Какво повече НЯМА да купя - 28

• 93 387
  • 723
  •   1
Отговори
# 435
Доли, за гурме ванилията ли става въпрос?
Иначе истински ванилов вкус имат за мен мини пакетчетата, които са си от време оно. Ако препоръчате други, моля. Ще се радвам.

И аз така мисля. Пробвала съм всички ванилии, които се продават по магазините - не стават, дори да сложеш двойна доза, пак няма аромат на ванилия.

# 436
Водата на "Велинград" се отваря лесно и бързо, на "Девин" капачки са пълен кошмар.
Щом "Велинград" могат да ползват такива капачки, защо и другите производители да не могат.

# 437
Имат договор с друг доставчик, предполагам.

# 438
Още по-хубаво става, когато бутилката е беозразно мека и се мачка при най-малкото стискане.

# 439
Да, това е последното спестяване. То затова и капачките се отвинтват трудно - бутилката не може да се хване добре, понеже се мачка.

# 440
Аз си мисля, че изтъняването на бутилки и капачки е и от еко съображения. Или поне така се опитват да ни го представят...Така или иначе, продуктите (в случая водите) не ставят по-евтини заради по-орязаните откъм материал бутилки...
Още по-хубаво става, когато бутилката е беозразно мека и се мачка при най-малкото стискане.
Точно. Гадна капачка, която едва хващаш, мека бутилка и за разкош пълна съвсем догоре. Да може, като я стиснеш съвсем леко, да се намокриш добре...😂
Бурбонската ванилова захар харесвам аз (само дето избягвам захарта, но за детето купувам от нея). Но е за другата тема. На Йоткер май беше, едни малки пакетчета (бяла захар е вътре с миниатюрни частички ванилия).

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 19:05 от dolce miele

# 441
  • софия
В Лидл в момента има Гювеч в буркан на родна стряха. Взимала съм много пъти от него преди. Сега е буквално буркан с 95%домати 5%грах...

# 442
  • Sofia
Бабек на Елко
Беше на промоция в Т маркет/редовна-48лв/кг,на промоция около 25/ и реших да го пробвам,чела съм добри отзиви…
Много миризлива обвивка…твърд и жилав,едвам се дъвчи.Много солен.

# 443
Doli всички продукти на Елко се продаваха много добре, когато работих в хранителен магазин. Купуваха ги определени хора, защото цената им беше висока. Наистина бяха качествени. Явно вече са ги развалили. Поне ще знам. Благодаря, че сподели!

# 444
  • Sofia
Не знам как са другите им продукти и не смятам да ги пробвам.
В Т-маркет тези май са най-скъпи.

# 445
За първи път вземаме бабек от същата марка Елко 44 лв. кг. и няма да повторим - гранясал беше и прекалено твърд.

# 446
Козе сирене Маклер. Мирише адски и не на коза, а на химикал. На подадения сигнал фирмата не реагира.

# 447
Ние също купуваме от 1 година всички продукти на Елко,дори шпековия салам ми допадаше. Последният път купих на намаление в БиЛла,още си седи и никой не посяга към него,помислих,че заради цената е стоял повече в магазина ,беше си сух. Наистина ни харесваха продуктите.  В момента не ми предстои зареждане на такива  мезета и не знам.

# 448
  • Стара Загора
Според мен от продуктите на Елко бабека е гаден.
Другите са ОК

# 449
Зорлем ще ме направят вегетарианка, заради никаквото качество. Спрях луканката. Минах на шпек "Бони". Развалиха го. Не се яде от мазно. Явно ще карам само на месо, дробчета и воденички.

Общи условия

Активация на акаунт