НОЕМВРИйски моми и юнаци месят с мама козунаци

• 8 369
  • 287
  •   1
Отговори
# 240
  • на странно място ......
Честит рожден ден на Лайтблу и Елимира!!!   bigdance2 Да сте живи и зрави много щастливи и все така красиви!! newsm59

AngelEyes , Гадамер оправяйте се бързо  newsm17

Верче ще го употребя довечера и ще пиша, да видим ще остане ли коса  newsm77

Раm много сте готини на семейните снимки, ама и рожденника страшна торта е получил  newsm10

Аз яйцата ще ги боядисвам в събота, че да си намеря някой помощник сама не ми е интересно, трябва да има и други омацани  tongue

Приятни разходки на разхождащити се  newsm52

# 241
http://slackpack.net/?q=node/610
Ето нещо смешно-интересно

# 242
  • София
Ради, Елимира ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН С ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ВСИЧКО НАЙ-НАЙ И ПО МНОГО!!!

Блая радвам се, че всичко вече е зад гърба ви HugДано това да е единствената манипулация и отсега нататък да няма никакви проблеми с нищо PraynigСамо се чудя как така си го чувала да плаче newsm78Значи е било в съзнание така ли. А как е стояло мирно да не мърда?

Ейнджъл голям ужас бе жена. От какво е тази алергия разбра ли се?Бързо да се оправяте и вие и Марианка и Ема!

# 243
  • София
Честит рожден ден на Lightblue u Elimira! newsm59

Много усмивки и да ви радват децичата!

AngelEyes   newsm51 newsm10 дано всичко се оправи много скоро и тази алергична реакция да не се повтаря. Добре, че си отишла навреме.

Пам, страхотно семейство сте. А малката колко е сладка. Ще я взема за снаха. Като си отида при родителите ми в Разград може да дойдем да ви навестим.

За яйцата. easter Не знам доколко ще мога да се справя в четвъртък, но и събота е ден. Изпращам малко снимков материал от миналата година
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2563385
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2563386.
Много хубави бяха станали яйцата с едни стикери, които се слагат около яйцето и се потапят във вряща вода. За две секунди са готови. След това боядисвах двете страни на яйцето в разлочно цветове.

# 244
  • Отвъд алеята зад шкафа
ЧЕСТИТ ПЛЕМЕННИК НА ЦВЕТИ!!!ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ, ДА ПАПКА И ДА ПЪЛНИ ПАМПЕРСА!!!!
  bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАДИ И НА НА ЕЛИМИРА!!!!!!
 Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

AngelEyes  пожелавам ви бързо оздравяване. Вече знам какво е детенце да е болно, а ако се съчетае и с това мама да е болна - ужас. Ема изкара един вирус с повръщане и разтройстов и аз ревях и кършех пръсти от мъка, не мога да си представя какво им е на мамите, които имат дечица с по-големи здравословни проблеми. Да ни пази Господ  Praynig

На Цветница заведохме Ема в Александър Невски - за съжаление имаше страшно много хора и бързо си тръгнахме. После ходихме в Борисовата градина, а след това във вече любимия ми ресторант, където пак хапнах еленче с билки и бейби лукчета, мммм. А аз явно от млечната диета, която спазвам взех видимо да слабея - не само, че аз го чувствам, но и кантара го показва.  Party Уфф, дано за лятото да съм си върнала старата форма.[/color][/b]

След 2 дни започвам да захранвам Ема, мисля с картофено пюре домашно производство, че на Хип няма чисто картофи. И последно тая тиква плод ли е или е зеленчук, че съвсем се обърках  newsm78

# 245
Освен номера с памука, правим и един с чорап и листо. Слагам някое интересно листенце, увивам в дамски чорап или чорапогащник и пускам в боята. Стават много интересни. Друг номер, който правя е: Когато вече сме боядисали поне половината яйца, сипвам по няколко капки олио в боите. От него също стават много интересни яйцата. Оцветяват се само тук там. Може и в няколко бои да се пуснат.
Пуснали са бели яйца при нас на пазара, но са много скъпи. 30 стотинки бройката, ега ти.  #Crazy А иначе те така хубаво се оцветяват. 
Номерът с восъка не ми е много ясен. Какво точно се прави и за какъв ефект?

# 246
[След 2 дни започвам да захранвам Ема, мисля с картофено пюре домашно производство, че на Хип няма чисто картофи. И последно тая тиква плод ли е или е зеленчук, че съвсем се обърках  newsm78
Не знам и аз вече какво е. Сварила съм картоф и тиква на пюре. Беба много го тачи. Сигурно защото сладни. Слагам и по малко адапте. Картоф, тиква и морков също е хубаво. Сега мисля ябълка и тиква да й направя.

# 247
С тънка свещ рисуваш по яйцето и после го пускаш в боята,където е минала свеща не се боядисва

# 248
Здравейте мили мои  Hug

Включвам се набързичко, за да ви поздравя и пожелая слънчево настроение.
Благодаря на всички за хубавите пожелания. Дени, фрезиите са ми любими  newsm51.
От днес съм в отбора на 30-годишните, но това не ме плаши  newsm68.
И по случай случката да почерпя   party023 beer cook Прегръщам ви силно всичките и изпращам положителната си енергия / най-много на AngelEyes/.

