Мнения за неелитни училища след седми клас в София - Тема 12

• 36 618
  • 693
  •   1
Отговори
# 45
Е, споко де, вадите желаните паралелки и подреждате 1-2-3-4...... Ако желанието е еднакво за всички, избирате по местоположение, макар че все пак трябва да има предпочитание дали ще учи езици или компютри.
И като иска езици и компоти кво прйм.. плюем си в пазвата и на три се обръщеме, фащаме черна котка и я молим за добра поличба..

# 46
Аз бих искала малко информация за 35-то евентуално. 😌
Някакви отзиви, наблюдения?
Само наблюдения - на нас ни е високо в класацията заради паралелката с френски. Според мен много добро училище, но втория език мисля е само руски.

# 47
  • София
Давам веднага отзив за 35то, тъй като работех в школа с деца от там. Много добри деца, явно учат, учителките дават домашни. Не знам какви са им профилите нагоре.

# 48
Е, споко де, вадите желаните паралелки и подреждате 1-2-3-4...... Ако желанието е еднакво за всички, избирате по местоположение, макар че все пак трябва да има предпочитание дали ще учи езици или компютри.
И като иска езици и компоти кво прйм.. плюем си в пазвата и на три се обръщеме, фащаме черна котка и я молим за добра поличба..
СТЕМ паралелки гледайте.

# 49
Момичета,  във френската балът  с латински кръжи около моя полиглот. Прото аз се чудя, дали средата е ок.. ма то .. средата те си я създават и избират. В истерия съм май вече а.. хахах ще ми мине хаха

# 50
  • София
Аз разпитвах за една паралелка там -термални и СПА процедури. Изнамерих дете, което има приятелка, която учи в такава паралелка. Каза, че изключително сериозно ги подготвят,  има си  и доста тежки изпити по ортопедия, латински.
Тя си мислела, че ще го кара леко, но си трябвало учене.
Моето малко ме изгледа странно, че му предлагам подобно нещо. Каза, че прави масажи на баба си, защото я обича, а не защото обича да прави масажи:) Та, приключихме с идеята.
Аманда, това училище и ние го мислим, много ни е удобно като локация, харесала съм една паралелка Театрален и сценичен декор, но не знам какво се учи там. Ако някой може да сподели отвътре. Става дума за СПГ Княгиня Евдокия.

# 51
За момчета става ли тая Евдокия?

# 52
И на нас ни е много удобно. Много ми е важно за него да е близко, че така да обича да си поспива сутрин...
Защо да не става? Зависи си от интересите.
Най-добрите фризьори са мъже.

# 53
Момичета,  във френската балът  с латински кръжи около моя полиглот. Прото аз се чудя, дали средата е ок.. ма то .. средата те си я създават и избират. В истерия съм май вече а.. хахах ще ми мине хаха
Във френската гимназия най-хубавото нещо е средата!

# 54
Е ся ме сдухахте.. ми той човекът си държи на латинския.. няма да споменавам що.. Страст си му е!

# 55
Ама това е положително-средата. Дете, което постигне бала, едва ли ще се остави учителите да му определят знанията Simple Smile)

# 56
  • София
За момчета става ли тая Евдокия?
Става, има ИТ паралелка, съдебна администрация, промишлен дизайн, фотография, сценично осветление, Спа процедури.

# 57
  • София
Джон Атанасов имат хубава сграда. Голям + че почват училище късно. 8.15 сет като минавам оттам, всяка сутрин, и те тогава отиват на у-ще. Предимно момчета. Нормални. Ама пушат наоколо,  пак нормално за тази възраст. Казах че сградата е мн хубава, квартала е топ. Миналата година имаше места и на 4то класиране и за единични бройки, балът падна. Добро е училището, нямам дете вътре. Един колега има, доволни са с изречението "Става" ...ама бащата е мега гига амбициозен... та щом той казва че Става , значи е добро  Joy

# 58
Момичета,  във френската балът  с латински кръжи около моя полиглот. Прото аз се чудя, дали средата е ок.. ма то .. средата те си я създават и избират. В истерия съм май вече а.. хахах ще ми мине хаха
Е ся ме сдухахте.. ми той човекът си държи на латинския.. няма да споменавам що.. Страст си му е!
Не казвам, че само средата е хубава, има какво да се желае чисто административно в училището. Като навсякъде има и по-добри учители и не толкова. А по латински преподава един от най-отдадените  учители, които съм срещала. Дъщеря ми е набор 2005, момче от нейният клас стигна до много международни награди с латински. Заслугата е в голяма стен на учителят. Спечели стипендия в Оксфорд и в момента учи там. Писаха доста за него в пресата.

https://novini.bg/article/2025031015540188674

# 59
Аз се дразня ужасно много от това ранно профилиране, почти невъзможно ми е да реша какво да правим. Моето на този етап казва, че иска да стане ветеринарен лекар. Но това е, защото обича животните. Не си дава сметка какво сериозно учене е по биология и химия. Търся профил природни науки в нискобалови училища, но с доза неувереност.
Моето лично мнение е, че той много по-добре би се чувствал в хуманитарен профил, защото там ще полага много по-малко усилия, не е особено трудолюбив, да не кажа хич.
Много ме е страх и от точките на НВО, дали изобщо ще ни позволят да избираме. За математика е ясно, че ще бъде пълен провал, дано по БЕЛ да са прилични.

Общи условия

Активация на акаунт