Какво повече НЯМА да купя - 28

• 96 237
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Развалиха качеството на Zewa тоалетна хартия.Преди вземах само от нея с аромат на лайка и беше плътна, а в последно време една тънка, нищо общо с преди.
Много доволна съм от тоалетната хартия на Papia.

# 271
Много отдавна съм недоволна от Zewa. Взимам Папиа или Селпак, много по-добри са

# 272
Като казахте тоалетна хартия, аз съм много недоволна от Фамилия, ужасно малки са рулата...
Вече купувам от ДМ.

# 273
Много важно е избирайки тоалетна хартия да следите колко къса  и  пласта има. Промоционалните пакети не винаги са на добра цена в това отношение.  Кауфланд и Лидъл имат много добри предложения.

# 274
Краве сирене Итали, вакуум опаковка. Много меко, тече вода от него и изключително солено. Купила съм и смес, но още не съм го отворила и не мога да дам отзиви.

# 275
  • Sofia
Уж само с вода и сол,а водата ужасно кисела 😖

# 276
В Кауфланд на щанда с обслужване,когато продавачката набучваше късовете пилешко филе и го вдигаше,от него буквално течеше течност...

# 277
  • София
И във Фантастико като набучват пилешкото месо от уж свежата витрина от него тече  слуз.
За мене е нормално - месото съдържа и вода.
Може да е се измие преди готвене.
Или да си купиш пилешко от тарелка. Но пък ще напишеш, че то мирише....

# 278
Пратих мъжа ми за кайма свинска от лидл.Е повече няма да го пращам там.

Сланина 30% то няма никакво месо.Направо 90% сланина.срамота.Виждали ли сте по лоша кайма???Докога ще ни лъжат??

# 279
Пратих мъжа ми за кайма свинска от лидл.Е повече няма да го пращам там.

Сланина 30% то няма никакво месо.Направо 90% сланина.срамота.Виждали ли сте по лоша кайма???Докога ще ни лъжат??

След два пъти смрадлива кайма от Била и веднъж от Лидл (все в срок на годност!) и една от специализиран месарски магазин с добра репутация, която беше ОК, но страшно солена, ходя в Метро и си меля парче месо, пред мен и досега не съм имала фал.

# 280
  • Sofia
И месото на Metro не е сред най-качественото, за жалост (визирам това от витрината). Казвам го, като човек, който от над 15 г. пазарува там поне по веднъж седмично. Случвало се е да купувам мръвки с по-особен вкус (не чак развалени, де). Ама със сигурност има по-добри варианти, ако говорим за прясно месо.

# 281
И месото на Metro не е сред най-качественото, за жалост (визирам това от витрината). Казвам го, като човек, който от над 15 г. пазарува там поне по веднъж седмично. Случвало се е да купувам мръвки с по-особен вкус (не чак развалени, де). Ама със сигурност има по-добри варианти, ако говорим за прясно месо.

Честно казано, досега там не съм имала кофти месо (от витрината, да). Не бих се осмелила от Кауфланд (хвърляла съм цяло парче каре свинско), в месарниците също нещо не съм сигурна колко им е прясно месото, то да се чуди човек.  Ако ме издънят от Метро и там ще отпадне. Взимам най-често едно парче бут да ми смелят, който май най-много се купува, та не застоява. Телешкото не смея, че е скъпо и по-малко се купува.  Кои са по-добрите варианти? И да не са от най-фермерските, че нещо не са ми съвсем по джоба. Хвалеха на Окръжна болница, локалното на Цариградско, близо до едно малко Фантастико, магазин на месокомбинат Разлог. Не съм ходила, може да пробвам там месото как е, ако някой го е тествал?

Иначе от Лидл съм хвърляла и бонфиле цяло парче (добре, че бях взела три парчета, че на връх Коледа щяхме да останем без месо).

# 282
Тук при нас ги колят по определено време - телета, прасета, агнета и пр. Предварително желаещите се записват каква част искат и колко и на определена дата в определено помощение с кантар го разфасоват животното пред тях. Но пак трябва да налееш наведнъж по-голяма сума пари. Не е като да си вземеш кило месо от магазина. Цената не е значително по-ниска от тази в магазините.

# 283
  • Стара Загора
Повече няма да вземем от топени сиренца на Хелиос.  По принцип не купуваме такива неща, но искахме нещо за сандвичи, та тези бяха намалени в К, взехме с вкус на шунка и с вкус на ементал. Сиренцата бяха едни и същи, въобще не бяха с посочените вкусове, имаха вкус на почти нищо, самите етикети на всяко сиренце също не бяха съответно с шунка и с ементал. Прочетох в друга тема, че и топеното им сирене в правоъгълна кутия било гадно.

# 284
Да, на хелиос са ужасни. Взимах и на жоси, също са много гадни. Нито се топят нито нищо, за това без експерименти повече… взимам на президент, да по-скъпи са, но си заслужават

Общи условия

Активация на акаунт