В България не се продават, но може да се поръчат от Амазон или друг сайт. На английски са silver nursing cups.
Моите бяха тези: https://www.amazon.com/Nipple-Shields-in-Trilaminate-Silver/dp/B07ND58735?th=1
Може ли да споделиш какво са тези сребърни капачета?

Скрит текст:

E.S.,  моето бебе първия месец не можеше да суче. Борихме се всекидневно, то реве а гърда, извива се, аз рева, то ядеше предимно АМ, защото нямах нерви да се цедя по 12 пъти на денонощие, едвам успявах по 3 пъти. Към края на първия месец успя да засуче със силиконови зърна, борих се няколко седмици и тях да махна. Беше болезнено, спасяваха ме сребърни капачета, иначе не можех да търпя никакви дрехи да се докосват до зърната. Всяко хранене беше мъчене на гърда, после дохранване с АМ. Всяко! Чак някъде трети месец бебето се научи да суче добре, тогава някакси и кърмата се увеличи - най-накрая започнах да усещам прословутата жажда по време на кърмене!
Колкото и малко кърма да имаш, тя пак е безценна за бебето - просто всички невероятно важно съставки като антитела, ензими, антибактериални съставки и тн са концентрирани в по-малко количество!

Кърмихме се до 1г5м, когато сам се отби - аз исках още да кърмя. Въпреки ужасния старт и почти постоянното дохранване, съм много щастлива и убедена, че всичко си струваше.