Какво повече НЯМА да купя - 28

• 70 524
  • 558
  •   2
Отговори
# 540
Може и до партида да е, чудила съм се как си пускат провалените партиди в магазините, но факт е че го правят и то редовно.

# 541
"Дестан" си имат няколко вида сирена. Често вземат по-евтиния вариант и го продават за по-скъпия. Аз купувам сиренето само от определени магазини в нашия град. От другите - уж с щампа, ама има разлика. Има го обаче и момента с различните партиди и различното качество.
Опитвали сме и на Климент и на други мандри в региона и пак се връщаме на Дестан.
delpel  тукашна мандра беше си развалила сметана цяла партида. Бяха в правили за верига магазини. Явно да бъде с по-ниска цена са спестили от продуктите.
П.С. Есента на една почивка в хотела имаше сирене на Борима. Хареса ми, но така и не намерихте от къде да си купим.

# 542
Има си разлики в партидите. Аз взимам на Дестан предимно вакумирани продукти, кашкавала им Ретро ми харесва по принцип, но последния път, в който го купих въобще не беше същия и не ми хареса. Ще купя пак след време да се изчисти тая партида да видим, и ако пак не ми допадне ще спра да го взимам.

# 543

Повече тази майонеза - не. Моля препоръчайте каква ви харесва на вас? Тази ми удряше на свинска мас

# 544
Майонеза Хайнц е №1. Истинска.

# 545
Аз точно тази харесвам, така че не мога да препоръчам друго, онези на Hellmans и Haiz  ми сладнят. Мъжкото тяло предпочита Краси.
Но бях пробвала веднъж да направя майонеза с белтък само и стана доста подобно на купешката - бяла и гъста.

# 546
Аз купувам Краси и съм ОК с нея.

# 547
Доста хора анатемосват "Краси". Аз ако имам само "Хелманс", просто няма да ям майонеза. "Краси" ми е по-вкусна и от домашната. Няма да издребнявам за ядене 2-3 пъти годишно.

# 548
Доста хора анатемосват "Краси". Аз ако имам само "Хелманс", просто няма да ям майонеза. "Краси" ми е по-вкусна и от домашната. Няма да издребнявам за ядене 2-3 пъти годишно.

То и аз два три пъти годишно купувам майонеза и си харесвам Краси.

# 549
Само "Краси" купувам и съм доволна.

# 550
А аз харесвам на Лидл, тяхната марка в такава кофичка, с по-ниския процент мазнини. Ползвам я 3-5 пъти годишно и винаги е с едно и също качество.
Сладки майонези не харесваме.

# 551
  • Пловдив
И аз купувам Краси за салати и т.н.
За тостер взимаме Hellmans, като цяло си е сладникава.

# 552
Пише ли на етикета на майонезата "яйца на прах" – се отказвам от нея. Но май само на Хайнц не пише тази съставка. Yum

# 553
Ако реша да купувам майонеза взимам от Лидъл по-маслената. Не е сладка, а даже леко киселее. Сладникавите не ги понасям

# 554
Ако реша да купувам майонеза взимам от Лидъл по-маслената. Не е сладка, а даже леко киселее. Сладникавите не ги понасям
И аз от нея купувам, ако ще купувам от магазина.
По принцип най-много ми харесва домашната майонеза с цели яйца - правя я директно с пасатора в буркан. Правя си я с лимонена киселина и понякога нарочно слагам по повече, защото и по-кисела ми харесва.😅 Като сложа лимонената киселина заедно с яйцата и мазнината, се получава доста гъста майонеза и после мога да я разреждам със сос болонезе, лютеница, горчица, кисело мляко. заквасена сметана и др.🙂

Общи условия

Активация на акаунт