Мнения за неелитни училища след седми клас в София - Тема 12

• 36 628
  • 693
  •   3
Отговори
# 30
Мнение за 12то с немски език има ли някой?
Доста прилично доколкото знам.
Проучвах училищата с немски преди 2 години.

# 31
За 12-то мога да кажа,че дете ,близо до нас влезе мин.година с немски-родителите са доволни .

# 32
  • София
Здравейте, имам нужда от малко помощ, затова се обръщам към вас за мнение Rolling Eyes
И тази година борим кандидатстването след 7 клас, трудно е, но и след него има живот Wink но не по този въпрос: търся прясно мнение за СПГ "Княгиня Евдокия", за съжаление съм запозната със славата и, но ще се радвам ако някой може да каже нещо по въпроса.
Предварително благодаря и желая успех на всички деца!

# 33
Има много добри отзиви за това училище. Какви са другите алтернативи?

# 34
Аз разпитвах за една паралелка там -термални и СПА процедури. Изнамерих дете, което има приятелка, която учи в такава паралелка. Каза, че изключително сериозно ги подготвят,  има си  и доста тежки изпити по ортопедия, латински.
Тя си мислела, че ще го кара леко, но си трябвало учене.
Моето малко ме изгледа странно, че му предлагам подобно нещо. Каза, че прави масажи на баба си, защото я обича, а не защото обича да прави масажи:) Та, приключихме с идеята.

Последна редакция: сб, 21 юни 2025, 09:40 от Аmanda

# 35
Моят си държи на латинския. Склонен и към френската..... иде ми да  си направя сепуко.

# 36
Я да попита и аз - какви са отзивите за Джон Атанасов? Има ли смисъл да го обмислям като вариант? Детето може би ще има някакъв миниатюрен шанс за някоя от паралелките там (заради балообразуването), но ме притеснява това, че е професионална гимназия и това, че балът на ДЗИ е относително по-нисък. Нямам никаква идея нито каква е с средата, децата, учителите.

# 37
Я да попита и аз - какви са отзивите за Джон Атанасов? Има ли смисъл да го обмислям като вариант? Детето може би ще има някакъв миниатюрен шанс за някоя от паралелките там (заради балообразуването), но ме притеснява това, че е професионална гимназия и това, че балът на ДЗИ е относително по-нисък. Нямам никаква идея нито каква е с средата, децата, учителите.
Нямам отзиви, но ако е удобно като местоположение, що пък не

# 38
Едно време ТУ имаше квота за Джон Атанасов, ТУЕС, Правец. Може да проучите.

# 39
На моя колежка детето е в Джон Атанасов - много са доволни. Ако не ви притесняват момчешките класове....

# 40
Ае ся.. Джон Атанасов.. така уютно се бях кротнала с тоя латински във френската, божееее ПОМОГНИ МИИИ

# 41
Е, споко де, вадите желаните паралелки и подреждате 1-2-3-4...... Ако желанието е еднакво за всички, избирате по местоположение, макар че все пак трябва да има предпочитание дали ще учи езици или компютри.

# 42
  • София
Ами аз понеже съм от Младост, познавам доста хора, вече завършили Джон Атанасов. Доволни са.

Гледам, че тази година в бала влизат всякакви предмети, спрямо профила на паралелките. Тю, това моето дете, защо не се постара по КМИТ! Явно ще целим с английски.

Френската не е ли в топ баловете?

# 43
Френската е топ, не е достижима за моето Simple Smile

# 44
  • ту тук, ту там
Аз бих искала малко информация за 35-то евентуално. 😌
Някакви отзиви, наблюдения?

Общи условия

Активация на акаунт