София, жк Младост - тема 37

• 28 908
  • 516
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Може, ние към 9,30 подадохме, в 16.00 беше готов вече.

# 496
Може, ние към 9,30 подадохме, в 16.00 беше готов вече.
Много благодаря!

# 497
Ella_s, нали знаете, че паспортното е със сменена локация  - ж.к. „Младост“ 4, бул. „Александър Малинов“ № 82.

# 498
Отново профилактика... 😒

# 499
  • sofia
Отново профилактика... 😒

еееееее направо съм бясна !!!! аман!! искам не искам - бойлер и то веднага !!!

# 500
На маймуни ни правят, 21 век, европейска столица, какви профилактики, какви глупости. Отново ще подавам жалба към КЗП.

# 501
  • София-Младост
Две седмици...ненормална работа  е това. Вече съм в друг квартал и бяхме за една седмица, не се издържа, за тяло иди дойди, стоплиш нещо, полееш се, но коса...абсурд. 

# 502
Е, преди две година разбиха мл. 4 и смениха тръби и пак профилактики по 2 седмици... Това не се търпи!

# 503
  • София
При нас миналото лято сменяха тръби месец и половина. Уж, за да няма профилактика вече.
Ужасни са.
Поръчах си душ с помпа, от тези за къмпинг. Пак се топли вода, но поне да няма поливане с канче.
Много ме е яд, че не сложихме бойлер като правихме ремонт и сега не ми се разбива пак.
Кошмар е да си абонат на Топлофикация.

# 504
  • София
Така съжалявам, че не сложихме бойлер като правихме ремонта.Това е някакъв пълен абсурд за пореден път.

# 505
Може ли препоръка за такъв душ с помпа. Гледах в интернет, но въобще не съм запозната, даже не знам и за какво да гледам. И ако може и някакво пояснение ще съм много благодарна.

# 506
Живея в сграда без тец (много мрънкахме на строителя защо няма да има тец, ама май е за добро), та съм с проточен бойлер (монтиран 2010 - досега) - никакви проблеми си нямам с него. Освен, че е малко ламя за тока (правих допълнителен усилен токов кабел) и се ограничавам в банята до 10-15 мин максимум си е идеален. Брат ми е сграда с тец, но и той си сложи такъв. Но има и по икономични варианти, с такъв пък сме на вилата в едно село (където водата е много варовита, но пак - топла вода си имам на момента, без неудобството на балонните бойлери).
Скрит текст:
с такъв, но модел от 2010 съм си в младост
https://balmax.com/product-category/%d0%b1%d0%be%d0%b9%d0%bb%d0% … K96hoC7VwQAvD_BwE

с такъв на вилата - два броя - единия захранва мивка и баня, другия само баня
https://technika.bg/product/17335/protochen-boyler-relax-r-pod-n … yagane-3-5kw.html

# 507
  • София
Може ли снимка на проточния бойлер, при мен се отваря цяла листа с такива...

# 508
Да листа е, защото моят е много стар модел вече и не се продава, тези са седващите модели

Скрит текст:

# 509
За такъв бойлер трябва да има предварително изградена инсталация, и ние сме с такъв от няколко години и вече нямаме проблем с профилактиките и авариите на Топлофикация. Просто е чудесен избор! Има и такса за монтаж, но си струва цената.

Общи условия

Активация на акаунт