Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 92 911
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 1 095
Сушито е сухичко, но става със соев сос, за тези пари не бих го купила, но редовно намирам на -50%.

# 1 096
Сушито е сухичко, но става със соев сос, за тези пари не бих го купила, но редовно намирам на -50%.
Намалят го редовно заради краткотрайния срок. Забелязвам скариди и рибка също често намалени в същия фризер. При месото не е чак такава чистка и не му лепят директно -50%.
Цялостно в Пловдив до нас, филияла на ритейл Парк Пловдив някои неща се следят много повече от други.
Вече има каси на самообслужване, но вчера бях взела франзели и дамата от касата супер нагло започна да спори с мен, как са “багети по френска рецепта” и директно си маркира чипа и ми анулира въведеното. Доста неприятно ми стана, защото знам какво съм купила и помолих да отидем до топлата витрина. Отидохме и видя, че са просто “багети” и “те изглеждат еднакво”.
Аз се ядосах (бременна жена в 8ми месец с бушуващи хормони), помолих за управител. Просто ако беше по-мила, все ми е едно какви са багетите и какво ще е маркирано, но за пръв път срещам такова отношение. Предпочитам новият филиал на ул. Неделка Шилева, но за две франзели и едно песто не ми се кара до там като мога да пресека и да взема необходимото.

# 1 097
Добре е сушито. Взимам често, когато е на промоция. На редовна цена не си заслужава което и да е суши, според мен. Но като не ми се занимава да правя у нас, купувам...

# 1 098
  • София
Имате ли проблем с приложението на Лидл? Какво ли не правих, но гърми и не ми се зарежда. Само при мен ли е проблема?
И при дъщеря ми не иска да тръгне, от събота е така, с Айфон. Нито рестартиране, нито ново инсталиране помага.

# 1 099
Някой пробвал ли ги е?

# 1 100
Здравейте. Какво ви е мнението за протеина от брошурат?

# 1 101
Добре е. Във Фантастико е 60 лв почти.
В Лидл е 39.99. Супер е цената.

# 1 102
  • Козлодуй
Подавайте оплаквания за приложението за да могат да го оправят и при мен нещо не работеше. Тъкмо мислех да подам оплакване и взе че се оправи след преинсталация. https://obsluzhvane-i-kontakti.lidl.bg/SelfServiceBG/s/

"Icon
Телефон

Нашите приятелски настроени колеги от отдела за обслужване на клиенти са на разположение на 02 90 66 444. Работното ни време е от понеделник до петък от 8:30 до 18:00 часа и в събота от 10 до 16 часа.

029066444"

# 1 103
Това кафе добро ли е? Май се препоръчваше едно със златиста капачка

А тези дресинги хубави ли са?

# 1 104
  • София
Имате ли проблем с приложението на Лидл? Какво ли не правих, но гърми и не ми се зарежда. Само при мен ли е проблема?
И при дъщеря ми не иска да тръгне, от събота е така, с Айфон. Нито рестартиране, нито ново инсталиране помага.
Така е и при мен, пробвах преинсталация, но не помогна. Дано скоро решат проблема.

# 1 105
На мен ми харесва кафето. Купувам и от другото с кафявата/червената капачка (променят цвета на капачката периодично😅, не съм сигурна сега с какъв цвят е).

# 1 106
Здравейте. Какво ви е мнението за протеина от брошурат?
Като качество не е върхът на сладоледа, но става. Цената му, ако нямате хубави отстъпки от магазини за хранителни добавки, е прилична.

# 1 107
Аз пък харесвам само това голямото суши за 13.99, в другите все има по някое ролце дето не ме кефи - я с чушка или люто , я с моркови или краставица ( толкова пари за ориз с краставица ..ами няма нужда ) . Та дебна си голямото за  намаление и толкова. Иначе , от Фантастико не съм очарована , а предвид цената дето се конкурира с Хепи май,май ..очаквах много повече. А пък на Хепи, като я лепнат тая майонеза на някои хапки и полудявам Sad
Иначе , мога да похваля сладко-киселия сос на Лидл - аз с него си хапвам сушито - съвсем леко е лют и много ми допада с някои видове Wink
Иначе , днес напазарувам малко ученически неща,  но в много постничко още - взех скицници малки, блокчета, пластелин, моливи двойни ( дебели са , да знаете ) , един клин от намалените с купон , сирене смес ( ама от клошарския шанд,че беше намалено) , боровинки ( в Ст.град са ужасен киселяк ) , краставици ( 2 че бяха малко меки), олио и някакви още храни.

# 1 108
Да, така е. Големите опаковки суши са по-хубави от малките. Аз нямам такова, което не харесвам и когато ми се яде ,взимам това , което е намалено. Но съм съгласна, че колкото повече, толкова по-хубаво!

# 1 109
  • София
Ако е за по-малко дете, тези са по-добри заради стабилността, ако е по-голямо - и другите стават. Плюсът при тях е, че не заемат място, когато не са необходими.
Освен че сгъваемите столчета не заемат място при съхранение, също са стабилни и се "заключват" (т.е. трябва да се чуе клик). Но, да, може би не са подходящи за много малки деца. Ако детето ще е под надзор и няма място за детско стъпало, са много добро решение.
dolce, благодаря, че сподели за офертата в Кауфланд. Вече имаме сгъваемо столче и за 3-4 часа ръцете са измити поне 20 пъти. Joy Голям кеф! Joy

Съвсем добро е столчето, а ползвателят му е само от време на време при мен. Това, че е сгъваемо е удобство.

Общи условия

Активация на акаунт