Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

  • 92 947
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Мнения: 5 407
Ми да се развали, да вкисне, знам ли 😬 да не става за ядене

Сега имам друга драма 😂. Купих оризов оцет, някъде го обсъждахме. Днес видях, че след отваряне пише да се консумира до 4 седмици. Това истина ли е 😆

# 1 021
  • Козлодуй
  • Мнения: 5 635
За майонезата в бутилка за сандвичи срока е 6 седмици след отваряне. Моята е в хладилник и още не е отворена до Февруари догодина Simple Smile




# 1 022
  • Буркина Фасо
  • Мнения: 16 823
Ми да се развали, да вкисне, знам ли 😬 да не става за ядене
какво да се развали/вкисне, яйцата на прах, олиото, подправки ...?

Сега имам друга драма 😂. Купих оризов оцет, някъде го обсъждахме. Днес видях, че след отваряне пише да се консумира до 4 седмици. Това истина ли е 😆
производителят е длъжен да определи дата на годност за да не носи отговорност ако на някои нещо му стане след употребата на продукта след този срок. в повечето случаи тя е препоръчителна.

# 1 023
  • София
  • Мнения: 20 720
Писала съм и друг път, че сладкарската извара ми е престоявала в хладилник и по месец, без осезаемо влошаване, а дори не е посочено да има консерванти Simple Smile А майонезата е още по-неразваляема.

# 1 024
  • Мнения: 4 730
Не исках много-много да се обаждам, ама отворена майонеза Хелманс стоя почти година в хладилника и нищо не и се случи, даже я употребих наскоро🤣
Периодично и с голям интерес я пробвах, вкусна, като при отварянето.
Какво да направя, като ядем майонеза три пъти в годината, правя една празнична салата с паста, скариди, ролца от раци и тем подобни.

# 1 025
  • Мнения: 9 682
Лидл-а в Слатина нали е затворен от доста време за ремонт. Сега минахме с колата и ми се стори, че му правят втори етаж.

# 1 026
  • Мнения: 31 795
Да не ви скандализирам, но и домашната ми майонеза (с истински яйца, не с яйчен прах) издържа по доста време в хладилника ни.🙂 А тези купешките ли няма...

# 1 027
  • Мнения: 4 060
Потвърждавам за майонезата на Хелманс - с месеци /много/ след отваряне е нормална на вкус. Последната, най-накрая я използвах за нещо като солен кекс и си беше ОК и на вкус и никой нямаше проблеми.
Оризов оцет също използвам дълго време сле отваряне, може и година да бъде. Разбира се, винаги пробвам мъничко, но той и ябълковия оцет си издържа отворен с месец, добри стабилизатори явно имат.

# 1 028
  • Мнения: 566
Маслото с чесън и подправки при нас е точно под другите масла - от известни време е с нова опаковка, нещо със синьо.

Това го видях ,но си пишеше само масло 🤷🏻‍♀️
Иначе е в същата форма и размер като това с чесъна.

# 1 029
  • Мнения: 479
Ирландско масло, което е на промоция утре и в неделя добро ли е? Вземала съм само Пилос.

# 1 030
  • Мнения: 3 360
Ми да се развали, да вкисне, знам ли 😬 да не става за ядене

Сега имам друга драма 😂. Купих оризов оцет, някъде го обсъждахме. Днес видях, че след отваряне пише да се консумира до 4 седмици. Това истина ли е 😆
Аз го ползвам по една година и няма проблем Бях обещала на някого снимка, но забравих. Ето актуалната опаковка. Предишната беше бежова.

# 1 031
  • София
  • Мнения: 8 252
Има ли някакво предимство този оцет? Различно ли овкусява?

# 1 032
  • Мнения: 3 360
Използва се за ориз за суши. Не е за овкусяване на салати, но съм пробвала и това, става. Няма натрапчив вкус, просто е кисел.

# 1 033
  • Мнения: 31 795
Маслото с чесън и подправки при нас е точно под другите масла - от известни време е с нова опаковка, нещо със синьо.

Това го видях ,но си пишеше само масло 🤷🏻‍♀️
Иначе е в същата форма и размер като това с чесъна.
Вярно, така е.🙄 По едно време имаше в нашия филиал в кашончето и от маслото с чесън и подправки, и от тези сините пакетчета. Реших, че просто това му е новата опаковка...🤔

# 1 034
  • Мнения: 8 405
Ирландско масло, което е на промоция утре и в неделя добро ли е? Вземала съм само Пилос.
За мен е добро. Ползвала съм за сладки, за намазване на филийка.

Общи условия

Активация на акаунт