НОЕМВРИйски моми и юнаци месят с мама козунаци

• 8 369
  • 287
  •   1
Отговори
# 255
Мамета, ще ме извините че тази седмица не се включвам с честитки за празнуващите мами и бебета, още известно време ще е така. Не ми е празнично настроението, има си причини за това които не са за споделяне.
Искам да пожелая на всичkи ви хубави великденски празници, вкусни козунаци и яйца -борци.
Радвайте се на семействата си-това е най-важното нещо на света.
До след няколко дни!

П.П. Може би е добре да направим албумче с великденски украси, яйца и козунаци. Надявам се и аз да успея да се включа там, ако ми стигнат силите да умеся и тая година козунаци.

# 256
ЧРД на Радина и Ели Simple Smile Бъдете задрави и мнооого обичани:)
А на болните мами и бебчета бързо възстановяване Simple Smile

# 257
  • у дома...
 newsm51  bdbaloni
Честит рожден ден на Ели и Радина! Много любов, здраве и късмет - щастието ни даряват нашите дечица!

# 258
  • София, Дианабад
Честит рожден ден, Ради!
Честит рожден ден, Елимира!
Да сте живи и здрави, много усмихнати, много обичани и много щастливи!
newsm59

Дени, благодаря за информацията за паспорта - ще се опитам да подам документи.
Ейнджълайс, Марианка - дано се оправят бързо бебчовците. Знам колко е гадно да има най-скопото ни здравословен  проблем.
Аз съм "За" детските кухни,но държавните, стига и на бебчо да му хареса. Едва ли бих могла да му осигуря разнообразието от храни, които се предлагат.
Ние днес пак бяхме навън, но на мъника явно му е топло в този кош и добре, че беше Мони да ми се накара и ще сменям коша на количката - крайно време е явно. Става му адски задушно и е много кисел.
Изчезвам на степ, после пак ще ви чета и пиша...  Laughing

# 259
  • София
Здравейте! Аз чета, ама много не пиша, че...няма какво Confused

Ние сме си добре, де Simple Smile

ЗА съм детските кухни, мисля наесен да се запишем. Тук близо до нас имало една добра, ама все забравям да ида да питам дали трябва предварително да се запишем... Става дума за кухнята на Тича. Ако някой има информация, да свирка!

Честито на празнуващите  bouquet

Бързо оздравяване на болните Peace

Мишенце, тъжно ми стана от твоя пост, какво и да се е случило, пожелавам ти бързо да се оправи. Ако е непоправимо - кураж!!!

# 260
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАДИ И ЕЛИМИРА!

На болничките - да се оправят по-скоро!!!!!  Praynig

За тиквата и аз вече не знам какво е, някои ми казват плод, други зеленчук, аз винаги съм живяла с мисълта, че е зеленчук... Абе вече ми е все едно, каквото ще да е, така или иначе ще захранвам с нея и това е. Ние сега постепенно преминаваме към Аптамил 2, за сега го понася добре, засища я повече.

Аз бягам, че ме зоват...

# 261
  • Отвъд алеята зад шкафа
И аз съм за детските кухни - не само че разнообразието от храни е голямо, че има първо, второ и трето, но и предпочитам времето, което ще ми коства да сготвя толкова различни неща да го прекарам с Ема навън или да й обръщам внимание, а не да се завра в кухнята до печката. Освен това всеки ден готвят различни неща в детската кухня, което аз не мога да си позволя вкъщи - всеки ден да сготвям нещо за мен и Вики + 2-3 неща за Ема  Shocked

Дари М - за паспортите - точно преди няколко дена се занимавах с това, че нали ще пътуваме с Ема. Ако постоянният ти адрес е различен от този на мъжа ти, трябва да отидеш в твоето райнно и там да пуснеш на бебето, ако искаш там, където е мъжа ти, трябва или да си смениш постоянния адрес (което значи и личната карта) или да си смениш само настоящия, което става за пет минути в общината, към която е мъжа ти. При нас беше така - Вики е в Младост, а аз в Горна баня. И т.к исках да пусна паспорта на Ема в Младост трябваше да си сменя настоящия адрес, след това да й извадя на нея постоянен адрес в Младост и после тримаат с Вики да отидем лично в райнното за паспорта. Искаха ми копие на акта за раждане, копие на  бланката с настоящия ми адрес и една снимка. Това е!

# 262
Здравейте мили приятелки !  Hug

Включвам се малко късно днес, но все пак навреме, за да ви почерпя(макар и виртуално) за моя рожден ден   Wine Glass beer cook smile3510

Благодаря на всички за прекрасните пожелания и за подкрепата  Hug Този ми рожден ден е още по-хубав и поради друга причина ... ЧЕ ИМАМ ВАС.БЛАГОДАРЯ ВИ ЧЕ ВИ ИМА   bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА ЕЛИ!БЪДИ ВСЕ ТАКА УСМИХНАТА И КРАСИВА И МНОГО МНОГО ОБИЧАНА ЖЕНА И МАЙКА  newsm51

ЕйнджълАйс, стискам палци много бързо да се оправяте всички вкъщи  Praynig
Мариянка, радвам се, че сте по-добре и бързо довъзстановяване ви желая  Peace

За яйцата ... и а утре ще боядисвам.Но май съм от традиционалистите...най-харесвам едносветни яйца в наситени цветове  Simple Smile

По другите въпроси ще пиша утре, че сега се приготвям за мини празненство в тесен семеен кръг с кумовете  cheers

А и обещаните снимки ще пусна утре ... днес вече съм по-добре и съм по-хубавичка  Mr. Green

Лека вечер на всички   bouquet

# 263
Честит рожден ден на Ради и Ели    bouquet!Желая ви винаги да сте такива готини и свежи мацки, принцеските ви много да ви слушат, а мъжете ви само да ви глезят   bouquet!

