна... понякога доста дива /50% съм маке  Laughing/. За другото - стискам ви палци!!!  Hug

И аз искам на моренце, но май и тази година ще пропуснем... Sad

# 173
# 174
Петя, да ви е живо и здраво момчето   bouquet! Много да ви слуша и много радост да ви носи   bouquet!

# 175
  • София
Ей софиянки, много сте несериозни. Само ние с Рени се видяхме вчера!!! Naughty Трябва да взимаме пример от Варненките - страхотна компания са Peace Браво момичета, много сте готини!!!

Петя, да ти е жив и здрав рожденника!!!

Хайде и днес по разходкииииииииииииии  Hug

# 176
  • на странно място ......
Pam_219  да ви е жив и здрав рожденника да слушка мама и тати и много да обича малката сестричка, весело детство му желая!!   ura

Аз днес ще ходя в студентския парк след 14.00часа съм там ако някой иска да се присъедини тел. ми е 0889179077 Силвия  Heart Eyes
Хайде приятни разходки!!

# 177
  • София
Петя да ти е жив и здрав рожденика и само радост да ти носи!

Варненки наистина сте много гот ама къде е Мина. Сигурно пак работи newsm78

Верче наистина много слаба активност за вчерашната среща.

Софи май трябва да ти пратя Миташки за няколко дни, за да го разядеш, защото от вчера се храниме по 40 мин. почти на всяко ядене (обаче за нощното е рев и чак не ни стига, а на майка му така й се спииии Mr. Green) и с 300 зора изяжда по 90-100 мл. Чудя се биберона ли да сменям, млякото ли му е писнало...Според майка ми детето вече иска да яде нещо по-различно от АМ т.е. "Дай му пюренце вече е готов" ама не мисля, че е готов. Та той още вит. Д не може да преглъща с лъжичка та пюре ли? Някой има ли идея защо не иска да яде #CrazyВсеки ден нещо ново - миналата седмица киселяк (сега от 2 дни е по-добре), сега не яде, утре незнам какво ще е!

Блая как мина сондирането?

# 178
  • София
Ехоо, привет! Днес сме ранобудни! Wink Смятам да ходя да поплувам днес. Свекърва ми ще поседи с Борис в градината  Hug
Дааа, трябва да се постегнат телесата преди морето да не ме е срам да се разхвърлям, така де!

Хубав ден на всички Peace

Честит Рожден Ден на Даниел на Пам  bouquet

# 179
  • София
Мони, с какъв биберон сте?
Sbruny, и аз днес ще съм си в нашия парк, така че ще се видим. Вера - 0899089901. Въпросът е до кога ще има слънце днес, дано да е до края на деня. Нали го дават от утре да си стоим по домовете.....

Последна редакция: вт, 03 апр 2007, 10:58 от bubalina

Общи условия

Активация на акаунт