НОЕМВРИйски моми и юнаци месят с мама козунаци

• 8 362
  • 287
  •   1
Отговори
# 30
ПенаЛопа, я да не се излагаш...и вземи се усмихни...косата ти въобще не е къса и си много добре постригана...МНОГО СИ ФЕШЪН!!! newsm10

# 31
подстригва ме ЧОЧО, стилиста на чалгарките и Лилето ивАнова Mr. GreenТой се е чуден, ама аз ...режи, та режи.... Sickи той ряза, ряза...
 CrazyЕдинственото добро е , че не ми тежи сега на скалпа, ПОЧВАМ да се мазотя с "овчата маска", от нея расте до 7-8 см НА МЕСЕЦ!!!!ШЕ мААм мАсКАТа три пъти седмично #2gunfire

# 32
Круз,
косата ти е супер, АМА НЕ СЕ ЦУПИ ТОЛКОВА, че разваляш имиджа...
УСМИХНИ СЕ, КРАСАВИЦЕ!!!  Grinning
опа изпреварили са ме...

# 33
  Круз,ПРОЧЕТИ НЯКОЛКО ПЪТИ НАПИСАНОТО ОТ ДЕНИЧКА,ЗА ДА НЕ ГО ПИША И АЗ!!!СУПЕР СИ smile3521
   Само да те предупредя/не с лоши чувства,разбира се Hug/-който е писал,че от овчата маска косата расте до 7-8 см,леееко е послъгал Wink Wink WinkАз я правя от 10 месеца-досега трябваше да сядам върху нея Laughing

# 34
Ей, Круз/Карил... Ама много ме ядосваш... Както и предполагах - прическата ти е страхотна и много ти отива!!! Явно наистина пролетната умора ти се отразява по този начин да си така критична към себе си  Thinking. Само още веднъж да се оплачеш от имиджа си -  Naughty

Ред.: Аз пък си помислих, че косата ти вече е къса като моята... С това "режи,режи" човек така  остава с погрешни впечатления.

Последна редакция: сб, 31 мар 2007, 16:31 от Роси74

# 35
Пеналопа, ама какво си се нацупондрила?! Супер ти е в главата! Аз се бях приготвила да гледам филирана, ама филирана Круз, а то си ти е дълга косата. Просто вече има форма и обем. Много е готино, не се кахъри изобщо..... Колко струва такъв изглед да си направиш? Аз по принцип ходя в салона на Кало, но не в този на "Витошка", а на "Васил Левски". Ама отдавна не съм стигала дотам. Моята фризьорка Бети роди месец-два преди нас. И беше голям майтап - и двете с коремите, тя подстригва, аз седя, ама и на двете акълът ни другаде... И надухме главите на останалите в салона с Радини вълнения на бременна и бебешка тематика.... baby_neutral baby_neutral

Навън не е студено, но е мрачно и почна да пръска дъжд. Ние бяхме за около час и половина на разходка и пазар. А дядовците вече бяха опоскали две върбички в парка до нас - сигурно, за да продават утре клонките... Money Money Money

Последна редакция: сб, 31 мар 2007, 16:50 от masha

# 36
Карил, Круз, плиййййййййз престани да  Cry колко си зле, и грозна и .....
ще почнеш да комплексираш вече другите тука
е не можах да се стърпя Mr. Green
иначе гледам бтв за бебоците и гледам моя дявол е се чудя кога мина времето

# 37
Крузке, и аз да не остана назад, ама не мога да се стърпя - СУПЕР ТИ Е КОСАТА, бе жена. И аз, като Роси, бях помислила, че ти е къса с твойто "режи, режи"... Laughing Че моята винаги така ми я филират за повече обем...Да не съм чула повече оплаквания  Naughty

# 38
Момичета, благодаря!!! Явно не съм свикнала..
Сега гледах повторение на Имаш поща. Там една жена болна от левкемия беше БЕЗ коса,......с перука.
Колко хубава беше само..А аз си викам, тази жена каква сила да се нагримира, да живее заради децата си, да се бори...а аз - дрисла с дрислите рева вече ...втори ден...Боже, прости ми..!!! няма вече.  В момента съм с овчата маска, и чакам като сваля найлона, да е порастнала. Wink
Мами, моя бебо много обича пюре от сливи, не му дразни стомахчето, не ака по-рядко...Понася му. Който е захранил, може да опита. ХИПП е пюрето.
Утре може би ще сваря картофче и морковче, да видя с една лъжичка ....опит..

# 39
Здравейте красавици!   Hug
От сърце ви желая най-щастливата и слънчева Цветница, а после най- спокойната страстна седмица и най-радостния и честит Великден. Честито на всички малки , големи и още по-големи именници в аванс!   bouquet

За късите коси - и аз съм от вчера с нова глава с къса коса - най-дългите коси са 1,5см. Ще се покажа като се завърнем, сега стягам раниците и от утре ще катерим еленския балкан...
Весели празници!  Hug

# 40
  • у дома...
Здравейте мамета! Ние пак сме със сополки...  
Круз-че, а недей бе жена! ти май искаш комплекси да ни образуваш! ти си страхотен човек и красива жена. Пре ди малко питах мъж ми колко ти дава /години де  Embarassed/ а той "не повече от 25" ... я се стегни, че бебоците разбират кога ние сме нервни...

За протокола - аз съм Надежда, от Пловдив съм, но се омъжих в Драгоман и от 29.10.2006 г. съм си у дома и работя над себе си  и над Ани разбира се  Laughing. Седем години работех като спедитор, та ще ме прощавате ако понякога съм с "френско" звучене...

Много прегръдки на всички! Hug

Леле, Dil... завиждам ти за прическата - от кога мечтая да съм пак така... ех, мечти... А аз ще си правя пак поне два цвята кичури!

# 41
  • София
Габи, каква точно маска си правиш с тривитаминола? Аз вчера си слагах, но много омазнява косата, а три пъти в седмицата ми се вижда много newsm78

Аз засега също не си харесвам много кичурите - явно съм отвикнала, а и цветовете още не са съвсем както трябва, заради защитния слой, който слагат най-отгоре, но след няколко бани.....Сега изглеждам по-дърта, а иначе младеех доста Mr. Green

# 42
Чакайте да ви разсмея- да видите какво чудо козунак направих оня ден за тренировка- като за сефте, вкуса беше ок, ама видаааа  Mr. Green http://snimka.bg/album.php?album_id=87120&photo=6. Първо реших, че тесто повече няма да пипна в живота си, но окуражена от съпруга, който не само ме похвали, ами и изяде голяма част от произведението ми, реших утре пак да пробвам и тоя път да съм по внимателна (турих двойна порция захар и твърде голяма тава с този тук)... В американския подфорум така бяха разнищили козуначената тема, че аз бях получила фиксация по въпроса, и както бях споменала една сутрин в 3 го започнах.

Ако някой се дразни, че спамя албума с кулинариите, може да изтрие моите снимки- няма да се сърдя.

sofkobofko = София,
идем от София....
охх песните на Бичето още са ми в главата  Laughing

Nice to meet you!!!!
Ama kak mi se otdawat ezicite ne e istina  Embarassed Mr. Green

# 43
Чакайте да ви разсмея- да видите какво чудо козунак направих оня ден за тренировка- като за сефте, вкуса беше ок, ама видаааа  Mr. Green
...

Ама и вида му не е лош... браво! А и да ти кажа - според мен козунак, ядене ако се прави с кеф винаги ще стане! Познай защо не ми стават манджите на мен...  Rolling Eyes

Круз - а така!  Hug

Ред.: Аз пък няма да кажа как се казвам  Laughing.

# 44
Ред.: Аз пък няма да кажа как се казвам  Laughing.

Хм...случайно да се казваш Росица newsm78 а още по-случайно да си набор 74?!? Thinking

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт