Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

  • 92 848
  • 1 198
  •   2
Отговори
# 1 110
  • Мнения: 75 384
Благодаря на всички за отзивите за сушито! Hug

# 1 111
  • Мнения: 2 576
На мен ми харесва кафето. Купувам и от другото с кафявата/червената капачка (променят цвета на капачката периодично😅, не съм сигурна сега с какъв цвят е).
От както Лидъл не ми е магазин за кафе (мисля вече станаха 6 месеца) не знам как се променила цената, но разпределението беше на 3 нива - Червено, Зелено и Голд (мисля). Голда е на най-висока цена и сравнително нормално качество. Зеленото е средна работа като цена и като качество. Червеното е ширпотребата. Цената не е ниска но става само за "надрусване".
Понеже вече смених режима и пия кафе на "29 февруари" не ме интересуват цените. Всички вдигат и се молят да не изпаднат в категорията "'лукс' последна грижа", защото от там единственият изход е фалит.

# 1 112
  • Мнения: 31 791
Таня, супер, много се радвам! Помня на моето столче колко му се радвах.🥰
За кафето точно ширпотреба си ми трябва на мен. Кафето няма дрогиращ ефект върху мен, така че...Харесва си ми и на вкус.😉

# 1 113
  • София
  • Мнения: 18 265
   
Да, хапвали сме при предни прИмоции  и още сме живи.
Наденичките ги хапват и внуците.
Пилешкото аз одобрих, ММ му  добави подправки и сол след сготвенето.
И омърмора света, че ние можело да си го подправим сами.

# 1 114
  • Мнения: 590
Имахме гости и бях взела пилешкото. Хареса се, правих го на скарата. Не съм опитвала, не ям месо, но беше одобрено. Цялостно с месо съм нямала фалове от Лидл, мъжът яде домашно и при редки случаи купуваме. От друга верига сме имали “фалове” с вмирисано месо.
И колбасите от Родна стряха си хапват роднини при прибиране от чужбина и ги одобряват. Аз харесвам сливенския гюбек и си хапвам доста чистия. Онзи ден опитах с манатарки, но не беше моя вкус. Все пак съм горда, че е от Сливен, а аз съм сливенско чадо (шегувам се).

# 1 115
  • Мнения: 4
Здравейте днес взех от пилешкото с червена марината.Пекох го на фраера,ами страхотно е!Крехко и сочно.

# 1 116
  • Мнения: 4 240
Тези маринати са такива химии, по-добре да си го овкусиш с твои подправки.

# 1 117
  • Мнения: 590
Тези маринати са такива химии, по-добре да си го овкусиш с твои подправки.
То пилешкото, защото не е химия и антибиотици, та маринатата да е проблема.

# 1 118
  • София
  • Мнения: 18 265
И като дишаме поглъщаме доста химии. Но няма как да спрем.

# 1 119
  • Мнения: 31 791
В нашия филиал не можах да открия саздърма. Да не е отлистена? Само желиран език и джолан имаше...
Tакава планина от кашончета досега не бях виждала.😂

# 1 120
  • Мнения: 590
Днес имаше хубави кашончета в Тракия до декатлон Пловдив. Свежо броколи, патладжан, ябълки, моркови, боровинки.. единствено царевицата беше суха, но на фона на другото беше окей.

# 1 121
  • Мнения: 687
А тези дресинги хубави ли са?

Аз съм им голям фен, вървят чудесно отгоре на зелена салата. Даже имам 4-5 броя вкъщи, че все се притеснявам да не ги спрат. Преди години така купувах един прозрачен гъст дресинг с босилек от италианската седмица. Всеки път салатите ми обираха овациите, но уви - така и не го пуснаха повече.

# 1 122
  • Мнения: 31 791
Явно буратата е била дефицитният продукт, за който вчера говореха две клиентки с касиерката.☺️ Питаше го защо купуват толкова много бройки и те обясняваха, че дошли специално вечерта преди промоцията, защото в понеделник никога нямало...🙂 Забелязах, че до настърганото твърдо сирене има място, а над него само етикет с цена за буратата.
В интерес на истината, имаше какво да се подбере от кашончетата при нас. Ако имаше как да нося, бих взела кашончето с кайсии (за сладко), едни с патладжани и едно микс с патладжани, различни видове нектарини и праскови (и още нещо имаше, но не обърнах внимание). Обаче тези с царевицата бяха тотално щета според мен...

# 1 123
  • софия
  • Мнения: 30 258
Може би в понеделник има повече кашончета. И в магазина на Т. Александров ми направи впечатление, че има доста, но нищо не харесах и не взех.

# 1 124
  • Мнения: 954
Връщам се да докладвам, че патладжанът, който оползотворих благодарение на вас, стана уникално вкусен!!! Yum
Пошегувах се аз, ама явно наистина ще ходя да купувам още.Joy

Скрит текст:
Пекнах го набързо в еър фраера, обелих и пасирах с чесън, копър, зехтин, оцет и сол, че най-лесно беше. Страхотен стана, изяде се от раз!

Пробвах с малка част и варианта с крема сирене, но понеже имах само от лидлското зеленото с билки, то е доста овкусено и пребори патладжана, та не ми се получи. На натуралното му пропуснах промоцията, а пък скъпа Филаделфия за евтиния патладжан не ми се купуваше.Expressionless

Мариноването ще пробвам следващия път, че нямах време да следя варенето на котлона, а фраерът си действа "самостоятелно". Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт