НОЕМВРИйски моми и юнаци месят с мама козунаци

• 8 378
  • 287
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте мацки! Peace

Ние имаме вече ново коритце  Heart Eyes, сега го измих и тази вечер ще цамбуркаме в него, ще пусна снимки.
Купихме и 5 гащеризончета от Штъркелан...много са хубави и евтини... Simple Smile

Аз пак да питам, че иначе ще се обидя ако пак не ми отговорите Wink, пазарували ли сте от Fox baby в МОл-а на Стамболийски и ако да как са цените?

dreben78=Даниела,
професия=специалист информационни технолигии

За зимафлуор-а, на нас стоматолога ни препоръча да го даваме от 6-ия месец

Карил-Круз отивам да видя снимките....предполагам че наистина си хубава

Лека вечер от мене и до скоро   bouquet

# 61
Круз, те момичетата са ти го казали за това как изглеждаш с новата глава  Simple Smile Аз лично мсля, че така си по-свежа  Peace
Бубалина, дай малко снимки да те видим, че нещо не ми се вярва да изглеждаш по-голяма  Wink
Деничка, благодаря за прекрасното оформление на темичката  Hug А, разбира се, че не се сърдя за сменените думички в заглавието на темата.
ЕйнджълАйс и Елимира, поръчката за лентите е изпълнена  Mr. Green Подробностите ще пиша на лични.
Гадамер, страхотна изненада ти е направил Вики.БРАВО на него!  Peace
Дребен, аз редовно пазарувам от там.Какво да ти кажа за цените  newsm78 Не е евтино, но и не мисля, че е скъпо.Особено в сравнение с Премама.Зависи и от дрешката разбира се.Има и такива, които са доста скъпички.Примерно, бодитата им от новата колекция ми се виждат много скъпи.Това едно боди 19 лв.  #Crazy Преди продаваха по 3 в комплект и бяха около 30 лв...тях ги купувах, качеството е страхотно  Peace Трябва да отидеш на място и така да прецениш, има и много промоции.

За протокола ... аз съм Радина(за кратко ми казват Ради)  Simple Smile

Желая ви лека вечер, а аз отивам да къпя дзверо  Joy

# 62
А тази маска за коса при косопад действа ли?
За козунак рецепта и аз мога да ти дам. Няма да блъскаш сто пъти, но трябва да са топлички продуктите.
За среща съм навита. Ще ми е приятно да се запознаем на живо.
Сега отивам да къпя бебката, че таткото вече пухти.
Голямата вече я излъсках.

# 63
А тази маска за коса при косопад действа ли?

не знам дали действа, не съм я правила досега.
Момичета, прическата е фешън, но трябва да се оформя косата  с четка след измиване...или с преса newsm78Ей сега като я измих и съм като глухар в главата smile3511

# 64
Моето бебе изведнъж си промени вчера...............
Започна да пее по цял ден, гледаме по друг начин ...чудо, преди се сърдеше като идват гости, а сега се радва.
И аз искам нова прическа, но незнам каква.............

# 65
  • на странно място ......
Круз в karil bubalina от къде си закупихте тривитаминола!!??? newsm78
За протокола аз съм Силвия, Силвия аз съм в твоя сън!!  Crazy
Гадамер честита предстояща разходка из Рим, леко ти завиждам но благородно!! Outta Joint

Хайде че ме вика щерката  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 66
Оххх най накрая се приспахме smile3524. От около 10 дни е голям зор докато заспи малката... незнам зъбките ли почнаха да я мъчат кво ли newsm78 Аз до скоро на длъш и на шир се хвалих че мойто гардже е много кротко, че хич не е свикнало на ръце и т.н., а сега елате да ме видите... немога да седна newsm45 вече всичко ме боли. Ама здраве да е... smile3506
Да ви се похваля твърдо съм решила от утре да тръгна пак на фитнес newsm44. Тамън и да си почина малко от малката, да е разтоваря. Аз допреди да забременея бях редовна по залите ама след като родих докато се наканя пак да тръгна и минаха 4 месеца. Пък и септември месец ще се омъжвам така че ето още един стимул нали трябва да се убави tongue  love001
Хаиде лека от нас  animal085

# 67
лека нощ на всички
аз събрах сили да ви прочета ,но сега отивам да взема душ ибързо в леглото smile3524 smile3524-че утре е цветница и много именници чакат да ги уважим newsm67 Two Hearts
аз се казвам Злати и по професия съм "орган по приходите "в НАП

# 68
  • у дома...
Лека нощ и от мен... Дзверо заспа най-после и отивам и аз да спя че неам нерви... #Crazy

# 69
И моите две дзверкинчета заспаха. Направо не мога да повярвам, че каката заспа в сноето си легло. А на малкото какво му става не знам. До преди три дни си спеше по цяла нощ, като я изкъпехме и нахранех веднага заспиваше, а сега... Буди се в три часа и докато не й дам да яде не заспива. Преди малко като се разигра. Цяло чудо е, че заспа. Ще видим как ще бъде тази нощ. Стискайте палци да спим и аз ще стискам на вас. Лека и спокойна нощ. С много сън.