Ради, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!! Бъди здрава, усмихната, слънчева, обичана и обичаща силно   bdbaloni

# 249

Аз също днес имам повод да празнувам- сестра ми роди МОМЧЕНЦЕ- тази сутрин в 9.15  newsm44
Малкият ни изненада 23 дни преди термина, но поради внушителните си мерки 3750 гр и 50 см се роди секцио (сестра ми е с тесен таз)

Да ти е жив и здрав племенника!!! А пък следобед е родила моята кума /3-то/ - момче също, 3700 гр, 50 см - нормално - предишните и две деца са били с около 1 кг по-леки... и чувам я вчера кумата, а тя представяте ли си какво ми казва: "Измъчиха се лекарите" - аз и викам - мани ги лекарите, ти си се измъчила  Rolling Eyes.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА LIGHTBLUE И ELIMIRA!!! Да сте много щасливи, обичащи и обичани!!!   bouquet

Angelyes, Gadamer - бързо излекуване на вас и слънчицата! Жени - мисля си, че е добре да си направиш тест за алергии, много е опасно така - такава силна реакция, трябва да знаеш от какво е.

Блая - радвам се че всичко е минало леко! Благодаря ти за окуражаването!  Hug

Пам - много сте хубави на снимките! Ама ти и таткото едни сериозни... Wink

Момичета - купих от Билла 4 цвята восък, а не знам как се прави... предполагам, че се разтапя, и след това с клечка или нещо от сорта се рисува по яйцето, след което се боядисва. Така ли е?
Искам утре да боядисваме яйцата, но ще видя как ще е... може и за събота да остане.

# 250
Ех, най-ми е хубаво като чуя за нови бебенца. Hug

Честит син на кумата ти, Роси74.

Този номер с восъка и аз ще го пробвам.

# 251
Честит рожден ден на Лайтблу и на Елимира! Бъдете здрави и много щастливи!

Да ти е жив и  здрав племенникът, Цвети, и сестра ти също!

Аз си имам гост от два дни и затова нямам време много да пиша. Брат ми от Сливен е тук. Той е 17 г. по-малък от мене. И естествено, почти нонстоп е на компа... Та не мога да се доредя и от него, и от половинката. Пък в останалото време сме навън.
Гадамер, тиквата е плод от семейството на динята и пъпеша - бях пуснала преди няколко дни линк за произхода, свойствата му и полезността му. Явно и вие сте изкарали оня вирус, дето го изкарахме миналата седмица, само че Михаил имаше само повръщане, без разстройство. Инфекцията трае ден и половина по принцип и е тръгнала от малките бебета, после вече удари по по-големите деца, а сега и възрастни вече се разболявали - това ми обясни моята педи. Радвам се, че вече сте добре! Hug
Всички бебоци са много хубави на снимките за колажа, а на мамите с нови глави - честит нов изглед!    bouquet

# 252
Ех, най-ми е хубаво като чуя за нови бебенца. Hug

Честит син на кумата ти, Роси74.

Този номер с восъка и аз ще го пробвам.
Благодаря ти  Hug. А това с восъка - надявам се да се включи някой, който вече го е правил... Да се чудиш защо трябваше да купувам толкова много - черен, кафяв, зелен, жълт.. .все едно ще продавам изписани яйца  Laughing.

# 253
gadamer, хубаво е, че всичко е минало бързо Praynig ...и точно в такива моменти разбираме какви съкровища са половинките ни Peace
Роси74, да е живо и здраво момченцето на кумувете ви!  bouquet
Elimira, и на мен фрезиите са ми любими!

Ние се върнахме от консултация...Теди вече е 7820гр. и 70см. (за месец е наддал 550гр., което мисля че е нормално) Сложиха му и последния Пентаксим...Младежът се държа мъжки и въобще не плака...
Другият месец ще ни правят кръвни изследвания и ще му нося урина...и живот и здраве тогава ще му сложат и последната противохепатитна ваксина...и после чак на годинка и два месеца пак ще го боцкат...
Момичета, които сте слагали Пентаксим, казвали ли са ви кога се прави реимунизацията?!? newsm78

Мъникът сега се напапка и след малко излизаме на разходка family

Не помня коя мама беше питала дали има мама, която е заменила обедното хранене със зеленчуково пюре - АЗ! На Теди добре му се отразява Peace
А какво ви е мнението за детските кухни?!?

# 254
[
А какво ви е мнението за детските кухни?!?

Аз съм ЗА детските кухни. Ползвала съм детска кухня с Бобо при майка ми в Смолян и при свкърва ми в Монтана. И от двете кухни бях доволна като количество, качество, хигиена и разнообразие на храната.
НО! преди детето да се запише на детска кухня трябва да е захранено с почти всичко. Освен това в детските кухни готвят с обикновено мляко, а не с адаптирано. Така че - за мен детска кухня е удачен вариант след навършени 10 месеца на бебето.

Общи условия

Активация на акаунт