НОЕМВРИйски моми и юнаци месят с мама козунаци

• 8 471
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
Честит имен ден на Ивиче, Цвети, Маша!  И ЧЕСТИТ ПРАЗНИК  на всички жени - да ни е цветно и пролетно целогодишно!!! Честит Рожден ден на Мони!  bouquet
Аз изпратих  Ради при прабаба със сестра ми и племенника, а ние с таткото и Ники местим багажите към къщи - крайно време беше! Ники в петък, на връх 5-тата си месечинка, вдигна температура, та сутринта набързо посетихме Цибалаб да дадем кръв и урина - че педиатърката се притесни от какво е температурата, като не никнат зъби, гърлото е спокойно, жизнен е...има малко утайка, но другите показатели са ОК  newsm78
Карилче, и аз като Ивиче моля за снимка! Praynig
Мариянче, честита приятна изненадка-екскурзия! Дай Боже, всекиму! Peace
Ради, по повод номинацията - надявам се като се оправи нет-а в къщи пак да си се разписвам в нормално време...иначе си лягам до към 1  Flutter
Спокойна нощ и незабравима Цветница!

# 76
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МОНИ!ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЛЮБОВ И НЕЖНОСТ, НАЙ-ВЕЧЕ ОТ ДВАМАТА ТИ МЪЖЕ! newsm59 newsm67

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ЦВЕТИ, ИВИЧЕ, ЛИЛИ (на Круз в Карил), ДИЛЯНА (на Сбруни) И НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ИМЕННИЦИ ДНЕС(съжалявам, че не е поименно, но все още не помня всички имена)  smile3525 newsm51
Peace Присъединявам се към пожеланията на Ради!

Последна редакция: нд, 01 апр 2007, 10:08 от bubalina

# 77
  • sofia
Честит имен ден на всички цветни мами и деца! Много щастие и здраве на всички.
ЧРД Мони!
Сега ще мисля закуска за баткото, таткото на работа замина, а това време да се усмихне малко, че съвсем съм изкукала Crazy
Така ми се ходи някъде, ама моя мъж с неговата работа.....трябва отпуска да вземе, иначе за един ден не ми се събира багаж.

Иначе, аз се казвам Весела и работя в Стопански факултет на СУ.
Цвети, аз съм на тази работа именно заради нормалното работно време и възможността за отсъствия, иначе хич не се виждам, ако трябва да си тръгвам към 6-7 вечерта (както беше)

# 78
  ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ-МАЛКИ И ГОЛЕМИ!!!!!!!Не ви изборявам поименно,за да не пропусна някой EmbarassedЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ МНОГО,МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,ЛЮБОВ,УСМИВКИ,УСПЕХИ.....ВСИЧКО НАЙ-НАЙ-НАЙ  bouquet
   МОНИ nbirthday-ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО ТИ ЖЕЛАЯ ОТ СЪРЦЕ.....
    Днес като че ли се показва слънчице,май ще има разходки Wink
    За маската-аз и преди казах,но пак ще повторя Wink-не очаквайте чудеса-правя я от 10 месеца,веднъж седмично/в началото и по два пъти/;да,вярно е,че стана по-лъскава,по-плътна сякаш,косъма се заздрави,но чак пък да расте по 5-6-7 см.....това не е възможно с какъвто и да било продукт или маска NaughtyМоята маска включва: 1 суп.лъж.тривитаминол/купува се от ветерин.аптека/,1 суп.лъж.ракия или друг алкохол-необходим за отмиване на маската Wink,1 суп.лъж.хининова вода,1 жълтък,готова маска слагам понякога и това е-мас не слагам-тривитаминола и готовата маска за коса са достатъчно мазни,газ също не слагам,защото съм на кичури,а газта изсушава допълнително косата.
    Хубав ден на всички,целувки Heart Eyes

# 79
честит имен ден на всички мамета,бебета и татковци
Да сте живи и здрави и много щастливи
Честита Цветница на всички с много   smile3525 smile3525 smile3525 lovekiss Flowers Bouquet от мен
Днес едно   Nature Sunny се е ококорило и на мен ми е много слънчево,и още по ми става като се сетя че днес сме на имен ден на свекито и на вторият ми свекър #Crazy #SillyЗа протокола аз съм Дима и по образ.съм специалист по автоматиз.поточни линии newsm61(Автом.на производството)
Ха познайте дали имам и един ден стаж по професията си newsm62 newsm62 newsm62

предварително се извинявам ама трудно помня имена  smihesorry но то е от ЕГН-то smile3537
Момичета ,към края на май ще си дойдеме с дребния у Филибето и ще ми е много приятно да се запозная с тези от вас ,които живеете там newsm53  Hands Thumbsup Hands Clap
Благодаря на всички за мненията и опита с капките Зима флуор(От цялата работа май трябва да питам стоматолога си,а не педито  newsm78 newsm78)
Блазе на тези които ще пътуват някъде smile3501Много ви завиждам и хич не е благородно smile3534 newsm47 smile3525 newsm51Ние така сме се закотвили в тоя град,че направо ми иде да  smile3514 smile3514Преди да родя я с колата я с мотора обикаляли сме почти цяла България(то на много места имаме и роднини)А бе три години след  married бяха супер,пък сега докато поотрасне Дарито малко котваааа 1stroller Tired Face

