София, жк Младост - тема 37

• 25 271
  • 467
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Моля за помощ- имам проблем със зъб, има ли някъде дежурен зъбар /дори за почивните дни/?
Моят щял да си почива 10 дни...
Тичах веднъж по спешност в Бизнес парк ето тук и човекът си свърши внимателно и прецизно работата, доволна съм.Оказа се,че доста странен пулпит съм направила, тя голямо ходене падна, знаете как е ...
https://superdoc.bg/lekar/georgi-atanasov

# 406
  • София

С решение на Столичния общински съвет (СОС) и одобрение на районната администрация на "Младост" в и без това презастроения едноименен квартал ще се появи нова 22-етажна сграда с разгърната застроена площ от почти 60 хил. кв. метра. На имот от около 6 дка, предимно общинска собственост, частен инвеститор ще построи голяма сграда с жилища и офиси.
След случая с Деската, обаче... едва ли някой някога ще има топки да се противопостави отново.

# 407
Къде по-точно, че Младост е общо казано?

# 408
  • София
непосредствено до сграда Цветница, която се строи при спирка на метрото Балан

# 409
  • София /Абсурдистан
Че там къде има място за чак такова нещо?

# 410
# 411
  • София /Абсурдистан
Само това липсваше…

# 412
Здравейте от една заета мама. Имам една брадвичка, коята взе да ме боли от няколко дни. Има ли мнения за премахване в квартала и сте доволни. Благодаря предварително 🌞

# 413
  • София

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО лекар. Няма тук "заета мама". На брадавиците не им се полага да болят. Може и да е било нещо раздразнено несъзнателно, нооо... без преглед (според мнението на лекаря, възможно е, и биопсия) нищо не се пипа. А на преглед се отива задължително, не се "чака да си мине, щото нямам време".

# 414
Пицария Доминос от Младост 2 е преместена в Младост 4 до Била.

# 415
  • София
Във вторник, 12 май, има обявен протест срещу проекта за високата сграда на Малинов. 18:00 часа, пред Общината.
https://www.facebook.com/events/861780536946554/?

Някой с впечатления от новия ресторант "Савори" в Младост 1А?

# 416
Моя колежка беше ходила на безплатните хранения. Каза, че не е нещо особено, а и кухнята е доста странна по нейни думи с много подправки.
 Вижте им в страницата ако още има записване за безплатен обяд или вечеря, запишете се и пробвайте. Мисля че сервират първо, второ и трето безплатно, а напитките се заплащат.

# 417
  • София
Обядвах с дъщеря ми в "Савори". Офертата за безплатно ядене вече е приключила, но в пощенската кутия имах рекламна листовка и ваучер за 40% намаление, така че се възползвах. Заведението е чисто, с приятен интериор. Постарали са се да има някакво занимание за деца - видях масичка за рисуване със столчета и играчка детска кухня. Предлагат само 4-5 ястия от обедното меню и супа на деня, няма салати. И двете ястия, които поръчахме, бяха доста солени. Иначе като вкус бяха ОК. Десертът беше хубав. Нямат кафе машина. Липсата на салати и кафе ми се сториха странни, дори се зачудих дали изобщо готвят на място или им носят храната готова отнякъде другаде. Така или иначе, едва ли ще ги посетя пак - мястото не ми е удобно, просто днес отидох от любопитство.

# 418
Здравейте! Майките в групата можете ли да ми препоръчате добър педиатър или личен лекар за бебе в района на Младост. Много ще съм ви благодарна! 🤗

# 419
Ние сме много доволни от д-р Тодор Тодоров, кабинетът му е в Младост 1А.

Общи условия

Активация на акаунт