Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...48

• 68 336
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
Истинският мъж не ходи с коя да е!
Истинският мъж ходи с коя даде.

Казах му да избира - аз или камионът.
За пръв път видях камион да върти гуми така...

# 601
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 602
# 603
  • София
Войник се връща от фронта в родната си Англия и пътува с влак. Всички места са заети, само в едно от купетата седи англичанка, а на мястото до нея е полегнало кученце.
- Простете, лейди, дали мога да използвам мястото?
- Вие, войниците сте абсолютни простаци! Не виждате ли, че това място е заето от моето кученце?
- Госпожо! Аз много обичам кучетата, дори имам две вкъщи. Нека да седна на това място, а кученцето мога да го подържа и в скута си.
- Вие войниците не само, че сте простаци, а сте и абсолютни нахали.
При тези думи войникът отваря прозореца, хваща кученцето и го мята навън. Дамата губи дар слово, а седящият до нея англичанин се обажда:
- Млади човече! Аз не съм съгласен с думите на дамата за войниците, но съм длъжен да отбележа, че някои работи не ги правите както трябва. Не воювате както трябва, не се храните с нож и вилица, а ето и последния пример - не изхвърлихте през прозореца кучката, която трябва...

# 604
  • някъде другаде

# 605
Вертолетът на Бойко се разбил над планината. Всички загинали, но той се спасил. Намерил го един селянин и го качил на каруцата.
Бойко:
- Трябва да ме прегледа лекар!
- О, г-н Борисов, закриха ни медицинския пункт, лекар нямаме. И аптеката отдавна я няма. Най-близкият лекар е през три села, а и не е лекар, а фелдшер. Но до там се пътува цял ден с каруцата.
- Абе вие коли нямате ли?
- Имаме, господин Борисов, но пътища нямаме, всичко е разбито. С кола не може да се мине, само с каруци.
- Тогава се обади по телефона, ще ми пратят хеликоптер.
- Г-н Борисов, телефон в селото няма. Циганите окрадоха кабелите, телефонистката се пенсионира.
- Давам ти 1000лева, отиди да повикаш помощ.
- Г-н Борисов, какво ще ги правя тия пари? Магазинът затвори преди години, в кръчмата пием на вересия.
- Абе как живеете вие тука бе?
- А сега г-н Борисов, ще ви заведа у дома, ще ви включа телевизора и сам ще видите и чуете как хубаво си живеем...

# 606
# 607
Визитация в токсикологията. Професорът пита специализанта:
— Какъв е случаят, колега?
— Мъж на 38 години, спи вече трети ден, ветеринарен лекар…
— Не разбирам, колега, какъв е случаят?
— Ами, докато се опитвал да даде лекарство с тръба на кон, конят кихнал…

# 608
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 609
  • някъде другаде

# 610
  • София
- Пешо, обичаш ли ме?
- Много те обичам, Мими!
- А ако утре умра - какво ще направиш?
- Ще полудея!
- Имах предвид - ще се ожениш ли за друга?
- Еее, сега... то, от луд човек - всичко може да се очаква!

# 611
  • тук, на мястото си

# 612
  • София
На едно оживено кръстовище се ударили два автомобила.Единият го карал някакъв дядка,а другият бил скъпарски джип с няколко мутри в него.Излезли от колите и едната мутра викнал на пенсионера:
-Ей сия вече те утрепахме от бой!!!
Дядото обаче останал спокоен:
-Недейте тъй бе момчета!Много ще съжалявате.Моят син е дресьор на делфини.Ще му обадя,ще дойде и мъка ще ми е за вас.
А един от мутрите:
-Чухте ли го ве?Тоя съвсем е откачил от страх.Щях да вика сина си който бил дресьор на делфини.Ми обади му се ве!Да го спукаме и него.
Хванал дядото телефона и се обадил на сина си.Не минало много време и дошла една кола,от която излязъл един нацепен батка.
-Ти ли си бил дресьорът на делфини бе?-викнал му единият.
А батката като ги почнал ги помлял от бой.Като свършил се обърнал към баща си:
-Абе тате,колко пъти да ти повтарям че не съм дресьор,а треньор...и не на делфини,ами на тюлени.

# 613
# 614
  • Обран бостан ;)
Пиратството не е кражба.
Даунлоудвам някои филми само за да се опитам да ги махна завинаги от нета. Wink

Общи условия

Активация на акаунт