Мнения за неелитни училища след седми клас в София - Тема 12

• 49 583
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
  • София
В 10 и 11 клас трябва да са по 5-7 часа за втори чужд при чуждоезиков профил май. Но обикновено не го учат от 8 клас.

# 181
  • София
Тази година не се знае какви ще са баловете. Момче с бал 430 би трябвало да има шанс за двете английски - може би на трето класиране. Също новата мат.паралелка в 18то е с ИИЧЕ английски и втори чужд език немски - ако профил МАТ.не е проблем за детето, де.

# 182
  • София
Може да е добра идея да се изчакат резултатите все пак, преди да се развяват балове...

# 183
  • софия
Здравейте, имам нужда от малко помощ, затова се обръщам към вас за мнение Rolling Eyes
И тази година борим кандидатстването след 7 клас, трудно е, но и след него има живот Wink но не по този въпрос: търся прясно мнение за СПГ "Княгиня Евдокия", за съжаление съм запозната със славата и, но ще се радвам ако някой може да каже нещо по въпроса.
Предварително благодаря и желая успех на всички деца!

Училището ни е в квартала, напоследък много инвестираха в него и го развиха, бала е доста приемлив, нищо общо със старото фрьорско училище

# 184
Да, мерси много. Ако баловете паднат, имаме шансове и за Френската, но аз не мисля, че ще паднат. А и да паднат, няма да е с 10+ точки. Разбира се, аз казвам 440 точки, според това, което детето казва, като грешки. Реалният резултат, може и да е по-нисък.

Благодаря, още веднъж. Ще поразгледаме 32 и 35. А за икономическа гимназия, се замислихме от гледна точка на "по-предпочитано училище от останалите" и като опция за смяна на насоката.
Търсим "най-добрата среда".
Ние сме в същата ситуация, само, че с момче и приблизителен бал 430. Желанието ни беше езиковите, но няма шанс според мен. 35 не е лошо и ни е много близо, но комбинациите с езици не ни харесват. Той иска немски и английски. 32-ро самото училище като база ме отблъсква. Няма двор, нищо. И остава 31, което засега ни е вариант. Не иска икономическа насоченост. Мислехме за 51- Компютърна графика, но от тази година са го направили с езици английски и японски, миналата беше английски и немски. И не знам, не ни остават много опции.

32-ро има голям двор, който е вътрешен и не се вижда. Вижда се едно малко външно дворче баш на Тодор Александров, неслучайно е винаги празно, няма кой да излезе на него да диша изпаренията на колите. Има много хубав вътрешен двор, трябва да влезеш вътре в училището, за да го видиш.

# 185
Дами, темата не е за НЕГ или 73-то, не е и за профилите след 10 клас. Моля, продържайте се към заглавието на темата.

# 186
  • София
Е, те и в "неелитните" училища учат профили. Joy А същите съвсем не са маловажни за избора.

# 187
Ами не са. На нас ни е основното определящо за избора. С неелитни резултати търсим елитни профили:).
97-мо правят математика 3-ти/4-ти профил, ако се съберат 10 деца желаещи казаха.

# 188
Ами не са. На нас ни е основното определящо за избора. С неелитни резултати търсим елитни профили:).
97-мо правят математика 3-ти/4-ти профил, ако се съберат 10 деца желаещи казаха.
Към компютърната или към дуалните? Аз уж бях там, ма нещо не внимавах много старателно

# 189
Аз за компютърната им питах. Не знам дали ме разбраха. Но то не пречи от двете паралелки да съберат 10 деца. На мен ми ср е привидяло, че.имат един отличник на мат пп, реално са няколко деца явилите се, с резултат около 4.

# 190
  • София
Няма как да съберат деца от другите паралелки, защото те са професионални, а в професионалните паралелки няма профили.

# 191
  • София
Здравейте, искам да попитам има ли някой с наблюдения над 144сеу младост профил музика. Може ако има родители на деца и от другите профили да споделят мнения като цяло за училището. Намерих познати на преподаватели от там и мнението за хората е добро. Но чета много негативи за децата приети там. Пушене, незаинтересованост, нежелание за учене. Така ли е наистина?
Детето ми иска да учи там музика, а аз се притеснявам, че ще попадне в кофти среда.

# 192
  • София
Препоръчвам 31-во с две ръце. Имам дете, което завършва сега 8 клас с немски език. За немският гарантирам, че се учи сериозно, другите езици не знам как са.

# 193
  • София
Здравейте, искам да попитам има ли някой с наблюдения над 144сеу младост профил музика. Може ако има родители на деца и от другите профили да споделят мнения като цяло за училището. Намерих познати на преподаватели от там и мнението за хората е добро. Но чета много негативи за децата приети там. Пушене, незаинтересованост, нежелание за учене. Така ли е наистина?
Детето ми иска да учи там музика, а аз се притеснявам, че ще попадне в кофти среда.
Нямам наблюдение, освен като живееща наблизо. Много се пуши, да, отсреща има детска градина и блок, всичко е във фасове. Дворът е доста неподдържан, мръсен, изолацията на сградата е нарушена и надраскана откъм Филип Аврамов и Боби и Кели.
Чела съм добри думи за начален етап.

# 194
Препоръчвам 31-во с две ръце. Имам дете, което завършва сега 8 клас с немски език. За немският гарантирам, че се учи сериозно, другите езици не знам как са.
Там баловете не бяха ли като за "елитно"?

Общи условия

Активация на акаунт