Оххх, да се оплача и аз - върнаха ни се коликите  Tired! Направо съм  Crazy! Имам чувството, че са по-силни от преди, а още сме само на кърма  ooooh!! Май че е от ябълките, които ядох  Thinking!
  Мацки, имам идея: хайде утре като боядисаме яйцата всяка да си качи снимка, а която има време за козунак - да качи снимка и на козунака и всяка да си каже кое как е направила, та да обменяме опит  Mr. Green! 
  Хубава вечер ви желая   bouquet!
П.С. Сега видях че и Мишенце е предложила същото  Embarassed! Sorry, ама не бях чела от 10-та страница насам  Blush!

Последна редакция: ср, 04 апр 2007, 19:31 от benighted

# 264
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАДИ И ЕЛИ! Много здраве и щастие!!! Мъжете да ви глезят, а децата- да ви слушат, че с овен на глава трудно се излиза Simple Smile

Аз още не съм заместила ядене, но като стане ще давам по 10- максимум 120 гр - от опет знам, че толкова е достатъчно. Ран, който е на 2 години се засища от 200 гр- на обед му давам манджата от кухнята без хляб, след обед яде кремчето и вечер супата с хляб- не може да ги изяде и трите като първо, втроро и трето. Така отговарям и на въпроса, че съм ЗА кухнята- в нашат готвят много хубаво- предлагат различни видове месо- най-често пилешко и заешко те са най-смилаеми- Ран все още плюе ако е свинско. Знам, че в другите градове има кухн и от 4 месеца, но в София е от 10-ия месец и аз отдавна съм подала молба- още като Неда беше на месец , защото има много желаещи и се чака

София, доколкото знам така е навсякъде-така че не се ослушвай, ами подавай молба

Ейнджъл, надявам си че вече си добре, съветвам те да отидеш на още един лекар, защото сестра ми има същия проблем- при настинка получава задуси и имаше предположение за алергия, но след тестове се отхвърли

Аз ще боядисвам едноцветни яйца и ще лепнем лепенки със зайци и разни там шаренийки Simple Smile Ран си ги избра сам - ще снимам ако апарата е тук - козунак не мога и няма да меся  Mr. Green

Ренка, ти сигурна ли си, че са колики - и аз така си мислех за Неда- чак бълбукане от корема имах чувството, че усещам, обаче като й намазахме венците с гел за зъби и се кротна

# 265
Цвети, при нас кухнята е от 4-я месец. До навършването на 7 месеца дават на децата зеленчуково пюре и кисел, та аз затова съм в чуденка дали да не го запиша?!? newsm78 От мамите на по-големи дечица съм чувала, че готвят много вкусно, а пък и нали вече му заместих обедното хранене с пюре...

Момичета, с какво гелче мажете венците или по-точно от кое има най-голям ефект?!? Че и Теди от известно време е такъв киселяк и ръцете му все в устата...

# 266
  • София
Определено и аз съм за детските кухни. Но нали имам идея за изключително кърмене до 6 месеца .
От няколко дена бебо е много неспокоен. Плаче вечер. Бяхме на 5 кратно хранене, но май кърмата ми е намаляла и сега не издържах и го нахраних. Оказа се, че детето било гладно. Направо ще е убия Embarassed Embarassed А аз си мисля, че го боли нещо.
А как ме гледа в устата като хапвам и прави едни физиономии. Май ще се захранваме по-рано.

# 267
Днес писах, писах и какво стана...изтекла ми била сесията... #Cussing out

Затова сега само ще напиша поздравите, а после ще ви чета.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БАТКОТО НА PAM_219 И КАКАТА НА SIQ !  newsm59ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, УМНИ И ЖИЗНЕРАДОСТНИ ДЕЦА !!! smile3525

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА LIGHTBLUE И  ELIMIRA ! bdbaloni ДА СТЕ ЗДРАВИ, ОБИЧАНИ И ОБИЧАЩИ ЖЕНИ !!! newsm51

ЧЕСТИТ ПЛЕМЕННИК НА ЦВЕТИНА ! ДА НАДДАВА, ДА РАСТЕ, ДА Е ХУБАВО ДЕТЕ ! baloni

AngelEyes, gadamer, стисках ви палци, надявам се да сте по-добре.... fingerscrossed

blaq, радвам се, че детенце е ок вече. Дано нямате повече проблеми.  Peace

# 268
kreo , и аз съм си купила бандеролите, които си показала на снимките  Mr. Green Утре ще видим какво ще направя, Ще пусна и снимчици ако мога.
Хайде, че ме викат за банята! Лека и спокойна вечер на всички!  Heart Eyes

# 269
ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАМЕНЦАТА-ДА СА МНОГО ЗДРАВИ,щАСЛИВИ И МНОООГО КРАСИВИ!!!!

Общи условия

Активация на акаунт