Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...48

• 68 327
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
– Какво правихте вчера?
– Пихме.
– Че, какво е имало вчера?
– Пари!

# 631
# 632
В Русе съм ги чувала да проклинат: Снаха да те гледа!

# 633
  • Стара Загора

# 634
Автоматичен превод от руски
Скрит текст:
Телефонът събуди Барбара в пет сутринта. Обаждане от неизвестен номер.
— Да, — сухо произнесла Варвара.
Сладко? - тя чу силен и радостен женски глас. - Това ти ли си?
"Аз", отговори безучастно Варвар.
"И това съм аз", казала радостно жената. Позна ли ме?
"Разбрах", - от учтивост, за да не обидя, отговори Варвара, въпреки че не знаеше кой ѝ се обажда. "
"И бях сигурна, че веднага ще ме познаете", продължи с радост жената. - Колко добре, че те хванах. Можеш ли да говориш сега?
- Аз мога.
- Отлично. Съпругът ми и децата ми са вече на гарата. Слязох от влака преди час. Чувате ли ме добре?
- Добре.
Гласът ти е малко тих. Сигурен ли си, че всичко е наред, Джем?.. .... - Добре съм.
Толкова се радвам за теб. Първо искахме да отседнем в хотел. Мислехме, че нямаме нито един от роднините в този град. И после се сетиха, че си тук. Разбирате ли?
- Виждам.
- Толкова е хубаво, че сме сетили за теб. Дори не можете да си представите колко сме щастливи. Особено децата.
Представям ви.
- И съпругът веднага казал: - Обадете се на Барбара. Варваринът няма да ви подведе. "
Добре казано. Няма да те разочаровам.
Значи ще ни позволиш да дойдем? Правилно ли го разбрах?
- Точно така. Да го оставя да си отиде.
"Няма да сме тук дълго време", продължи щастливо жената. - Само за няколко седмици. Град, който да видиш и да се върне. Вкъщи. Защото нещата у дома не са същите, и както се казва, добре е да си далеч, и е по-добре да си у дома. Съгласни ли сте?
- Съгласен съм.
- И ние така си мислехме. Особено съпругът. Той веднага каза, че не може Варенка да не ни е приемала. Все пак сме роднини. Нека далечните,нека последните се видят преди десет години,но роднини. Така ли е?
- Да.
Сам ли живеете сега?
- Сам.
- В апартамент с три спални?
- Да.
- Е, сега сме на път към вас?
- Хайде.
- Ще бъдем у вас след час. Още ли живеете там?
- Ето там.
- Чакай тогава. Скоро ще се качим горе.
"В очакване", отговори Варвара.
Барбара изключи телефона, сложи го на нощното шкафче, обърна се от другата страна, покри главата си с одеяло и заспа, без дори да се тревожи, че дори не осъзнава с кого говори по телефона.
И час по-късно на вратата позвъниха.
Барбара погледна часовника, затвори очи и се обърна на другата страна. Обажданията току-що дойдоха. Барбара спеше. След известно време започнаха да чукат на вратата. Варвара има нулева емоция. Телефонът най-накрая пак позвъня.
"Да", каза Варвара без да отвори очи.
Сладко? - Същата жена крещя радостно.
- Да.
- А това сме ние. Пристигнахме. Ние викаме, ние викаме, а вие не отваряте вратата.
- Обаждаш ли ми се?
- Да.
- Защо не мога да чуя?
- Не знам.
"И пак ми се обади", попита Варвар.
В апартамента имаше звънец на вратата.
"Да се обадим", каза жената.
- Не, каза Варенка, - не чувам. И чукай сега.
Имаше почукане на вратата.
"Чук", казала жената.
"Не", отговори Варвар, - не чувам. "
"Мисля, че ме хвана", каза жената.
- Какво? - попита Барбара.
- А къде си сега, Джем?
- Къде например? На собственото ми място.
Къде е твоето място?
„В Новосибирск“, отговори Варвара първото нещо, което ми дойде на ум. - Къде другаде мога да бъда?
- Как е в Новосибирск? А защо не в Москва?
- А аз се преместих преди девет години, - хвърлях сянка върху плетката. - Щом се разведе.
- За какво?
- Защо се разведохте?
- Да се преместим за какво?
- Писна ми от Москва, затова се преместих. Твърде много неприятни спомени.
- По-добре ли е в Новосибирск?
- Разбира се. Още по-хубаво е.
- А кое е по-хубаво там?
- Да, всичко е по-добре. Защо не се омъжиш? И без неприятни спомени. Да, това казвам. Елате и се уверете сами. На колко сте сега?
- Само ние четиримата. Аз, съпругът ми и две деца. Старши Павлуша и най-малкият Андрей. Андрюша иска да влезе в университета за трети път тази година.
- И четиримата и елате. И тук имаме прекрасен университет.
- Кога да дойда?
- Да, поне засега.
- Не може да се случи сега. Има много какво да се прави в Москва. Андрюша иска да учи само в Москва. И дойдохме на работа, за да се установим тук. Изчислиха, че ти остава една година живот. И така се получи.
Значи няма да дойдете днес?
- Не.
- Жалко. Вече съм в настроение.
Но ние толкова съжаляваме. Нямате представа.
Представям ви.
- Не. Не мога да си представя. Като си помисля какво ще ни се случи сега, просто не ми се живее.
Варвара реши, че е време да приключи разговора.
"Ами добре", каза тя, "ако не можеш сега, тогава ела, когато можеш. " Винаги се радвам да те видя. И когато се настаните в Москва, веднага ми съобщавайте адреса си. Ще те посетя. Също за няколко седмици. Да видим там. Сега нямам никой в Москва освен вас и нямам. Имаме ли сделка? Изпратете ми адреса?
Но не чух отговора на Варвар, защото комуникацията рязко беше прекъсната.
Автор - Майкъл Лекс

# 635
  • София
Самият превод си е чист виц.

# 636
  • някъде другаде

# 637
  • София
В болницата изпробват ново лекарство. Пациентите са разделени на две - "нормална група", която пие истинските хапчета, и "контролна група", на която дават имитации на хапчета. Един от пациентите пита лекаря:
- Докторе, защо подменихте хапчетата ми?
Докторът (шашнат че са го разкрили):
- Как позна?
- Ами преди като ги хвърлях в тоалетната плуваха, а сега потъват.

# 638

Ех, таковахте майката на приказката Joy

---

- Дядо попе, какво пи?
- Caмо вода!
- Aмa миришеш на вино!
- Господи, пак ли я пpeвърна?!?

---

- Къде се намира душата?
- В гърдите.
- Като гледам, май си равнодушна!

----

От утре започвам диета. Питам за последно, дали някой ме иска дебел?

# 639
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 640
# 641
  • тук, на мястото си

# 642
# 643
# 644
Възрастна жена отива да навести своя приятелка в старчески дом:
- И как е? Доволна ли си? Харесва ли ти тук?
- Очарована съм, а имах такива притеснения! Виждаш ли го онзи - музикант е бил обаче от 20 г. не е стъпвал на сцена, но всички му викат Маестро. Хирург имаме, вече 25 г. не е оперирал, но всички се обръщат към него на "Докторе"... А аз от 30 г. не съм била с мъж, а вчера зад гърба ми чух, че ме наричат курва... Ама така приятно ми стана...

Общи условия

Активация на акаунт