# 70
Ивиче, понеже виждам, че се разкарваш из темата, да те попитам - ти на Цветница ли празнуваш или на Ивановден? Май съм забравила... newsm78
Карил-Круз, и аз да досадя - откъде тоз тривитаминол? И доволна ли беше от памперсите на Бейби комфорт? И аз си купих от тях да пробвам....
Софкобофко, козунакът е много приличен като за първи опит. Прилича на голяма козуначена кифла...
Лелееее, няма да запомня истинските ви имена. Бубалина беше Вера, София беше Мариана, май много Мариани има...Пам беше Петя, Роси е лесна, Ейнджи е Жени, Златна била Зорница, имаше няколко Силвии, Цвети, Карил и Ивиче ги знам, Радина, Рени, Клюки е Милена ...ужас!!! Тотална обърквация!
Цвети, напълно споделям чувствата ти по адрес на парламента. И на мене ужасно ми е втръснал, вече три издания шетам връз тоз гнусен мокет. С тия изкуствени светлини, тежък въздух, отрицателна енергия и главоболие след това! Занимава ми се с по-човешки сюжети... ooooh!

# 71
Ох, до сега ви четох.... ooooh!

masha, и бира  Mr. Green Wink /не знам дали ме разбра, като питали попа ракия ли ше пие или вино, той казал "И бира", та  и аз така - и на Ивановден, и на Цветница... Laughing/

Жужа, те момичетата са ти казали, но и от мен да го чуеш - не се притесявай, няма му нищо не бебенцето. Peace

blaq, утре май ще ходим до Пловдив, ще ти напиша тел. си на лични, ако искаш да се видим.

Ние днес голямо миткосване му ударихме. Оставихме Ваяна на баба и дядо, взехме Марена и ходихме на куклен театър - гледахме "Трите прасенца". После посетихме Великденския базар на Движението, от който Марена си избра една пеепрудка на клечка и една керамична кошничка, после ходихме до Ориндж, където се сдобихме с книжки - аз с любимия ми Мишел Турние, а Марена с една книжка за феи /естествено Laughing/, на която й забравих името. След това отидохме да свършим малко работа и инцидентно минахме през Скай Сити, че таткото ни трябваше да оправя нещо по един макет там. И накрая Марена с татко й отидоха на рисуване, а аз отидох да си нахраня бебето. Което изобщо не пожелало да яде от размразената кърма, ронило милото крокодилски сълзи и гледало майка ми обидено. Иначе е била кротка. Но не приела това мляко в тази опаковка. Rolling Eyes Майка ми каза, че била много чувствителна, защото само при най-малкото разсърдване веднага й потичали сълзички. Аз като отидох, така ми се зарадва, смя се с глас. Със сигурност се е чувствала стресирана от преживяването.... Sad

Номинирам за най-къснолягащи си София и masha, освен останалите /не съм погледнала номинациите  Embarassed/

Круз в karil, защо си махнала снимката, искам и аз да те видя с новата прическа, плз. Praynig

# 72
Ивиче, и за като тебе и попа за именните дни.... Допреди малко се разкарвах из темата в клюкарника за вип брадърите - голям купон и одумване пада...Има и класация - в момента върви за това кой ще бъде първият номиниран за изгонване, а вчера беше за най-добре изглеждаща на екрана випка. Спечели Десислава, след нея Венета, после Васко-Василка, който отвя останалите мадами в Къщата...  bowuu

# 73
Честит имен ден на всички момичета и малки бебоци с имена на цветя!  newsm51

Ох, успях някак си да изчета предишната тема, но за тази вече нямам сили!  ooooh!

Анито 1, очаквам те в Бургас, задължително ще се видим, стига да се обадиш!  Simple Smile
МЕРЕЛИН, добре дошла!  Hug И аз като Анжелика бих искала да си взема нещичко от вашия базар, но мога да пратя паричките по пощата, друг вариант не намирам. Rolling Eyes
Цвети, жалко, че все още навсякъде хубавите работни места се предлагат на приятелски или роднински начала. Сигурна съм, че ще успееш да си намериш нещо дори по-добро. Peace
Пети н, еееееееееееее!  Close Как се ядосах, ако знаеш! Пусто като разполагах само с телефона, а не и къде се намира кабинетът. Ама нищо, все си мисля, че 4 докторя все щяха да я видят тази луксация, ако я имаше. Луда съм, не е нужно да ми го казвате! Mr. Green
Ради, нямаш си на представа колко многооооооооо ти благодаря!  bouquet

Само да се оплача набързо, то от мен друго едва ли и очаквате  Crazy Дари започна да се събужда нощем. Shocked Не го беше правила откак навърши един месец и сега ми се вижда толкова на нагорно, че не е истина. Опитах с чайче да я залъжа и да заспи, но не е съгласна и пак цицата влезе в употреба. Дано само да не й стане навик, защото няма да се разберем. Naughty

Сладки сънища! Hug

# 74
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МОНИ!ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЛЮБОВ И НЕЖНОСТ, НАЙ-ВЕЧЕ ОТ ДВАМАТА ТИ МЪЖЕ! newsm59 newsm67

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ЦВЕТИ, ИВИЧЕ, ЛИЛИ (на Круз в Карил), ДИЛЯНА (на Сбруни) И НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ИМЕННИЦИ ДНЕС(съжалявам, че не е поименно, но все още не помня всички имена)  smile3525 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт