Мнения за неелитни училища след седми клас в София - Тема 12

• 49 449
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
7мо и 1во са със сходни профили. Може ли да се каже, че едното училище има предимство пред другото или са равнопоставени?
1-во е с първи испански език, аз специално търся първи английски. Затова сравнявам 7 и 127. В 127 има и англ., и испански като първи език. Може би и трите училища са сходни иначе като ниво. В 7-мо няма избор голям на профили, но пък моят син не е ориентиран въобще на този етап, така че би го устройвало да избере по-късно, макар  и изборът да е ограничен. След 3 години не се знае какво може да се промени.
Интересно ми е как би се променил балът на тези 3 училища, където балообразуването е с 3 БЕЛ? Колко би се покачил от миналата година?

# 511
  • София
Здравейте!
Търся информация за 105-то СУ. Интересува ме езиковата паралелка.
Благодаря предварително!

# 512
За 7 СУ мога да кажа, че имат най-готините учители по физическо. Няма студ, няма жега, децата винаги са навън и тичат с бели тениски и черни анцузи.
И на минус 10 съм ги виждала.
Работя наблизо и само такива впечатления имам.
Водката не е на мода, а спортът Simple Smile

# 513
А къде да отиде дете, което иска да учи английски и балът не стигне за 32, 22, 31 , 133 ? Миналата година щеше да влезе в някои от тях, 2023 във всички тези.

# 514
127, 1, 7, 30 ако стига бала

# 515
  • у дома...
В 30-то едната паралелка природни науки е с първи английски.

# 516
  • In the jungle out there..
А къде да отиде дете, което иска да учи английски и балът не стигне за 32, 22, 31 , 133 ? Миналата година щеше да влезе в някои от тях, 2023 във всички тези.
7, 127, 134... какъв е балът ако не нарушавам правилата, защото сме в същата чуденка но за испански и източни езици, тъй като английският го е понаучил младежът и не желае да започва от 0, за немски и френски - не иска да чуе!

# 517
Имам един въпрос ако някой знае - колко момичета има в Джон Атанасов горе долу, имате ли някаква информация?

# 518
  • София
А да имате идея за някое свястно училище с компютърни науки в района на Надежда, Обеля, Банишора, центъра с нисък бал?
137 СУ"Ангел Кънчев". Точно на МС Сливница е. Имат профил Софтуерни и хардуерни науки
(с интензивно изучаване на английски език)

# 519
  • София
29 СУ близо до Раковски и Сливница, учат на 1 смяна, СХН и природни

# 520
  • София
Имам един въпрос ако някой знае - колко момичета има в Джон Атанасов горе долу, имате ли някаква информация?

Не знам като общ брой колко са , но в класа на сина ми са 4. В другите паралелките е подобен броят момичета или няма.

# 521
  • София
Доста се посмях с коментарите за водката и спорта в 7мо. Simple Smile

Влизам тук с отзив за 138мо - макар и не от първо лице. Училището е в непосредствена близост до спирката на  Плиска, много се набляга на китайския и най-добрите деца по китайски печелят стипендии за обучение в Пекин.
Мен лично ме влече мисълта за висше в Азия, но пък никое от децата ми няма интерес към тези екзотични езици. Иначе имаме приятелче там в английската паралелка и е доволно. На две смени учат.

# 522
  • пустинята Гоби
Това за спорта в 7 мо е невярно. Маркират се заниманията там, като цяло учителите по физкултура са гола-вода.

# 523
Това за спорта в 7 мо е невярно. Маркират се заниманията там, като цяло учителите по физкултура са гола-вода.
А учат ли предмети на английски в 9 и 10 клас?

# 524
  • софия
Здравейте и от мен нашата девойка е с бал 450 и се надяваме за 2 английска,но реалистично бих искала да чуя вашите мнения за 22, 133,31 училище.
Благодаря ви

Общи условия

Активация на акаунт