🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-32

• 22 539
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро, момичета!
Жаки, благодаря за анализа!
Аз го прочетох, но ще го прочета с български буквички, друго си е.
Аз тая сутрин кафето си изпих с моя мъж, обсъждайки на Чаатай българското гражданство. Голям напредък имам😀

Ще инвестира пари в България,  с навлизането на Еврото, лирата в Турция постоянно играе, тия пари трябва да ги влага някъде.
Такова заключение направихме.
Пък и турците много ги тършуват  с документи като пътуват по Европа, с европейски паспорт си е друго.
И на мен ми мина това през акъла, че като сме били там, той може би вече е задействал процедурата. Или някой му е действал, предполагам, че всичко е подадено онлайн. Мисля, че услугата е 4-6 седмици.

Вчера много свадби на известни турски личности видях, дали и нашето момче няма да ни изненада това лято.
Нищо, че е много зает. Виждаме, че в движение му се случват нещата.

Слънчева и чудесна неделя!

# 76
Ели, имам малки съмнения, че това в България може да стане онлайн. То къде къде по-елементарни неща се правят само на гише и с хартиени формуляри записани после в някаква тетрадка.

# 77
Ще има конкурс за фенски монтаж.

# 78
Ели, имам малки съмнения, че това в България може да стане онлайн. То къде къде по-елементарни неща се правят само на гише и с хартиени формуляри записани после в някаква тетрадка.
Права си, Гери! Аз всичко правя онлайн. Мойте дъщеря наскоро взе английско гражданство и всичко направихме онлайн,  интервюто даже беше онлайн. И накрая всичко на адрес ти идва. Изключих, че в България подаваме формуляри при смяна на паспорт.

Забелязах, че тая година всеки се стремеше да снима с Чаатай включително всички колеги от "Eșref Rüya", изобщо целия екип.

# 79
Гери, какви са коментарите, разкажи, ако искаш. Hug
Жаки, и аз го видях това в Х, но не разбирам какво точно се иска.
Да споделиш мнението си за 13 епизод, да го редактираш спрямо собствените си емоции или да развиеш свой сценарий за продължението...
Защото аз бих се пробвала. Wink

# 80
Нези, коментарите бяха основно върху съобщението. Не си е сменил гражданството, а ще има двойно. Малко бяха фрустрирани ми се струва. Но имаше такива, които обясняваха, че той си е турчин, тук има турци и това е турска земя…. Баща му не бил българин, турчин бил. Такива неща. Не бил мигрант. Ама аз ги разбираме моя пра дядо е роден на сръбска територия, преместили са се на българска и тук е израснал. Той си е българин роден там. Така се е определил. Затова се е преместил.

Имаше коментари, че прадедите им са заселили тези земи и тн.

# 81
Нези, пише 13 епизодния, аз го разбирам на базата и на 13-те епизода, освен ако не е грешка в превода.
За мен логично е, да е върху целият сезон.
Фенски монтаж го разбирам, отделни сцени във видео.

# 82
Нези, пише 13 епизодния, аз го разбирам на базата и на 13-те епизода, освен ако не е грешка в превода.
За мен логично е, да е върху целият сезон.
Фенски монтаж го разбирам, отделни сцени във видео.
Да, май наистина е така.
Трябва да се монтира видео със сцени от всички епизоди.
Хич ме няма в тази част, за съжаление!
Мога да се изразявам само с думи. Blush
Ако Diva беше тук, можеше да направи нещо красиво!

# 83
Оооо, Дива е царица, наистина!
Ти защо не го попиташ под публикацията, какво е точно условието, защото някой път превода е неточен?

# 84
Питах, но като видях, че изпращат само монтирани видеа, ми стана ясно и си изтрих питането. Grinning

# 85
# 86
Нова снимчица Blush

# 87
Теориите започнаха!
Не, че и ние не сме го писали, явно ни четат!

# 88
Хайде и ние да си развихрим въображението. Wink
Какво ще кажете за :
Нисан започва сама да търси истината за Руя. Без да знае, че търси себе си. Всеки следващ спомен или песен я води по-близо до разкритието.
Ешреф, въпреки думите си, не може да спре да рисува лицето и. Всеки опит да се върне към Руя се превръща в нов портрет на Нисан.
Кадир използва отсъствието на Ешреф, за да завладее всичко, което е било негово- къщата, хотела, децата. Но едно нещо не може да вземе - Нисан. И това го влудява.
Ще помисля и за останалите.

Вие сте! Wink

# 89
Нисан, според мен толкова мрази Руя, че това ще е последното, което би направила. Иначе като идея ми харесва. Ама Чийдем като разбра, че е Руя с кой акъл му я натресе, че я накара той да се влюби в нея....лудааа!

Общи условия

Активация на акаунт