Какво повече НЯМА да купя - 28

• 93 359
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Тази сьомга от Кауфланд е ужасна

Страшно мазна. Готвих я на фурна във фолио и толкова гадна лепкава мазнина пусна, че едва измих тавичката. Обикновено винаги купувам прясна риба, но покрай Никулден беше изчерпана почти навсякъде, и реших да пробвам тази. Е, никога повече! Confounded

# 571
  • Deutschland
Много силен аромат, в цялото жилище снощи буквално не се дишаше и то само докато пералнята въртеше. Обичам дрехите да ухаят, но това е прекалено.

# 572

Взех за бърза закуска с бъркани яйца,че се тачат у дома,но те са кисели първо и чак нагарчат накрая Frowning1
Нищо общо със стандартен кренвирш-всъщност винер какво е ? Да не е от рода на дебърцин нещо? Thinking

И аз последния път като взех, много гадни. Вътре на каша. Преди не бяха така.

Сьомга ние вземаме от Метро и съм доволна.

# 573
  • Deutschland
Wiener Würstchen е кренвирш. Винер е виенски, значи виенски кренвирш евентуално.

Взех за бърза закуска с бъркани яйца,че се тачат у дома,но те са кисели първо и чак нагарчат накрая Frowning1
Нищо общо със стандартен кренвирш-всъщност винер какво е ? Да не е от рода на дебърцин нещо? Thinking

# 574
  • Варна
Wiener Würstchen = Виенски колбаси.

# 575
  • Sofia

Изпрах ръчно детска дрешка,малко прах сложих,плакнах обилно и все имаше остатъчна пяна…ръцете ми след това се напукаха и кожата все още е много суха…,легена в който бях прала на следващия ден като го видях беше целия с бяло покритие…подобни петна имаше и по плочките

….не се махна петното само с изплакване,сега и с четката търках 😠
Какво има в тоз прах?!
Легена въпреки многото изплаквания сега е пак в бяло 😡

Последна редакция: пн, 15 дек 2025, 10:08 от Doli

# 576
Опитай с разреден с вода оцет да почистиш петната. Интересно наистина какво е това чудо. Бих писала и на производителя.

# 577
Няма да купя бонбони от Берьозка, безобразно сладки и скъпи.

# 578
  • София

Тази мая дори не се активира. Добре, че имам навика да активирам предварително мая, преди да похабя останалите продукти.
Кисело и прясно мляко "Горна врабча". Кашкавалът им (кръглите пити) е уникален, но с млеката нещо не се разбрахме.

# 579
Маята е хубава. Явно си случила на стара или съхранявана неправилно.

# 580
  • София
Маята е хубава. Явно си случила на стара или съхранявана неправилно.
Купих я преди дни. В срок е. Съхранявана е, поне от мен, както всяка друга суха мая. След като не се активира, намерих една останала (не помня от кога) в шкафа, активира се без проблем и ме спаси, че беше след 22ч.
Същата греда ударих с маята на ДМ преди време.
Тези две марки повече не бих купила, защото играта на "ще стане-няма да стане" ми е рискована. Обикновено меся късно вечер и няма как да отида до магазина. Иначе може наистина да е добра, не споря.

# 581
Аз никога не бих купила кремвирши правени са от остатъци от немесо.Ако не е месо не купувам и каймата не е хубава

# 582
Специално показаната мая наистина е лотария дали ще се активира или не, съответно и аз вече не я купувам.

# 583
Откъде я купувате? Аз съм си взимала от Одрин и не съм имала проблеми досега. Затова се усъмних в търговеца.
Иначе и аз съм попадала преди време на суха мая в годност, която не щеше да се активира.
Напоследък си купувам мая с квас – на Jotis или „Земята на траките“ и съм много доволна, особено от втората.

Скрит текст:

# 584
Аз също не харесах маята. Купена беше от Турция. Няма да повторя.

Общи условия

Активация на акаунт