Мнения за неелитни училища след седми клас в София - Тема 12

• 36 628
  • 693
  •   4
Отговори
# 15
Люлин как ви е? Проучете 40, 56. Те са до метрото.
96, 97-мо имат СТЕМ профил.
В 97-мо има дете с 6 на ПП мат от ДЗИ. Сегашният 12 ккас е имал профил математика. Обаче сегашният 11-ти клас няма този профил.

# 16
Записвам се и аз да следя темата след проведените НВОта днес и в сряда. Имам някаква идея кои паралелки вероятно ще са ни в обсега на интерес, остава да мисля по подреждането им.

# 17
  • София
О, много благодаря за идеята за 40 то. Освен това, английският е балообразуващ, а там имаме 5!
По принцип не ми се искаше да го слагам в паралелка с интензивно английски, ама защо пък да не заложа на единствената силна карта.

Последна редакция: пт, 20 юни 2025, 16:38 от Rockstar

# 18
Само обърнете внимание, някои от паралелките са професионални, други профилирани.

# 19
Вижте 81 во ,но е в Младост,  Попов  също . В краен случай   (ПГМЕ) „Н. Й. Вапцаров“, но са само момчета.

# 20
  • София
Ние идваме от 81. Основната ми цел е да е близо до Надежда, че младежът е много тежък със ставането рано.

# 21
Ние идваме от 81. Основната ми цел е да е близо до Надежда, че младежът е много тежък със ставането рано.
54 то говори ли Ви нещо? Мисля , че е в Надежда. Две момчета от класа на дъщеря ми отидоха там. Вижте и 95 то намира се в Хаджи Димитър. Просто давам идеи. Хубаво е да разгледате различни възможности.

# 22
Вижте тогава 74 училище

# 23
Училищата по райони. Имаше и карта, но не зарежда при мен:
https://www.sofia.bg/schools
П.п. Някой търсеше испански, 21 в лозенец- интензивно. География/философия трети профил.

Последна редакция: пт, 20 юни 2025, 17:16 от Spensa

# 24
  • София
74то е до нас, но ми е като краен вариант.

# 25
Мнение за 12то с немски език има ли някой?

# 26
Ето тук може да разгледате училищата и миналогодишния бал. Има и кварталите , в които се намират.
 https://most-learning.net/moodle/course/view.php?id=46

# 27
  • Sofia
Мнения за 93 СУ? И това ми попада в полезрението като интересно и, което би заинтересувало моята дъщеря.
Също и за 36 СУ, ако знаете нещо?

# 28
Мнения за 93 СУ? И това ми попада в полезрението като интересно и, което би заинтересувало моята дъщеря.
Също и за 36 СУ, ако знаете нещо?
Доколкото съм разглеждала всички паралелки са с руски език. Ако греша, моля някой да ме поправи. Друго не знам за него.

# 29
74то е до нас, но ми е като краен вариант.
40-то - зае**. ЧесНо. 97-мо е страхотно училище. Максонката ми сега завършва там. Нямам представа как са горните класове, но базата е уникална на ниво квартално у-ще. Преподавателите са много читави. Ако нямам изход .. бих го преизбрала. Елитното нгдек не може да му стъпи на малкия пръст като капацитет! Викторчето вероятно ще го засиля натам. /още не знае, рисувателния тип, но съм мноо склонна, ако Максонката дръпне към центъра/

Общи условия

Активация на акаунт