Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 95 832
  • 1 198
  •   2
Отговори
# 375
Плодове и зеленчуци по това време купувам от пазарите или от селата.
Е, ако можех да купувам редовно от село супер, ама не мога. На пазарите цените са тройни, а половината неща са като в магазина, нали от една борса идват. Има и хубави магазини за плодове и зеленчуци, де. А на село вече почти нищо не можеш да си купиш. Редовно ходя по селата. Хората си гледат малки градинки. Животни не се гледат. Евентуално някой буркан мед, ако някой има кошери да си купиш. Има разни фермерски пазари, ама два пъти в седмицата, как да пазарувам като съм на работа по цял ден...
Днес се връщам от Гърция, може би просто на такъв Лидл сте попаднали, в този в който ние пазарувахме беше ок плод зеленчука. Цените на месото в Гърция винаги са били по-високи, сирене и другите млечни продукти са като в България. Шоколад и кроасани са по-евтини.
Често влизаме в гръцки Лидъли. Разлика, лично аз, не виждам. Само дето са ми по-смотани и от нашите. Млечните им продукти, уж са по-качествени, но не ми харесват.

# 376
Интересно! Нали само продукти от пекарната се падат? Как така спагети? Да не би да са от миналата седмица, когато се триеха скреч карти? Тогава наистина са за 1 брой. А на баничките, кроасаните и хлебчетата, които се падат от рулетката, не пише брой и явно може и по повече да се взимат.

Мммм,да,моя грешка 🙈
Скреч карта си беше 😄

# 377
  • гр.София
Изключително сладка диня уцелих, от тези на 60 ст килограма ( има още поне два вида дини при нас), и е тънкокора.
А се възмутих ,отидох за кочани царевица- но и за прасета не става.
Вчера взех 15 кочана, че сме доста хора. Супер си е.
Радвам се, наистина. Аз не уточних. Имаше доста в касетките и на нищо не приличаше- изсъхнала,спаружена, развалена.... Да бяха я изхвърлили,няма кой да я купи.Аз не взех, естествено.
(На Женския пазар има много хубава за тази цена, ама гледам да купя първо домати и краставици и за царевица не ми остават сили)

Последна редакция: сб, 19 юли 2025, 15:27 от blanc

# 378
Аз също съм ограничила пазаруването. Днес е 19 юли, а от началото на месеца имам натрупани 36 лева в лентата Joy
И ние много ограничихме, обаче на 19 юли имаме 900 лв в Лидъл Sad Просто всичко много поскъпна.. Влизане под 100 лв абсурд, а се пълни едва една торба..
Домати, краставици, тиквички и чушки си бера от градината (юни до октомври), мед имаме на корем от наши си кошери (даже консервирам с него вместо захар, щерката го ползва за сладкиши) .. и пак не се получава сметката да се намали.. не знам колко човека сте, ние сме 4ма бих казала възрастни Simple Smile И особено, когато децата са вкъщи лятото, храната си лети..
НО при нас главно се купуват месо, риба и млечни.. а те са си цифра съвсем.

# 379
Като се повдигна въпросът, аз имам купон от рулетка за фокача с маслини,щерката ги обича,но не пише за колко важи, т.е.за 1 брой ли е или мога да взема няколко с отстъпка?

# 380
Щом не пише за 1 бр, може да вземете повече. Не съм сигурна само дали до 5 бр или изобщо няма ограничение.

# 381
  • София
Като се повдигна въпросът, аз имам купон от рулетка за фокача с маслини,щерката ги обича,но не пише за колко важи, т.е.за 1 брой ли е или мога да взема няколко с отстъпка?
Току-що купих 4 банички с един купон. Всички са с намаление.

# 382
В повечето случаи важи до 5 бр.

# 383
Аз взех 3 царевици, за проба. Бяха си супер, зелени, свежи. Направих ги във еър фрайъра, намазани с масло и осолени, после увити във алуминиево фолио, 20 мин на 200 градуса. Детето ги изяде всичките, освен една половинка, която днес ми даде. 😁 Тя много обича.
НО се възмутих на клиентите! Застанали до царевицата и белят отгоре листата, гледат зърната и ако им харесат, вземат. Ако не... оставят. 🙄🤯 Грабеха доста...
Купих и лук, моркови, картофи, ок са.

# 384
Картофи и аз купувам от Лидъл, добри са и по евтини от кварталния зеленчук.

# 385
Изумих се от последната си сметка в Лидл. Пилешки бутчета,  хляб, банани,  4 кремчета,  салам и 2 сладоледа 118 лв.Dizzy Face
По принцип вземам само неща,  които ми харесват. Вече ще контролирам стриктно покупките.

# 386
Същото се случва и при мен. Айде аз живея в чужбина и се прибирам за лятото, ама миналата година за сладолед и бира оставях 50лв, сега сметката ми винаги е около 100лв, без да пазарувам сериозно  в Лидъл. Един суджук, който няма 200гр е 10лв. Пакет гризки е над 2лв, и те така се трупат. Лидъл е станал много скъп магазин.

# 387
За олекотените завивки моля за мнение, дали си заслужават, как се държат след пране?

# 388
Последния път купих 3 чифта къси панталони, вода , череши и нещо друго малко, бам 85 лв. Приключих с Лидл за сега. Те нека си строят нови магазини, аз смятам да си ходя в Кауфланд. Засега там поне има неща, с които мога да направя нещо за вечеря за тези пари. Лидл е пълно разочарование за мен. А за плодове и зеленчуци не ми се говори. Имам чувството, че само боклуци има вече. Махнаха тениските на Мениджър свежест , защото последното , което могат да гарантират е свежест

# 389
Вчера бях приятно изненадана от един нов за мен начин за предлагане на поувяхнали , но годни за консумация продукти от плодове и зеленчуци. В една голяма мрежа бяха сложили: 2 кутии черни черита, 3 големи ябълки, 2 пъпеша различни сортове. Всичко беше в добро състояние. Не знам дали по принцип има такъв микс не намален, но беше изгодно( за разлика от повечето продукти вече...)
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт