Лидл 192 - летни клиентски трепети ;)

• 95 643
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 630
В лидл има ли сладко от рози?

# 631
Не съм виждала
Поправям се, явно има, но не знам дали е в ПА

# 632
Има, в постоянния асортимент е.

# 633
Днес купих череши на 5,49 дано да стават за ядене.

# 634
  • Велико Търново
Вчера взех пъпеши и бяха страхотни! Днес взех пъпеши и са отвратителни... а тъкмо потрих ръце от радост че съм намерила вкусни, ароматни и сладки пъпеши.

# 635
Динята от миналата седмица замина цялата на боклука. Не успяхме да хапнем и по едно парче вкъщи. Беше безвкусна и сякаш беше увяхнала преди да я нарежем още. Повече наистина няма да купувам цяла диня, а само нарязана.

# 636
  • При децата ми
Не миналата, по миналата седмица купихме две дини от "Лидл", на цена 0,59 ст. Пишеше, че са български. Честно казано бях много скептично настроена и мислех, че и двете ще ги хвърлим. Еми, разкошни бяха! После съжалихме, че не взехме още, че и цената беше добра. Явно е до партида, производител и прочие...

# 637
От четвъртък пак са на 0.59

# 638
Може ли цена на кашу печено и сурово. Имам купон. Не знам дали си струва.

# 639
  • При децата ми
И аз отдавна не съм имала, купони, които искам. А, искам за хляб "Живена", но не 10 или 15% и за пуешката шунка, но да са както преди, за -20%.

# 640
Живена са страхотни. Харесвам и кето хляба.
 В нашия филиал перманентно са със зелен етикет на минус 50%, защото никой не ги купува.

# 641
Всичко се дигитализира, касите на самообслужване вече са нещо обичайно и искате да има хартиени стреч карти? Някак гласът на потребителите е важен, но чак толкова да не ползваш телефон или да не може да си продиктуваш телефония номер.. идва ми в повече.
Да не е спам, дините са супер, действително са български. Изкупиха и наша продукция и работата с Лидл е по-лека отколкото тази с Билла. Simple Smile

# 642
В Холандия гледах на входа на магазина сканираш Лидл+ и количката за пазаруване се отключва и започва да върви след теб без да я буташ.

# 643
  • Козлодуй
Купих безкофеиновото кафе от миналата седмица и много ми хареса Simple Smile

# 644
  • shumen
Има сладко от рози в лидл в постоянния асортимент.

Общи условия

Активация на акаунт