НОЕМВРИйски моми и юнаци месят с мама козунаци

• 8 471
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС !!! newsm51

/Междудругото и Ваяна има имен ден, защото Вая на старобългарски е върба, така че момата ми се казва Върбинка  Laughing/

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МОНИ !  bdbaloni
ДА СИ ЖИВА, ЗДРАВА И МНОГО, МНОГО УСМИХНАТА ! smile3525

Карил, ти си, мила  Heart Eyes Косата ти е страхотна, искам и аз такава....вземи си децата, мъжа и идета на една хубава разходка, после на ресторантче и си оправи настроението. Peace

Весето, сега Ники как е? По-добре ли е? Направо се намъчи ти.... :
(

# 91
Иве, мерси, за успокоението, но не съм спряла да плача...заради това, което вече не съм

Последна редакция: нд, 01 апр 2007, 11:38 от не съм аз

# 92
Виж, кво Пенооо, мъжа ми каза, че си ЕКСТРА !!! Стига, бе жена :

1.ще израсте, коса е......не си си отрязала ухото например и
 2. много си е хубава прическата !!!!

# 93
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАЛКИ И ГОЛЕМИ, МОМИЧЕТА И МОМЧЕТА !!!

# 94
Благодаря за пожеланията на всички ви! Цветница е прекрасен празник, може би най-красивият и затова приемам поздравления, въпреки че съм кръстена на Ивановден. Но пък човек не може да избяга от името си... Ето и скромна почерпка за трезвенички като вас...
Честит имен ден на всички цветенца - малки и големи! Да са ви живи и здрави Ивиче, Цвети, Лили на Карил, всички мами и бебоци, които не мога да изредя.... Целувки и поздрави от мене, и пожелания за прекрасен празник!
Честит рожден ден на Мони! Здрава, обичана и щастлива!

Теодор, Борис, Кати и всички месечинки, които също имат повод за празнуване днес - големи да порастат за радост на мама и тати!

Последна редакция: нд, 01 апр 2007, 12:07 от masha

# 95
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ С КРАСИВИ ЦВЕТНИ ИМЕНА !!!
ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ !

Честит рожден ден на МОни !!! bouquet

Весел празник !

# 96
  • София
Момичета благодаря ви на всички за пожеланията много приятно ми стана (ама как ме надушихте бе newsm78)!
А сега и аз да честитя на всички именнице днес малки и голями, а и на всички нас, защото Цветница е наистина един прекрасен празник!
Незнам какво правите, но ми събрахте очите - старата тема е изписана, а новата почти преполовена. Имам много да чета #Crazy
Иначе аз се казвам Симона и съм архивист. Работя в Главно управление на архивите, от София съм. Друго незнам какво трябва да пиша, но честно казано няма да мога да запомня всички имена и продължавам на никовете.
Да ви кажа днес хич не се чувствам празнично, а и съм така недоспала. Малкият по повод рождения ми ден реши да се буди много често тази нощ и сега се чувствам много недоспала. За зимафлуора моят зъболекар каза, че в голяма част от Европа се отрича и затова аз смятам да не давам тъй като определено на него му вярвам. Ох после пак ще пиша, че сега ме вика.

# 97
ЧЕСТИТА ЦВЕТНИЦА МАМИ И БЕБОЦИ !Честит рожден ден на мама МОНИ   bouquet                                                                                                                             Цветница е ден на цветята, младостта и възраждането на живота в природата !!! smile3525 Flowers Bouquet Two Hearts Flowers SunflowerМНОГО СЛЪНЧЕВА НЕДЕЛЯ ВИ ПОЖЕЛАВАМ  Nature Sunny

# 98
Честит имен ден на всички, които имат повод да празнуват, на мама Мони рожденния ден..
Весело прекарване на днешния ден Simple Smile

# 99
  • София
Хайде утре на среща в парка заимов към 13.00 часа. Който е за да си казва Mr. Green

# 100
Специално за Ваяна
от Михаил една китка за обич

За срамотите, уж съм учила старобългарски, пък не знаех, че означава върба...Иначе и майка, и щерка носят върбово име. Да ти е жива и здрава момата, Ивиче!
 Peace

# 101
Честит имен ден на всички празнуващи  smile3525
Честит рожден ден на мама Мони
Желая на всички много здраве, щастие и любов!
 newsm51

# 102
  • у дома...
Честит рожден ден Мони - много много любов, щастие, късмет - с две думи от всички хубави неща по много!  Laughing

Честит имен ден на всички именници - да са ви живи и здрави имената!  Simple Smile

Като гледам как стоят нещата, мамета от Пловдив дайте да си направим една среща у Филибето началото на юни? Ехаааа дайте да направим един десант у Майнинско Simple Smile

Последна редакция: нд, 01 апр 2007, 13:08 от Надя Велинова

# 103
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МАМА МОНИ!
Мони, как те надушиха ли? Иди в началната страница, погледни горе и ще се видиш сред другите рожденнички.

Приемете виртуална почерпка по случай именния ми ден.

Домашно производство е.

# 104
dima_dari,да знам ги тези хора. Peaceами като дойдете лятото,непременно да се обадиж,че да се видим и запознаем де.ще ми бъде много приятно да си направим форумска срещичка,па макар и двете  Hug
аз не живея в квартала,а близо до стадиона.

Общи условия

Активация на акаунт