Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 92 812
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 1 170
  • гр.София
То всъщност пише, че магазина е затворен от днес, отгоре пък свети зелено, че работи. Не съм в района сега и не мога да проверя веднага.
Стана сага и аз досадна... Магазинът работи. И утре ще работи. Полупразен е в частта с месните хладилни витрини.Само  от кайма видях  намалени тарелки
Има от мрежите със сбирщайн продукти- пълни предимно с патладжани

Последна редакция: ср, 20 авг 2025, 21:44 от blanc

# 1 171
  • София
Лидл София Хан Кубрат отваря събота
Скрит текст:
направили са каси на само-обслужване
https://www.lidl.bg/l/bg/broshura/23-08-31-08/view/flyer/page/1

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 01:22 от lite16

# 1 172
# 1 173
Задавих се с кафето - Дулсе де Лечев  Simple Smile

# 1 174
а по колко време държите в хладилник ядковите млека - на опаковката пише 2,3 дни след отварянето. Аз имам едно от две седмици отворено и в хладилника - дали е ок?

# 1 175
  • 1st floor
Врътнах няколко страници назад, но не намерех да е коментирано. Ел пилата за маникюр и педикюр добра ли е? За нокти не ми трябва, по-скоро за кутикули на педикюра и за кокшите тръни на ММ. Rolling Eyes

# 1 176
Акумулаторната прахосмукачка на Parkside заслужава ли си?

# 1 177
  • София
Ех ,че интересни предложения от мексиканската седмица. Дали някой е пробвал супата със сладък картоф и кокос ? Пише ,че е замразена и за това предполагам ,че не е на прах ?

# 1 178
  • Велико Търново
Ех ,че интересни предложения от мексиканската седмица. Дали някой е пробвал супата със сладък картоф и кокос ? Пише ,че е замразена и за това предполагам ,че не е на прах ?
ако е замразеният микс - това е пакет със зеленчуци за варене.

# 1 179
То и сега я има. 4.49 пише сега съм в магазина. Във вакумно фолио е опакована. Гадна е. Беше намалена с лидл+  миналата седмица. Никой не я яде вкъщи.
 Съфорумка търсеше сладоледа без захар:

# 1 180
Не разбрах какво общо има Манчев с новото кафе освен, че го рекламира. Пече ли го, с..е ли го (като онези циветки дето правят кафе от изпражненията им) или нещо трето. Като гледам мисля не е нищо от изброените, а гола реклама. Къртят мивки Хи Хи Хи
Потънаха продажбите на месни продукти хайде колбастик реклама. Куца ПиЗ - торбички с ПиЗ ама на повечето места развалени.
Къде отиде мястото където хората можеха да купят едни и същи продукти в различните държави от ЕС? Пропадна. Таргет групата я загубихте.

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 19:59 от netman71

# 1 181
  • София
Успявате ли да отворите новата брошура в Лидл приложението?

# 1 182
  • София
И аз търся отзиви за замразената супа със сладък картоф. Интересно ми звучи, но мислех, че е готов продукт, а не да я варя тепърва.

И друго да попитам - има ли в Лидл автомати за уедряване на монети?Някъде из София ги мернах, но не запомних къде. Да не са ги махнали, както в Кауфланд?

# 1 183
Автомат за монети има на Сточна гара.

# 1 184
Работят още машините в Лидл.
Онзи ден в Ринг мол имаше опашка за машината.
 В Кауфланд са премахнати вече.

Общи условия

Активация на акаунт