Айде стига толкова от мен, newsm64 baby и излизайте  на вън времето е страхотнооо

# 80
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН А ВСИЧКИ ИМЕНЯЧКИ И ИМЕНЯЦИ, МАЛКИ И ГОЛЕМИ.
МНОГО ЦЕЛУВКИ И ХУБАВО ВРЕМЕ ЗА РАЗХОДКА ДНЕС

# 81
Честит имен ден на Цвети, masha, iviche, kreo, lina d и всички други цветни мами и малки цветенца! Бъдете живи и здрави, свежи, нежни и омайни като пролетни цветя!

Честит рожден, Мони! Бъди жива и здрава, обичана жена и любяща мама!

# 82
честит имен ден на всички цветенца тука, малки и големи !!!!!!!!!!  smile3525

честит рожден ден на мони!!!!!!!!!!! bdbaloni

А аз да ви почерпя за 5 месец на Кати  newsm38 И да честитя на Теодор и Борис месечинките!   party002 И аз отдавна не честитя месечинки, ама нашата си я отбелязваме вкъщи и не мога да не честитя на астралните близнаци на Кати  Simple Smile

Като гледам това слънчице дето се опитва да се покаже, мисля да опаковам много добре беба и да се размотаем малко, че ми писна вкъщи. Дано задържи така!

Айде, лек и весел ден от мене за сега! На именниците и рожденничката - много подаръци  Grinning

# 83
Честит имен ден на всички цветенца в ноемврийския отбор! Много щастие и здраве пожелавам!    bouquet

Честит рожден ден на Мама МОНИ! Здраве, късмет, много да те служат двама мъже и само радост и усмивки да ти носят!  Hug newsm59

Тази нощ моя сладур ми разказа играта - като се събуди в 12.30 и край, после заспа към 2.00, после се буди на всеки час и половина и така до 5.00  #Crazy После позаспа до 8 и нещо и в 9.30 вече окончателно се събуди. Такова чудо не помня в близките месеци смея да кажа. За гладен не мисля, че беше гладен, пък постоянно търси цица  Sick, ей полудях, сега съм като тресната с мокър парцал  smile3507

Хайде ще бягам, че сега чака пюре от картофче, нали днес започваме  Mr. Green
Приятен и слънчев ден на всички !  Hug

# 84
  • Ботевград
Честит имен ден на всички цветенца тука, малки и големи, мами, татковци и бебчета!
Честит рожден ден Мони!
 Hug Весел и незабравим празник пожелавам!

# 85
честит имен ден на всички ноемврийски мами,който празнуват днес!да сте живи и здрави и много семейно и лично щастие!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
аз досега  newsm75 newsm79 newsm28 1ironing wash hang 1dishesи сега чакам братовчедките на Аличка да дойдат на гости.
днес при нас не става за разходки  Cryа така ми се искаше да изведа беба на чист въздух.дано по-скоро се оправи времето,че вече залудяхме в къщи.

# 86
карил,баща ми едно време е пекъл хляба на цяло село,настоящата мъ работа не е хлебар,но все още помни рецепти за хлябове и великденски козунаци.днес по-късно,като се чуем ще го питам и ще напиша.

# 87
Честит имен ден на всички именници - много здраве, щастие и радост!

Честит рожден ден на Мони! Бъди най-щастливата майка и съпруга!

# 88
Ей lavizata1000,къде в Царево живееш?Моят първи свекър(демек на мъжо ми ,баща му)живее там в стария  квартал точно над къмпинг Нестинарка(опс-на над бившия вече)Всяко лято сме там   grinning039  sport027Имаме много приятели,даже едно от семействата са с бебе като нас,Полина -та и ние се уредихме засега със снаха от Царево  smile3521 smile3533Майка и е Калина А таткото е Жоро.Имат фирма за рекламни материали точно на главната,като знам колко е голямо Царево сигурно ги познаваш newsm10 coolcool

# 89
Честит празник на всички носещи имената на цветя! Да сте живи и здрави! А че за мен сте цветя, това неведнъж  съм го казвала!!!  bouquetЧестит рожден ден на мама Мони и честит празник на месечинките!!!
Аз черпя виртуално за именния ден на дъщеря миедно "Нес брюле"и
прасковена торта..ЗА да не ви дойде много сладкото ще опитаме преди това
....ТОва обилно с вино ще полеем, може . .песни да попеем..

Извинявайте,неискам да развалям най-прекрасния, най-слънчевия, най-пролетния празник...Празника, който ни вдъхва надежда...
но у мен надежда  smile3518никаква...Не мога да се понасям, вече очите са ми толкова подути от плач, такъв шок след подстригване съм преживявала преди 12 години, тогава се заклех, че никога вече няма да си режа драстично косата...Сега съм като проскубана кокошка, толкова ми е зле...Извинявайте, но немога пак да се въздържа...иде ми да избягам...
Иве, оставих една снимка в нашия албум за прически..

Общи условия

Активация на акаунт