Какво повече НЯМА да купя - 28

• 96 074
  • 738
  •   2
Отговори
# 390
Т Маркет съм го хикснала.

Има една марка izzy мюсли и в т маркета 3 пъти съм купувала с червей.Ако има някой орган да ги проверява няма да е лошо този тмаркет.После защо пазарувам от лидл и била кауфланд.Безумие няма хеи няма нищо

# 391
Никога вече промопакет Линдт - два шоколада. Има нещо нечисто в тях - сякаш зъл дух се всели в мен, и за минути ги нямаше и двата. Flushed
Сега ми остава надеждата удоволствието от хапването да е изгорило повече калории от поетите Head Band

# 392
ББ крем Velnea от Лили. Прави ми кир ефект, имам чувството, че ми запушва порите, лятото се потя много повече с него.
Не съм ги чак хикснала Т-маркет, но брашно и и подобни твърдо НЕ точно оттам. Купувала съм брашно с "гости", дори насипни шоколадови бонбони с червейчета...Ходя за конкретни хранителни неща (предимно от брошурата), пазарувам малко неща, ако няма да минавам през друг магазин или пък купувам нехранителни. Имам добри попадения с тигани, чаши, форми за печене, кабели за зареждане на телефон и др. А, и уред за сушене на обувки Henske, чудесен е.

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 13:58 от dolce miele

# 393
Суха паста Галена.
Очаквания :

Реалност :

Това е нещо сухо, гадно, крем почти липсва, а отгоре няма шоколад, а е намазано леко в единия край с нещо гадно на вид.
След първата хапка отиде в коша за боклук.
Просто не купувайте!

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 14:21 от Lanarte

# 394
Наистина изглежда отблъскващо. А така обичам сухи пасти.

# 395
Суха паста Галена. На Галена мъжът и нещо ядосан ли е, че така е окепазил сухата паста, която е кръстена на нея.
Очаквания :

Реалност :

Това е нещо сухо, гадно, крем почти липсва, а отгоре няма шоколад, а е намазано леко в единия край с нещо гадно на вид.
След първата хапка отиде в коша за боклук.
Просто не купувайте!
Наистина са много гадни, преди много го харесвах, но ги развалиха
П. С не знаех че са на мъжът на галена

# 396
Съжалявам моя грешка, ще се коригирам, фирмата е "Паскалев 86" поне според гугъл, макар там изображенията, които излизат да са различни, пише, че фирмата е тази. Като мина през магазина ще направя справка.

Подведох се по коментари на колеги, които си правиха коментари.

Продуктът обаче е крайно некачествен.

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 14:23 от Lanarte

# 397
ББ крем Velnea от Лили. Прави ми кир ефект, имам чувството, че ми запушва порите, лятото се потя много повече с него.
Не съм ги чак хикснала Т-маркет, но брашно и и подобни твърдо НЕ точно оттам. Купувала съм брашно с "гости", дори насипни шоколадови бонбони с червейчета...Ходя за конкретни хранителни неща (предимно от брошурата), пазарувам малко неща, ако няма да минавам през друг магазин или пък купувам нехранителни. Имам добри попадения с тигани, чаши, форми за печене, кабели за зареждане на телефон и др. А, и уред за сушене на обувки Henske, чудесен е.
В Т-маркет пазарувам само пакетирани продукти.Имат добри ценови предложения.

# 398
По принцип и аз. Но без брашно.🙂

# 399
В Т Маркет повече няма да купя салата, плод или зеленчук. Не знам как успяват да поддържат продуктите си в толкова лошо състояние. В началото не ми правеше впечатление, но вече имам много лош опит с няколко поредни покупки на мухлясали малини. При тях мухълът не си личеше отгоре, а чак вкъщи като ги извадих от опаковката. В следствие на което писах на Комисия за защита на потребителя и ги провериха, а на мен ми връчиха кутия с бонбони и извинение. И все пак - плодове отново от там - не.

# 400
Тя дето работи, е ясно, ясно е и защо работи, ама не е ясно как пък при толкова мизерни, развалени и гнили продукти от години един път никой не ги санкционира и затвори. И не става дума за отделни обекти, а за обща практика.

# 401
Да не говорим за мизерията и липсата на хигиена, в комбинация с изпадналия и неадекватен персонал.

# 402
  • Пловдив
Ако няма кой да пазари от магазина, сами ще затворят. В случая не е луд, този който яде баницата. Специално за тази верига от години се знае.

Взехме кола от Лидл имам чувството, че все едно пия Дерби или Пепси.

# 403
Lanarte, тази паста изглежда отвратително. Добре, че сподели. Ако ти се яде хубава и качествена суха паста, пробвай Kinder delice.

По темата: не бих купила скоро пилешки бутчета от веригите BILLA. Често се случва да понамирисва.

# 404
Няма да купя повече Дубайски мъфини от Лидл! Joy Бяха премаскирани в "Хелоуински" и се подлъгах, бяха и намалени под левче и купих два броя. Гадни са, лепкави и трошащи се едноврвменно, тежки на вкус... В средата са пълни с "дубайски" зелен пълнеж с кадаиф.
Никога вече промопакет Линдт - два шоколада. Има нещо нечисто в тях - сякаш зъл дух се всели в мен, и за минути ги нямаше и двата. Flushed
Сега ми остава надеждата удоволствието от хапването да е изгорило повече калории от поетите Head Band
Аз така с бонбони Рафело. Как успях да омета цели две кутии за 3 дни, още нямам обяснение. Simple Smile Бях взела 3, че на промо... След като осъзнах, че съм изяла две кутии, третата я скрих.

Пилешки бутчета и въобще пилешко месо купувам само от Била, тяхна марка. Вече години наред. Всичко друго ми мирише гадно при сваряване. Особено пилешките им крилца понякога са супер добре почистени (имам чувството, че двама човека ги чистят - единият немърлив, а другият супер чистофейник и ми се иска някой ден да мпжех да поздравя този, дето толкова добре почиства крилцата).

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 08:51 от amy_nka

Общи условия

Активация на акаунт