Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 92 837
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 1 140
Ехаа 😃 аз бих прибягала до магазина да пробвам хващат ли 😃

# 1 141
Благодаря, Дени. Точно това ме интересува, дали е отлистена.🙂
Не всеки удря джакпота с купоните!😅 Интересно дали наистина могат да се активират и използват или ще отчете бъг...

# 1 142
Geos, искрено ти благодаря за разяснението Wink

# 1 143
  • София
Пробвах с малка част и варианта с крема сирене, но понеже имах само от лидлското зеленото с билки, то е доста овкусено и пребори патладжана, та не ми се получи. На натуралното му пропуснах промоцията, а пък скъпа Филаделфия за евтиния патладжан не ми се купуваше.Expressionless
Патладжан върви с всякакви млечни, вкл. със саламурено сирене, поне за моя вкус.

Последна редакция: ср, 20 авг 2025, 10:47 от Cuckoo

# 1 144
Майонезата също се комбинира чудесно с патладжани.

# 1 145
И при мен се появиха купоните като на marinadp. Получава се като излезете от профила си в приложението и тогава натиснете на купони.
Може би е нещо като реклама, за да се регистрират нови клиенти. При проба да се активират препраща към вход/регистрация.

# 1 146
Саздърма няма никаква, само джолан и език получавали в момента, не се знае дали не е заради лятото и после пак да се появи. Много любезно момче дойде до рафта с мен и ми показа наличните видове. Интересно, че са на един общ етикет- джолан и език Родна стряха.

# 1 147
  • София
И в Студ. град нямаше саздърма.
Но за мене това е сезонен артикул. Предполагам, че през октомври пак ще зареждат. Нали тогава има някаква акция за зимни храни.

# 1 148
Благодаря ви. И аз ги видях тези другите. Може би ще пробвам джолана. В Кауфланд има саздърма на Брей, но не съм я опитвала, а харесвам лидълската. Дано се появи!

# 1 149
  • гр.София
Как ме развесели, marinadp!

Полезно инфо за Лидъл при минералните чешми в София, затварят от 22 до 31 август, дават 5 лв ваучер за друг магазин.
Скрит текст:

# 1 150
Как ме развесели, marinadp!

Нали Joy Joy

Ох, за магазина за Халите супер, че ще го ремонтират. Един от най-ужасните магазини в София.
Дано оптимизират пространството вътре и стане по-широко.

# 1 151
То за десетина дни няма да е кой знае какъв ремонт. Ще го пренаредят вероятно, тъкмо след това всичко да е хептен неоткриваемо Joy

# 1 152
Ехеее, Лидл много подобрили офертите. Уж всичко поскъпва, пък при тях щайги по 5 лв., а всичко останало по 1 стотинка... 😃

# 1 153
Ехеее, Лидл много подобрили офертите. Уж всичко поскъпва, пък при тях щайги по 5 лв., а всичко останало по 1 стотинка... 😃
Май май искат да придърпат и пенсионерите, които иначе дебнат намаления на плодове и зеленчуци в К.

Скрит текст:
Така или иначе хвърлят хиляди левове през терасите на измамници, защо да не дадат малко и на Лидл

# 1 154
Взех тези гофрети за малкия, как ги консумирате вие? Струват ми се прекалено сладки за да ги мажа със сладко или мед, ще станат отровно сладки.

Общи условия

Активация на акаунт