Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 92 805
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 1 185
Манчев в някакво интервю каза, че е голям ценител на хубавото кафе. Обича и пие по много затова работи по собствена марка кафе. Опитва и тества различни видове кафетата, явно вече се е спрял на тях щом са ги пуснали на пазара.
Какво Халваджиян си има вино, Манчев ще си има кафе.

# 1 186
  • София
Работят още машините в Лидл.
Онзи ден в Ринг мол имаше опашка за машината.
 В Кауфланд са премахнати вече.

еххх ,че жалко. Търся къде да обърна и аз една голяма касичка със ст . преди еврото Sweat Smile

# 1 187
Е те точно заради това ги махат.

# 1 188
  • софия
Работят още машините в Лидл.
Онзи ден в Ринг мол имаше опашка за машината.
 В Кауфланд са премахнати вече.
еххх ,че жалко. Търся къде да обърна и аз една голяма касичка със ст . преди еврото Sweat Smile
Нашите са само двулевки и плащам само с тях. Ходихме до касата на БНБ. Имаше ужасно много хора и трябва да си взема половин ден отпуск да чакам.

# 1 189
  • София
Машините не уедряват стотинките, издават ваучер за пазаруване с тяхната стойност, само за магазина, в който е машината.
Оня ден пробутах голям буркан с жълти стотинки на Сточна гара. Иначе след 1 януари какво да ги правя?
Мъжът пред нас на касата плати над 120 лв сметка с бележки от машината за броене. И още доста държеше. 😃

# 1 190
Олеле, есента, като се върнем в София ще трябва да обърна стотинките от касичката на детето в бележки, сигурно ще има манифестация пред тези машини. И преди тази в ринг мол редовно беше препълнена и не приемаше монети, представям си какво ще бъде сега.

# 1 191
  • София
В овча купел зад едноименната метростанция в един голям блок има финансов център  в който се обменят монети срещу малка комисионна.Там ходя от години

# 1 192
Внесете си стотинките по сметка, която имате, в банката. Всеки има дебитна карта и сметка, с която е вързана. Освен това банките ще приемат монети и след 1 януари 2026.

# 1 193
  • София
Мерси много , мойте не са повече от 10 -20 лв (и то ако имам правилна представа ,за това колко ст. по 1 и 2 са 20лв визуално  SatisfiedSatisfied )
За това исках ,да ги обърна във ваучер, като най - лесен вариант.

# 1 194
  • София
Внесете си стотинките по сметка, която имате, в банката. Всеки има дебитна карта и сметка, с която е вързана. Освен това банките ще приемат монети и след 1 януари 2026.
На каса ли? Таксите за касови услуги на банките са станали безобразни.

# 1 195
  • Варна/Благоевград
Някой има ли отзиви за тези тигани ?С незалепващо покритие ли са наистина ? Трябват ми най вече за яйца и пилешко филе ,но да мога да ги правя без абсолютно никаква добавена мазнина ?

# 1 196
  • София

Банките взимат комисионна за вноска по сметка. За вноска със стотинки, също.

# 1 197
Може ли линк към другата тема (актуалната, защото отдавна не я следя поради споменатите причини, ама пък сега за сефте може да ми потрябва код за Букинг😂)?🙂
Заповядайте

# 1 198

Общи условия

Активация на акаунт