🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-32

• 24 355
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Браво на Серенайка!
Почива си...изглежда превъзходно!

Нисан е голяма егоистка, спрямо Ешреф!
В нито един момент не му се довери, да не говорим за ехидните усмивки, които според мен не са по сценарий, но тя по този начин придаваше една подигравка към Ешреф. Не видях в нито един момент, тя да има някакви чувства към Ешреф. На думи, да, но не можа да ми го предаде с игра, че да й повярвам, затова не харесам Нисан....грешка в избора на актрисата! (мое мнение, така го виждам през моята призма)

Тази сцена, ми е много показателна за слабата й игра.
Само като видя играта на Чачо и нейната до него.....светлинни години!
https://x.com/Simpllyy_me/status/1940317345681121790

# 361
Нисан е от онези жени, които изглеждат силни, но всъщност цял живот носят със себе си невидими счупвания.
Само тя знае колко пъти е падала, без никой да я вдигне.
Тя не е привилегирована, не е разглезена от живота.
Тя е оцелявала, когато другите са мечтали.
И е мечтала, когато други биха се отказали.
Имала е  минало, което я белязва.
Като дете губи родителите си -първият разрив, който оставя празнота.
Отгледана от роднини, заедно с малката си сестра, вероятно без любов, без сигурност.
Има тъмно петно в биографията си, вероятно насилие от мъж в детството. За това никой още не е говорил открито.
Самата тя премахва бенката, малък физически белег, но според мен е  огромен психологически символ на нуждата и да заличи миналото.
Нисан не е жена, която някой е пазил.
Тя пази сестра си.
Работи, за да оцелее.
Пее по заведения, не защото светът я аплодира, а защото музиката е единственият и прозорец към свобода.
Сама събира група, сама пише песни.
Във всяка дума има рана.
Във всеки тон- бягство.
Любовта и към Ешреф е опасна и чиста.
Среща го случайно.
Вижда опасността. Знае кой е.
Но душата му я привлича, дори преди външността.(може би)
Може би именно защото и двамата носят вътрешни белези, които светът не вижда.
Обича го не защото е силен мафиот, а защото зад тази сила разпознава нещо познато.
Самота, болка, страх да обичаш.
Ролята и е противоречива. Жертва или предател е?
Чийдем я изнудва.
Нисан е млада, умна, но уязвима.
Шпионира Ешреф от страх.
Но крие истината от него.
И с всяко излъгано изречение собствената и любов се превръща в капан.
Ако мота да обобщя- Нисан е олицетворение на това, което животът прави с много от  нас-взима ни дома,
кара ни да заличим белезите си,
сблъсква ни с любов, която може да ни излекува или да ни съсипе.
Но  за мен тя не е просто оцелял човек.
Тя е жена, която, въпреки всичко, мечтае.
Пее. Обича. Страхува се. И се бори.
От тоалетите и харесвам тези

А за най-неподходящ за фигурата на Демет, намирам този

Последна редакция: ср, 02 юли 2025, 14:41 от NeZ_9

# 362
Я малко да сложа, г-н Харизма! Sunglasses

# 363
На всички, които знаят кое е това дете,

Инстаграм сторито на Аслъхан ще им говори много. Wink

За тези, които не знаят, това е детето на приятелите на Чаатай-Иляс и Айсун, които са с яхтата в Бодрум, в момента.
Явно Аслъхан и Чачо им правят компания.Heart Eyes

# 364
На всички, които знаят кое е това дете,

Инстаграм сторито на Аслъхан ще им говори много. Wink

За тези, които не знаят, това е детето на приятелите на Чаатай-Иляс и Айсун, които са с яхтата в Бодрум, в момента.
Явно Аслъхан и Чачо им правят компания.Heart Eyes

Точно тази новина чаках!
Нези, благодаря ти!
Хубаво да си изкарат и починат, че нашето момче работа го чака!

# 365
И за да е 100% сигурно е тагнала Айсун

нови две сторита от Аслъхан

# 366
Ами, bof4eto,  какво друго да кажа, освен да се вдъхнови и тя от тези майки. Wink(очевидно има още една жена с дете)
А и Чачо също. Grinning

# 367
Ами, bof4eto,  какво друго да кажа, освен да се вдъхнови и тя от тези майки. Wink(очевидно има още една жена с дете)
А и Чачо също. Grinning

Нези,ако връзката им е достатъчно сериозна и това ще стане в даден етап.А може би Чачо пое този ангажимент през лятото ,защото чакат или обмислят дете.Тя забременее ли няма как да работи,ще остави кариерата си на изчакване,докато роди,а и след това.Макар,че едва ли,защото едва ли са останали без пари Smiley
Доколкото знам Чачо е един от най-добре платените актьори,току що завърши първи сезон на изключително успешен сериал,наесен го чака втори сезон,така че едва ли се е юрнал да работи извънредно да осигури необходимото за бъдещо дете,вместо да си почива с гаджето някъде.Де да знам.Малко ми е странен този летен ангажимент,още повече след споделеното от вас,че не е типично за него.Затрупваме се с работа,когато нещо вкъщи куца,но след като почиват заедно- тази теза отпада.Може би в някакво бъдеще може и да разберем.

# 368
bof4eto, любовта дава крила!
Предполагам, че в момента е в отлична, както физическа, така и емоционална форма и има енергия и желание за работа.
А, ако проектите са му интересни и предизвикателни, това е допълнителен стимул. Едва ли е за пари.
А братчето вече се възползва от Българското си гражданство  Wink

# 369
Ще почна с това, че на една от снимките е самата Айсун с детето. Тя вчера я постна още. Оооо. Или може да е Аслъхан. Странно, не го виждам в момента в нейно старо стори. Само новото. Детето ми е любимо.
Ами май добре си изкарват. Само да се пазят, да не прекаляват със слънцето, че е вредно. Чачо вече достатъчно е изгорял.

За Нисан ще кажа само това, което виждам. Нези, прочетох те и съм съгласна с теб, но това е историята зад кадър за мен. Това не о виждам обаче. Не опитват да ни го покажат дори.
Ще почна от стилистката, защото според мен тя можеше да се постарае повече. Това е жена с много хубава физика. Има тоалети, които я правят по-широка и ниска на камера. Не са интересни. Както казах нищо не си пожелах. Не знам коя е стилистка на Серенай в Айле, но заради нея притежавам дънков корсет. Сега остава и силикон да си сложа, но и без него си го нося. Не зам и тази от последния ѝ сериал по нетфликс коя е, но пак заради нея имам едно комплектче тип пижама. Толкова за визията. И имаше моменти с много по-малко грим, където беше най-хубава.
Иначе аз видях една хаотична жена, отговорен родител на сестра си, но без ясна представа какво ще прави утре. Определено това е присъщо на артистичните хора. Аз имам нужда от някакъв ред и постоянство. Сама се бори и не разчита на красотата си някой мъж да я издържа. Очевидно обича свободата си. Не ми е ясно нищо за минали връзки. Това поне трябваше да го намекнат като не го казаха директно.
Уж е скромна и невинна, а в следващия момент си играе игрички с Ешреф и облича тоалети, които са подходящи за едни по-особени заведения.
Повърхностни са ми и мечтите ѝ. Хубаво, мечтае да пее. Ама всъщност като доразви мечтата май повече мечтае за слава и да е извистна. Изкуството не ми изглеждаше толкова важно за нея, колкото да знаят песните ѝ.
Нисан показва състрадателност, но в същото време е готова да остави ранен човек да умре. И така три пъти. Остави и Ешреф да отиде в затвора вместо нея. Не вярвам да е отишла и доброволно да е казала в полицията - аз стрелях първа.
Като жена разбирам много от емоциите около "връзката" ѝ с Ешреф. Разбирам колебанията, разочарованията, ревността. Това нейното е саморазрушителна любов. Знаеш, че ще пострадаш и скачаш. Защото не можеш да си представиш живота без този човек.
А колкото до това каква е ролята на съдбата ще кажа, че Нисан сама си постави нещата така, съдбата нямаше много пръст в това. С безумни хаотични действия, нелогични решения или бездействие, тя се постави в ситуация да е притискана от Чийдем, от Комисярят, от Ешреф, от Гюрдал. Всички решават вместо нея.

# 370
Нези, напълно съм съгласна с теб за Нисан. Като цяло не ми харесваше как я обличат, изключвам дрехите, които и ти си качила.
Според мен Нисан е такава, заради миналото. Не постъпва правилно, но ще го разбере.
А толкова снимки имаше на малките Ешреф и Нисан, а пък малко кадри имаше с тях. Очаквах повече да дадат от историята на Нисан. Все се каня да го изгледам целия наведнъж, но за съжаление скоро май няма да е Sad

# 371
Айде да ни пуснат и нещо с мъжете де.

# 372
Гери, това Айсун и Аслъхан ли са?
Хем съм с цайси и пак не виждам добре!

# 373
Гери, мъжете сигурно са за риба. Grinning
Ако има улов, може и да се похвалят.
Много точни неща за Нисан си написала.
Да, моето описание е по-скоро каква бих искала да е Нисан. Но май  не можа да се  получи точно така.
Аз се надявам във втория сезон да видим повече.
Струва ми се, че сега нахвъриха набързо събитията до момента, а после, докато Ешреф е в затвора, ще ни разкажат още от миналото им.
Забелязвате ли, че към края на сериала, стила на Нисан стана по-елегантен. Сякаш вече самата тя е друга.
Може би във втория сезон ще видим друго нейно лице.
Колкото до това, че тя сама се постави в това положение, съм абсолютно съгласна.
Много е сладка Аслъхан!

# 374
Жаки, те са. Аслъхан е седнала.

Нези, тя вече ще е звезда. Ще я показват по-бляскава.

Общи условия

Активация на акаунт