НОЕМВРИйски моми и юнаци месят с мама козунаци

• 8 471
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
...
Блая как мина сондирането?

И аз си мисля за нея...

# 181
Добър ден Мами!!Честит празника на ПАМ!!!   bouquet  bouquet  bouquet
Ели мама, много свежи и щури снимки Hug
Аз имам толкова работа ...но как ще я свърша - незнам ..всички вкъщи спят още-... ooooh!

# 182
Привет и от мен  Hug

Днес денят май вещае разходки, а и едно слънчице е грейналоо...    Nature Sunny

Петя, да ти  е живо и здраво момченцето и много, много да те радва  Heart Eyes А довечера - весело изкарване и наздраве  beer

Браво на варненки  Peace. По снимките личи колко хубаво сте си изкарали. Ама така трябва.
Лятото ще идвам към Варна, та ако ме приемете ще се разхождаме заедно. Много ми се иска да се запознаем.

eli_mama , развесели ме  tooth

А сега ви пожелавам усмихнат ден и удобни обувки  smile3525

# 183
Здравейте, майчета красиви! Hug
Цяла сутрин ми е едно такова мързеливо и само надничам от време на време тук...На всичкото отгоре май нещо се усуках или сецнах, защото ми дърпа отзад на гърба като се движа и на моменти чак замирам, че болката е много силна...
Теди днес е кисел (май и него зъбките вече го морят) и сега като е заспал в 9.45 още спинка...друг път все по 40минутки...та затова още не сме излезли...
Дано следобед да е все още хубаво времето, че вчера си харесах едни "самоходки" и днес ще ходя да си ги купувам...А и столче за хранене на Теди харесах...по-скоро най-накрая намерих прословутото "Гранд комфорт" на Чиполино за 150лв....та и него ще ходим с татето да купим...

Пам, да ти е жив и здрав малкия мъж! Много радост и гордост да ви носи! Весел празник  bouquet
eli_mama, много щури снимки...смях се с глас! Grinning
Варненки, както винаги - СТРАХОТНИ СТЕ! Simple Smile

Хубав ден и много слънце в сърцата и навън! Heart Eyes

# 184
# 185
  • София, Дианабад
Здравейте в този слънчев априлски ден!  Grinning
Честит рожденник, Пам! Да ти е жив и здрав и много да се гордеете с него! newsm67

Аз мисля днес пак да се помоткаме навън, че Борис нещо е забравил кротките разходки и мрънкаше вчера Simple Smile

Блая, как е бебчо?
Ей, ама големи хубавици тез ноемврийки! И все повече се разхубавявате да знаете  newsm10
За бебчовците си ясно - те са най-сладките на света Grinning

Борис вчера пробва и тиква - между храненията и тя му хареса.  newsm44 Да видим дали ще има търпение да яде с лъжичка, че това си е проблем да знаете. Хапва  5- 6 лъжички и иска след това да му се излива в гърлото директно.. Много е нетърпелив...

Лек и усмихнат ден от мен, засега smile3521

# 186

Тоз човек - актьора /изхвръкна ми от ума името му, ама нали мозъка ми изтича с кърмата  Mr. Green/ - ми е супер любим  Grinning.

# 187
Пам, да ти е жив и здрав сина. Много да те слушка и много да помага.  bouquet
Нашата кака миналата седмица стана на 7.
Мама Мони, и моята бебка се назландисва на храненето. Веднъж яде много, друг път малко мляко. Обаче откакто въведох пюретата е направо ад. Хареса й да яде с лъжичка и сега я мързи да смуче.
Варненки, ние всяко лято сме по вашия край, защото съпружето има роднини в Балчик. Цялото северно черноморие обикаляме. Сигурно и това лято ще сме там.
Добре, че сготвих вчера. След малко палим гумите и изчезваме на разходка.
Приятен ден на всички!
А има ли мами красноселки между вас?

# 188
  • София
Верче с 2-ката на Авент сме. На обяд мисля даго пробвам с този с трите позиции пък да видим.

# 189
  • София

Тоз човек - актьора /изхвръкна ми от ума името му, ама нали мозъка ми изтича с кърмата  Mr. Green/ - ми е супер любим  Grinning.

Димитър Рачков Mr. Green

# 190

Димитър Рачков Mr. Green
Да бе...  Flutter мерси  Hug.

# 191
  • София, Дианабад
Мамета, забравих а щях да ви  питам:
Някоя от вас да е вадила задграничен паспорт на бебо? Интересувам се в коя община трябва да отида, защото с мъжа ми сме в различни - значи в моята, в неговата или по местоживеене на бебето?

# 192
Здравейте и от нас!

Честит рожденник на Петя!  newsm59 Весело изкарване на празника   bouquet

Верче, кое точно е студентския парк  newsm78 Този пред поликлиниката или ... , абе обикалям и аз по парковете ама кой как се казва ...   Blush Ако успея да втасам, ще се радвам да се видим с теб и Sbruny  Hug

Ние имаме напредък с картофа, който го мъчим от 2 дена, отначало беше ужас, аз си мисля, че детето ще е въодушевено, ама нищо подобно  ooooh! Сега вече лека полека влизаме в крачка  Mr. Green

Хайде отивам да папаме и после да се приготвяме за разходката !
Приятен и слънчев ден на всички   Nature Sunny, че от утре  Wear Umbrella

# 193
  • София
Здравейте и от нас!
Верче, кое точно е студентския парк  newsm78 Този пред поликлиниката или ...
Peace Точно той. Хайде, ние излизаме вече!!!

# 194
Мамета, забравих а щях да ви  питам:
Някоя от вас да е вадила задграничен паспорт на бебо? Интересувам се в коя община трябва да отида, защото с мъжа ми сме в различни - значи в моята, в неговата или по местоживеене на бебето?

Да ти отговоря, че преди да изляза в майчинство работех точно там...Значи паспортът на бебо се вади по местоживеене (постоянен адрес). Той е или адреса на майката, или адреса на бащата...зависи къде сте го записали...Отивате в съответното РПУ, като носите следните неща със себе си:
1.Оригинал и копие на акта за раждане
2.Удостоверение за постоянен адрес (взима се от общината) - сега май не е задължително вече
3.Снимка
4.Попълнено заявление за издаване на паспорт
При подаването на документите трябва да присъстват и двамата родители и детето. Задължително си носете и личните карти!

Това е! Ако разбира се не са настъпили промени през последните 6 месеца! Peace

Общи условия

Активация на акаунт