Мнения за неелитни училища след седми клас в София - Тема 12

• 49 642
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
Присъединявам се и аз с молба за отзиви за двете гимназии НФСГ и НТБГ- почти няма информация в темите...🤔 Надявам се да се включи някой.

# 346
Здравейте, присъединявам се с молба и мнение за Ломоносов и 33-то. Чувам, че някой паралелки са основно момчешки, а други-момичешки. Как да разбера коя каква е?
При моята девойка напрежението си оказа влияние и се изложи и на двете НВО и сега рязко променяме желанията. Ще трябва да изберем най-малкото зло.

# 347
  • София
В Ломоносов учи дете на приятелка в аудиовизуалната паралелка и отзивите са отлични. Децата много си обичат училището, подготовката е на ниво, активно участват в международни програми. Знам, че имат доста момичета в класа (нейното дете е момче), но не съм се интересувала какво е съотношението. Впрочем, Ломоносов има ученическа телевизия и можете да им погледнете видеата с новинарски емисии на сайта на училището, ще се ориентирате.

# 348
  • София
В същото положение сме и ние, избора много се стесни.Аз  направо се отчаях.

# 349
Здравейте,

Изнасям въпроса си самостоятелно.

Моля за мнения за Професионална гимназия по механоелектротехника " Н.Й. Вапцаров?
Има ли деца от малцинствата?

Офисът ми и на няколко минути от Първо и това училище. Деца от малцинствата не съм забелязал.

# 350
Здравейте!
Ако може някой да сподели мнение за НСУ " София", 140, 144 ,СПГ "Княгиня Евдокия, и 132 " Ваня Войнова". Интересуват ме профили с рисуване. И примерно за 144 , профил рекламна графика, какви матури се държат в 12 клас.

# 351
132-ро не е ли спортно училище?

В НСУ учеше познато дете и след първата година пожела да го преместят в 121-во, където беше до седми клас и сега е доволен.

Относно 32-ро,  най-добрата приятелка на дъщеря ми от основното учи там. Детето се чувства ОК. Нашата ходи миналата година с тях на море в Албена и тази година пак ще ходи. Миналата година й допаднаха децата от 32-ро и си прекара добре. Покрай записванията и плащанията за тези морета ходих четири пъти до 32-ро, учениците изглеждат съвсем нормални, не виждам и сериозен проблем със заобикалящата среда. Сградата е неугледна отвън, но вътре е в прилично състояние (поне първия етаж), а охраната следи кой влиза вътре.

# 352
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!

И ние се присъединяваме Sad
След целия труд и прилични резултати на пробните, направо се чувствам в патова ситуация Sad

# 353
Ще съм много благодарна, ако някой сподели опит, впечатления, наблюдения върху "Недвижими имоти" и "Транспортно строителство" в СГСАГ, както и НФСГ и НТБГ

# 354
Ще съм много благодарна, ако някой сподели опит, впечатления, наблюдения върху "Недвижими имоти" и "Транспортно строителство" в СГСАГ, както и НФСГ и НТБГ
Много различни специалности ми се струват. Не мога да споделя впечатления, но като насоки и интереси ми се струват доста разминаващи се.

# 355
132-ро не е ли спортно училище?

В НСУ учеше познато дете и след първата година пожела да го преместят в 121-во, където беше до седми клас и сега е доволен.

Относно 32-ро,  най-добрата приятелка на дъщеря ми от основното учи там. Детето се чувства ОК. Нашата ходи миналата година с тях на море в Албена и тази година пак ще ходи. Миналата година й допаднаха децата от 32-ро и си прекара добре. Покрай записванията и плащанията за тези морета ходих четири пъти до 32-ро, учениците изглеждат съвсем нормални, не виждам и сериозен проблем със заобикалящата среда. Сградата е неугледна отвън, но вътре е в прилично състояние (поне първия етаж), а охраната следи кой влиза вътре.
И тази година имат синьо училище  на Албена! Много хубаво си прекарват и се чувстват самостоятелни! И двете ми деца 5кл и 7кл отиват с желание.

# 356

След целия труд и прилични резултати на пробните, направо се чувствам в патова ситуация Sad

Ние сме в същото положение, ще ходим да гледаме работите, най-вече математиката

# 357
Скрит текст:

Ще помогне ли това с нещо или ще допринесе за още негативни емоции.. Давайте да търсим решения, не да се оплитаме още в неща, които вече са факт и не можем да променим Heart

# 358
Скрит текст:

Ще помогне ли това с нещо или ще допринесе за още негативни емоции.. Давайте да търсим решения, не да се оплитаме още в неща, които вече са факт и не можем да променим Heart

Не, нищо няма да промени, но детето държи да провери и ще уважа желанието й. Търсим изход.....не знам какъв

# 359
Е, разбира се, щом има желание... само да е наясно, че няма крачки назад и да не се разочарова от оценяването и системата като цяло. Ще намерим решения Heart  И те ще бъдат най-правилните за децата ни.  Много са спорни резултатите, които излязоха. Аз съм с изключително противоречиви емоции. Но не е това темата. На база получения бал ще обсъдя с момчето, и ако той прецени може да си остане и в досегашното училище. Но искам сам да вземе решение.

Общи условия

Активация на акаунт