НОЕМВРИйски моми и юнаци месят с мама козунаци

• 8 362
  • 287
  •   1
Отговори
# 45
Ред.: Аз пък няма да кажа как се казвам  Laughing.

Хм...случайно да се казваш Росица newsm78 а още по-случайно да си набор 74?!? Thinking

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Е на това му казват "lucky guess"  Joy.

# 46
  • София
Софко, козунака-кифла изглежда страхотен, а от другите два аламинута ми се прияде Mr. Green
Водата на Девин я преварявам, защото бях чела, че е добре до към 6-тия месец да се дава на бебчетата преварена.
За протокола аз съм Вера  bouquet

# 47
Ей, мацки, вярно е, че няма по - пишещи от нас Simple Smile едвам насмогнах, но вече съм в час

Круз (леле, как ще свикна с новия ник.. ), няма да се повтарям- много фешън и ти е дълга косата, и ти отива, обаче не ми хареса снимката, щот физономията ти е много намръщена

МАМИ, БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ХУБАВИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ ЗА РОЖДЕНИЯ ДЕН НА МАЛКИЯ РАН!!! Вече изпратихме едните госдти,чакаме нови за утрешния имен ден- и аз и сестра ми сме именички (тя е Лилия)- обичам този празник!!!

Моето сладко Неденце от 2 дни все реве, ама така се дере... както никога не съм чувала -  в чудо се видях!!! май е от зъбите, защото изпратих тати да купи гел и имаше ефект- заспа за 30 мин- сега ми е в ръцете, че пак се размрънка и Ран е изморен и нервничи- изчезвам!!!

Маша, новините много ми омръзнаха -ама зверски!! мисля, че си ме бива (цъ-цъ- то скромно, та скромно), но не са ми много по душа- аз съм по онези забавните репортажчета- за зоопаркове, мечки, цигани и тн(ще взема да кача нущо - да е нагледно, на който му е интересно Simple Smile ), а те ме пратиха в парламента, който смея да твърдя, че хич не ми се нрави- и за това приех друга тактика- да скатавам по малко, но това пък не ми се отразяваше добре- като се върнах от майчинство слава богу не ме върнах в НС, защото не можеха да се сменят акредитациите. А също така от време на време ме прапращаха и по разни убийства и бомби- е, 5 години ми стигат - сега се оглеждам за друго, но ако не стане ще се върна в ЕК, защото поне има разбиране за работното време (не изцяло, но поне се съобазяаваха, че съм с малко дете)

# 48
Малии, какво сте направили вие, направо ми събрахте погледа!  Crazy
Идвам само да се отчета набързо от днешната консултация и започвам да чета пропуснатото, а ако остане време ще драсна и някой и друг ред.  Peace

Вече сме 7115 и 63 см. - дунда и половина  Mr. Green Частното педи каза, че сме добре, нямали сме никакви наченки на рахит, тия от ЗК само дето ме стреснаха  #Cussing out Продължаваме със захранването и поради запека сега ще въвеждам круши или сини сливи, за да нормализираме естествено изходждането. Единственото, което много ме притесни бе фактът, че когато малкото беше голо и педито го  преглеждаше, започна да трепери. Confused Според нея се получи така, защото е голичка и вероятно й е студено, но при 26 градуса едва ли, при положение, че удома е 20. Успокоявам се с това, че жената не каза нищо друго по този въпрос.  Praynig

Честит Рожден Ден на Ран!   newsm59 (с малко закъснение Embarassed)

Хубава вечер! Hug

П.С. След бърз бегъл поглед над новата тема, забелязах, че си пишете именцата, та и така, за да не остана по-назад!  Flutter Аз съм Жени!   bouquet

Последна редакция: сб, 31 мар 2007, 18:39 от AngelEyes

# 49
Круз, sorry, че се повтарям с мамите преди мен, ама прическата е СУПЕР! Споко бе, жена, аз дето съм на 26 сигурно изглеждам по-стара от теб  Blush! Супер си  Peace

# 50
ох да ви кажа .... получихме писмо за зелена карта .... знаех си аз, че така ще стане .....толкова много исках, но сега ми е едно под лъжичката ... ох, незнам ... Софко, кажи нещо за тази Америка .. вие как сте там - също ли зелена карта?

Карилче, много си хубава  newsm10

моята Габи също е мнооого непоскойна тези дни, незнам  да не е от времето  newsm78

# 51
Бубалина маската с тривитаминола, НЕ омазнява ако слагаш оцет  и ракия..
Аз я правя за втори път. Още съм с нея та незнам къв е днес ефекта..
Иначе в Красива мама, рецептата е :
2 сл Тривитаминол
1 с.л ракия
1 с.л оцет
2-3 капки газ
1 сл свинска мас..
може да се сложи яйце и разни други нещица

Аз правя така - 2 сл тривитаминол, 2 сл стимулант за коса Икаров, лъжица оцет и една ракия. ДОбавих и една готова маска за коса, яйце и кисело мляко. Абе що имаше в хладилника - го турнах Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 52
  • у дома...
Dima, действително във Пловдив е така - само се обаждаш и всичко е шест! В Драгоман като малък град е голяма клюкарница - като излезна и ме оглеждат от глава до пети, щото мъж ми е лично магаре, пък и не съм от местните... А у Майнинград, еххх Майнинград, може би защото е по на юг хората са някакси по-топли - там живеех в къща и до сега лятно време комшиите се събират почти всяка вечер!

# 53
Изабела - честита ти зелена карата! Wink Sunglasses Всеки има различно мнение по въпроса със заминаването, каквото и да решиш-желая ти успех! Hug
Да не се повтарям, г-жа Круз, ама аз все се мъча да се издокарам така и все на друго ме правят.. Thinking
Аз съм Диана Peace
И ми е много тъпо, заради гадното време, сами сме с бебо (таткото-нощна) и ще ходя да си режа салатка и ще си пия винце самааа Cry Cry Close е, и тук ще се отбивам, с вас ми е по-леко  Hug Наздраве!  Peace

# 54
 sofkobofkoаз ако направя такъв козунак направо ще черпя. Peace

# 55
  • София
Gadamer, ако знаеш само как благородно ти завиждам за пътуването до Рим. Преди 2 години изкарах 3 месеца там и беше невероятен купон. Три дни със сигурност няма да ви стигат, но все пак е нещо.  Peace
Като се постопли времето мога да ти дам карта на Рим и пътеводител.   Simple SmileТи нали си от Младост? Аз съм в Дървеница.
Ако не си ходила там може и да ти предложа някои интересни места за посещение. Ако си почитател на латино ритмите. Има един страхотен кубински клуб с музиканти, които свирят на живо, а пък как танцуват тези хора..........при това аматьори...............направо ми взеха акъла. smile3521

Цвети, пусни някое забавно репортажче. То не че в НС не е като в зоологическа градина. Няколко пъти съм била по комисии и нямам думи за некомпетентността и безочието на почти всички депутати....... и всеки с номера си.

Софко, козунака определено си го бива. Чак ми се дояде.

Круз ей сега вече ми създаде комплекси Laughing Страшна си, ама УСМИХНИ се де!

# 56
Круз, хайде да не се обиждаме на дърто.  Аз като знам как ми пада косата в момента, направо ми иде да се гръмна. Ама няма.   SunglassesТака съм олисяла, че не знам.
Браво на майсторката  на козунака. Аз от 2003 насам всяка година се пробвам да правя, но само първия път ми се получи. Иначе как обичам да ми мирише на козунак.
Леле, това малкото ако не излезе навън е такава кисела краставица, че направо ме скапва. Свикнала е да спинка навън. Та затова днес само ние бяхме щураците навън.
Аз вече захраних, но си правя пюретата. Свекито ми изпрати домашни зеленчуци. Малката много ги хапва, но пък нещо се заинати на млякото.

# 57
Dil,благородно ти завиждам,за почивката в Еленския балкан.баща ми е от едно село от Еленския балкан.много ми се ходи и на мен,но това лято си казвам,че ще заведа малката в този рай.
за протокола-приятно ми е аз съм Нина.
за козунаците-за съжаление не съм наследила таланта на татко ми,да меся,затова купувам от магазина  Wink
КРУЗ,излишно е да казвам,че изглеждаш,повече от ПРЕКРАСНА,с новата прическа. Peace

# 58
  • София
Бубалина маската с тривитаминола, НЕ омазнява ако слагаш оцет  и ракия..
Аз я правя за втори път. Още съм с нея та незнам къв е днес ефекта..
Иначе в Красива мама, рецептата е :
2 сл Тривитаминол
1 с.л ракия
1 с.л оцет
2-3 капки газ
1 сл свинска мас..
може да се сложи яйце и разни други нещица

Аз правя така - 2 сл тривитаминол, 2 сл стимулант за коса Икаров, лъжица оцет и една ракия. ДОбавих и една готова маска за коса, яйце и кисело мляко. Абе що имаше в хладилника - го турнах Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Карил, аз слагам 2 сл тривитаминол, 1 сл стимулант за коса Икаров, лъжица оцет, 1 сл мас и един жълтък. Може би се омазнява от маста newsm78. Следващият път ще слагам и ракия (ако моичкия не я изпие Mr. Green), а може да пробвам да махна маста. Като се омазнява много косата пак ще капе, защото се запушват порите. Ти колко време държиш маската на главата?
Момичета, хайде другата седмица да се видим в парка Заимов - така предпразнично. А и аз ще си ходя до Пловдив за Великден! Тя и Бедствието има да черпи с мартини.  Wink
п. п. Аз по навик си карам на Карил......

Последна редакция: сб, 31 мар 2007, 21:16 от bubalina

# 59
лъвицата 1000, татко ти хлебар ли е ...Дай, орИгинална рецепта за БЪРЗ, но вкусен козунак, че с този мит да се бие по 100 пъти, да е загрята кухнята..и т.н. - ми се отщява да меся...
Бубалинец, от маста е душко, а ОЦЕТА И РАКИЯТА са задължителни!!! алкохола е, за да се отмива лесно!!! без ракия или какъвто и да е спирт- ЗАбраВИ да се отмие. А за времето, което стоя с маската.... Joy Joy Joyоще съм с НЕЯ БЕЛКИМ МИ ПОРАСТЕ ПОВЕЧЕ Joy Mr. Green Mr. Greenи аз съм ЗА среща в ЗАИМОВ!!! другата седмица!!!

Общи условия

Активация на акаунт