Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...48

• 67 970
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
В далечно затънтено и забравено от Бога село, в кръчмата са се събрали мъже и си пият. Вратата се отваря и влиза млад мъж /нов в селото/. От една маса веднага го привикват да седне при тях и започват да го черпят с местната скоросмъртница.
Пие младежът здраво на аванта, ама по някое време забелязва няколко мъже да носят на ръце един мъж, пиян като кирка. Вижда той, че го отнасят в съседна стая и пита.
- Къде го отнесоха па този?
- А, спокойно, отидоха да го чукат. Виждаш ли, тука в селото няма жени, и таковато,  разбираш как се оправяме....Ама ти нямай грижа, пий си и не обръщай внимание...
.......
......изведнъж младежът отваря очи и вижда няколко селяни, които го носят на ръце.
- Не, не, не искам в другата стая, не ме носете там...- започва да крещи той.
Един от селяните се обажда:
- Успокой се, бе момко. Ние не те носим в стаята, а те изнасяме от нея

# 91

Али Баба тупа килима.
Минава Аладин и го пита:
- Не пали, а?

- Тате, помогни да напиша съчинение! Имам онлайн домашно!
-На каква тема?
-"Врагът сред нас."
- Пиши "Депутат!"
- Ама, тате, съчинението трябва да съдържа не по-малко от 240 думи!
- Пиши ги поименно!

# 92
  • тук, на мястото си

# 93
При доктора:
- И така, вече имаме диагнозата ви.
- По-бързо, докторе, че нямам цял ден.
- По дяволите, кой ви я каза?!

# 94
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 95
Един човек имал упорито стомашно разстройство. Решил да отиде на лекар, но объркал кабинетите и вместо при гастроентеролога, влязъл при психиатъра.
- Какъв Ви е проблемът? - попитал докторът.
- Ами таковата ... имам разстройство. Много зле се чувствам, нито мога навън да изляза, нито на работа да ходя ... - взел да мънка притеснено пациентът.
Докторът, който гледал да го претупа по-набързо, му написал една рецепта и му казал:
- Пий тези хапчета и след 10 дена ела на контролен преглед.
Отива на контролния преглед човекът и докторът го пита как е. А пациентът отговаря:
- Много съм добре. Пак се насирам, ама вече не ми пука.

# 96
  • София
Погребално шествие по горски склон към близките гробища! Изведнъж ковчегът се накланя и трупът се затъркалял надолу по склона. Ловец, чакащ в засада чул, че нещо шумоли в храстите, вдигнал пушката и гръмнал два пъти. Отишъл да види какво е застрелял, уплашил се, замъкнал трупа до близкия язовир и го метал във водата. Наблизо двама бракониери гърмяли риба с бомбички. След поредния взрив нещо тупнало на брега. Двамата побелели от страх, като видели трупа. Изчакали да мръкне и захвърлили мъртвеца на пътя. След 3 мин. с висока скорост джип го удря и спира. Шофьорът се оказал свестен, качил трупа и го откарал в най-близката болница.
Веднага го вкарали в операционната. След 14 часа излиза докторът, изтощен до крайност, потен и казва на чакащия шофьор:
- Уффф... ще живее... ама ще куца до края на живота си...!

# 97
Сибирска мъдрост: Ако сутрин през прозореца ти погледне мечка с кървясали очи и рошава четина, значи вчера малко си прекалил с момчетата в кръчмата, а това не е прозорец, а огледало...

# 98

Тате, какво представлява светулката?
- Муха, на аварийни!🤔🤦‍♀️

# 99
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 100
  • София
Бабка продава ябълки на пазара:
- Пресни, вкусни, сочнии... от Чернобил набрани...
- Бабче, не казвай от къде си ги брала, че никой няма да ти ги купи.
- Ааааа купуват синко, купуват. Кой за тъщата, кой за шефа...

# 101
- Миме, кръвното ми е паднало.
- Какво искаш кафе, скандал или Парламента по телевизията?
Безсмислено е да спориш с човек, който в 2 през нощта те убеждава, че е 2 сутринта.
- Ако пак ми кажеш, че съм тъп ще ти шибна един, разбра ли?!
- Разбрах!
- Какво разбра?
- Освен, че си тъп, си и агресивен!
- Сине, тази е на 35, стара е за теб!
- Мамо, ама тя изглежда на 25!
- Стара и хитра!
Никога не питайте българин:
"Какво да ям?"
"Къде да седна?"
"За какво да се хвана?"
Винаги отговорът ще е един и същ!

# 102
Тя: Обичам смели мъже.

Той: Изглеждаш ми напълняла. LaughingJoy

# 103
Когато съм в кофти настроение си поръчвам принцеса, за да може продавачката да извика: "Принцесатааaaa ..." и аз да кажа:
"Аз съммм..."

"Абсолютно всички хора са задници!"- с категоричнa убеденoст си мислеше табуретката.

# 104

Общи условия

Активация на акаунт