Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 92 958
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 1 125
И мен ме ядоса вчера приложението. Сутринта пазарувах и участията ми за не знам си какво станаха 2. След обяд пазарувахме в друг град за 130лв и като влязох, участието ми беше само едно. Ама първото, не третото.

# 1 126
Направо не мога да повярвам, че беше вкусна лазанята от ХХЛ варианта.
Снощи бял тръгнала за кори за лазаня, но като ме пресрещна тази кутия и то малко намалена, не се колебах много😀
Произведена в Австрия, ще огледам, къде са бъркани другите в основния асортимент и ще знам вече.
Но все пак съм се наканила на лазаня ала Норма, дано устискат патладжаните ми още някой ден.

# 1 127
В някой софийски филиал дали сте видяли да има останали от тези комплектчета с инструменти?
Търся този от 23 части с тресчотката (на снимката вляво).

# 1 128
аlllllimei, вкъщи харесваме крема сиренето в пакетчета по 1,59 лв/100 грама.

# 1 129
Dolce, не се сещам кое крема сирене е това, имаш ли случайно снимка?
Иначе аз имах предвид онова в синята елипсовидна кутийка от 300гр., мисля че последно за 3,99 го гледах.

# 1 130
Така изглежда, като другите крема сирена в пакетчета:

Стои близо до пакетчетата с масло. Много ни е вкусно.🙂
Само е малко по-деликатно за пренасяне и трябва да се внимава да не се смачка.

# 1 131
Да попитам, как работи това участие за томболата, трябва новото приложение ли да изтегля, виждам че ми отбелязва разни колички, но как са заявя участие , не разбирам .

# 1 132
Май трябва да се съберат 4 пазарувания за над 40 лв всяко, за да се "отключи" едно участие.

# 1 133
  • София
И мен ме ядоса вчера приложението. Сутринта пазарувах и участията ми за не знам си какво станаха 2. След обяд пазарувахме в друг град за 130лв и като влязох, участието ми беше само едно. Ама първото, не третото.
Това не са участия, а точки. Имали сте 2 точки. Със сметка 130 сте получили още 3 точки, като 2 от тях , заедно със старите 2 са образували едно участие и ви е останала една точка от следващо участие.
Четете условията, не е трудно.

# 1 134
Моля за отзиви за лимончело кейка, ако сте го пробвали. Става ли?
За този питам
Скрит текст:

# 1 135
Никой ли не знае нищо за саздърмата на Родна стряха? При нас няма (освен ако не е преместена при майонезите😂, където не съм я търсила). Нямаше и свободен служител да попитам...

# 1 136
Нещо се бъгнА Joy
 Отварям и гледам над 10 купона имам за 1 ст и викам какво се случва. Аз не съм пазарувала толкова, няма и как чак 10. И за добре дошла имам няколко. Къде съм отишла Joy Joy Joy
Скрит текст:

# 1 137
Ако някой има излишни купони за 1 ст., приемам.😀

# 1 138
Еха, ти изби рибата, Марина!
Долче, не съм ти наблизо, но ще проверя за саздърма при нас, поне да се разбере дали е отлистена.

# 1 139
То от лентата може да хванеш само два купона. Третия е % отстъпка. Нещо се е бъгнало според мен.
Продължават да се появяват още Joy Joy
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт